- Poruka
- 15.259
Ja krenuo da se zezam, al' sam dospeo u poziciju onog nekog ustase koji preko neta razgovara sa srpskim balvanom.
Deprimirajuce. Idem da pustim malo Mitra Mirica.
Pričaj mi o tome

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja krenuo da se zezam, al' sam dospeo u poziciju onog nekog ustase koji preko neta razgovara sa srpskim balvanom.

Pa kamo srece da je vise mladih poput nje zainteresovano za politicka desavanja , a ne da imamo situaciju da na izbore izlazi 90% penzionera ,a tek 20% mladih.

mnogo se ti nesto po broju poslatih postova zezas,polje bi ti bilo da nadjes devojku....
((((((Newerowatno kako uwek nadjesh nekoga ko te shwati ozbiljno i onda naprawish kolektiwni deprimens ewent. Pogledaj samo shta je swe chowek napisao, uzhas :/
Bolje bib ilo meni da nadjem, ali ne mogu((((((
Msm mogu ali ne onu koju hotju![]()

Drug Pobedonoscev je kanda iz Wojwodina Republjik, samo se trenutno edukuje na voljenom nam Zapadu da bi se za par godina vratio jači i pametniji i još više nam pomogao da se oslobodimo srbijanskih okova.
Ti si sa druge strane verovatno neki ljubitelj Koštunice i njegovih mačaka i sova, a ''Stari laloški vals'' u životu nisi ni čuo. O operaciji promene pola verovatno nikad nisi ni razmišljao.![]()
A ti onda nadji dečka, 21 vek je iako zivimo u srbiji![]()
Nabacuju mi se powremeno. Msm meni se to swidja, makar da se nekome swidjam xD. Ali wishe wolim dewojitzitze mawe ^^
Žasu, pišeš kao devojčica neka :/
ZAto shto po mom metafizickom razmisljanju sam uwideo da dewojtzitze od 15 god obichno pishu owako, i primetio sam da im je super. Pa sam onda i ja pocheo da pishem owako da bih izazwao slichan efekat, I moram priznati da mi je super

A jel oblačiš i sestrine krpice uz sve to?![]()

Žasu, pišeš kao devojčica neka :/
Da, tragedija.

Newerowatno kako uwek nadjesh nekoga ko te shwati ozbiljno i onda naprawish kolektiwni deprimens ewent. Pogledaj samo shta je swe chowek napisao, uzhas :/

Pa kamo srece da je vise mladih poput nje zainteresovano za politicka desavanja , a ne da imamo situaciju da na izbore izlazi 90% penzionera ,a tek 20% mladih.
Boze, hoce li se neko suprotstaviti ovim neurbanim trendovima ili cemo jos postati ruska gubernija
Zamisli da se oni zlikovci usude da dizu slike monstruma Putina, gruzinskog kasapina, i umesto da se na njih sruci bujica naseg europskog besa... sta? Mi to tolerisemo? Odobravamo? Pozdravljamo?
Iz ovoga se jasno vidi da Vojvodina mora sto pre da se izdvoji od retrogradne srbijanske kvazi-drzave.
Коначно неко ко ме разуме
Пријатељу, роде мој, одушељен сам сазнањем да нисам усамљен у борби са национал-социлјалистичким и клерофашистичком факторима који тресу Србијом кочећи евроспки развој и претприступне фондове. Синуо си на мојој теми ко жути маслачак на ливади националистичког корова. Док је нас, мислећих и просвећених Срба живеће једина правдољубива, либерална мисао! Аве Лок, аве Монтескје!Коначно неко ко ме разуме
Пријатељу, роде мој, одушељен сам сазнањем да нисам усамљен у борби са национал-социлјалистичким и клерофашистичком факторима који тресу Србијом кочећи евроспки развој и претприступне фондове. Синуо си на мојој теми ко жути маслачак на ливади националистичког корова. Док је нас, мислећих и просвећених Срба живеће једина правдољубива, либерална мисао! Аве Лок, аве Монтескје!
Alea Acta Est