јанпи
Elita
- Poruka
- 18.856
Неки се баш,баш диве.Ne divim se baš nikome.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неки се баш,баш диве.Ne divim se baš nikome.
Slovenci su bili za višepartijski sistem i tu je počeo razdor, tačno je.
Priča da svi idu ka EEZ podrazumevala je promenu društvenog uređenja i Milošević nije želeo promene okoštalog sistema.
Ali, Milošević nije negovao boljševizam, negovao je nacionalizam, kao i Tuđman, Izetbegović i ostala bratija.
Sve to nema nikakve veze sa SSSR- om koji se u isto vreme raspadao, prolazio kroz svoje agonije.
Osim toga, Milošević je u američkim medijima hvaljen kao perspektivan, mudar političar.
A kad oni nekog hvale, onda to znači da treba da im odradi neki posao.
Tražila bih izvore, nego mi se 'ladi supa.Сигурна си? Ја сам пратио ту штампу тад као и сад и не сећам се неких хвалоспева Милошевићу ни на самом почетку.
Уосталом нема потребе да распад Југославије приписујеш скривеним агентима великих сила. Дозволи Југословенима агенцију да сами руше сопствене државе, то звучи достојанственије.
Ma, da, nema sad smisla vraćati se, ali:Slovenci su bili za višepartijski sistem i tu je počeo razdor, tačno je.
Priča da svi idu ka EEZ podrazumevala je promenu društvenog uređenja i Milošević nije želeo promene okoštalog sistema.
Ali, Milošević nije negovao boljševizam, negovao je nacionalizam, kao i Tuđman, Izetbegović i ostala bratija.
Sve to nema nikakve veze sa SSSR- om koji se u isto vreme raspadao, prolazio kroz svoje agonije.
Osim toga, Milošević je u američkim medijima hvaljen kao perspektivan, mudar političar.
A kad oni nekog hvale, onda to znači da treba da im odradi neki posao.
Institut za savremenu istoriju, Beograd je izdao zbornik radova pod nazivom : Slobodan Milošević : put ka vlasti.Сигурна си? Ја сам пратио ту штампу тад као и сад и не сећам се неких хвалоспева Милошевићу ни на самом почетку.
Уосталом нема потребе да распад Југославије приписујеш скривеним агентима великих сила. Дозволи Југословенима агенцију да сами руше сопствене државе, то звучи достојанственије.
Jel ima fotka od Sabrine?Institut za savremenu istoriju, Beograd je izdao zbornik radova pod nazivom : Slobodan Milošević : put ka vlasti.
Tu je štampan članak Sabrine P. Ramet : Američko viđenje Miloševića pred rat.
Samo sam se pitala ko će prvi da se javi u vezi sa SabrinomJel ima fotka od Sabrine?
Meni je ostala u lepom sećanju
A čekaj, ta Sabrina je pozitivno pisala o Miloševiću ili?Samo sam se pitala ko će prvi da se javi u vezi sa Sabrinom
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Сабрина_П._Рамет
Objektivno.A čekaj, ta Sabrina je pozitivno pisala o Miloševiću ili?
Da li je Srbija Zapad na Istoku ili Istok na Zapadu?
Šta kažete na ovo?
Od kada u Srbiji postoji animozitet prema Zapadu i zašto se smatra da je neko veći patriota ako je okrenut Istoku? Od kada to datira i na čemu je utemeljeno?
Стара мантра да Србијом влада КГБ.I ja to mislim. To nas je baš unazadilo.
Ja sam starija. Iako još klinka pratila sam sednice centralnog komiteta sa bakom i sećam se kako je Kučan govorio i Miloševića koji izlazi da mu replicira sa pesnicom i tako neće moći. A ovaj ga gleda iz prve klupe i okreće očima.
Bukvalno su hteli da im zabrane i da se osamostale i da idu ka EEZ, samo da budu tu sa komunjarama okrenutih sssr-u. Ono pazi šta radiš inače ćemo te silom naterati da ostaneš tu gde jesi.
Конфедерација је пут у самосталност, прелазни период до отцепљења.Dakle, Slovenci su krajem 80tih predložili konfederaciju republika i drugo ulazak u Evropsku ekonomsku zajednicu. Naši političari su to odbili i to još sa podsmehom.
Југославија је била привредно слабија од већине земаља СЕВ-а и Варшавског договора.Zaboga, baš je bilo plemenito kad su obećali da će u sastavu UN biti na kosovu, zauzeli prištinski aerodrom, a onda napustili kim i ostavili nato dole...
Sad će da kaže ma onaj pijani jelcinj.
Nikad od srba pameti. Srbima se samo na emociju igra.
Da nije bilo hrvata i slovenaca mi bismo posle 2 sv rata bili kao i rumuni i ostali pod rusima.
Ovaj lagodan život što smo imali nije bio od Rusa.
Stojke, prava žena za tebeJel ima fotka od Sabrine?
Meni je ostala u lepom sećanju
Ово није тачно. Распад Југославије није започео доласком Слоба на власт. То је само завршни чин, укључујући и рат.Kako znaš da su oni prvi počeli, a ne mi?
Konkretno.
Recimo Slovenci hoće da slovenija bude deo EEZ, i evropi je drago. Hoće i HR takođe, ali recimo Srbija kaže ne može to tako. Mi nećemo i drugi neće moći. Šta ako je tako počelo?
Moraš imati u vidu da je današnja geopolitička mapa Evrope i sveta bitno drugačija od one iz XIX veka. Gotovo svi balkanski i istočnoevropski narodi, sem Srba, su svoju spoljnu politiku uskladili sa tom činjenicom, iako ih je Rusija pomagala u borbi protiv Turaka. Sem toga, mnogi od njih su osetili šta znači biti pod ruskom čizmom, sem Srba, pa je možda i to pravi razlog zašto jedino mi maštamo da budemo ruska gubernija, a ne šta se dešavalo u XIX veku.
Što bi Rumen Radev bio kompatibilan a Đorđe Balašević neCinjenica je da su Srbi kao narod u svakom pogledu nekompatibilni sa Anglosaksonskim i ostalim zapadnim reptilima.
Truli Zapad.Da li je Srbija Zapad na Istoku ili Istok na Zapadu?
Šta kažete na ovo?
Od kada u Srbiji postoji animozitet prema Zapadu i zašto se smatra da je neko veći patriota ako je okrenut Istoku? Od kada to datira i na čemu je utemeljeno?
???????????????????????????Što bi Rumen Radev bio kompatibilan a Đorđe Balašević ne
Pa zašto bi bugarski narod bio podesan za EU a mi Srbi ne???????????????????????????
Please explain
thank you
Bugari nisu SloveniPa zašto bi bugarski narod bio podesan za EU a mi Srbi ne
Dino Dvornik je sloven pa je opet u EUBugari nisu Sloveni
Zato Srbi ne pripadaju tom reptilskom drustvuDino Dvornik je sloven pa je opet u EU
neka neka ne mešam se ja u vaš kokošinjac samo ti nju teraj