Заостала српска младеж

...

• БРАТЬЯ НА ВЕК

• Подржавам америчке банту црнце и заставу коју носе на дресу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Drug Pobedonoscev je kanda iz Wojwodina Republjik, samo se trenutno edukuje na voljenom nam Zapadu da bi se za par godina vratio jači i pametniji i još više nam pomogao da se oslobodimo srbijanskih okova.

Ti si sa druge strane verovatno neki ljubitelj Koštunice i njegovih mačaka i sova, a ''Stari laloški vals'' u životu nisi ni čuo. O operaciji promene pola verovatno nikad nisi ni razmišljao. :thumbdown:

Drug Pobedonoscev je kanda iz Wojwodina Republjik, samo se trenutno edukuje na voljenom nam Zapadu da bi se za par godina vratio jači i pametniji i još više nam pomogao da se oslobodimo srbijanskih okova.

Ti si sa druge strane verovatno neki ljubitelj Koštunice i njegovih mačaka i sova, a ''Stari laloški vals'' u životu nisi ni čuo. O operaciji promene pola verovatno nikad nisi ni razmišljao. :thumbdown:

To kamarad-Azatote. Evo za tebe jedna nasa civilizirana iz multietnickog Beograda -

Boze, hoce li se neko suprotstaviti ovim neurbanim trendovima ili cemo jos postati ruska gubernija :(

Zamisli da se oni zlikovci usude da dizu slike monstruma Putina, gruzinskog kasapina, i umesto da se na njih sruci bujica naseg europskog besa... sta? Mi to tolerisemo? Odobravamo? Pozdravljamo?

Iz ovoga se jasno vidi da Vojvodina mora sto pre da se izdvoji od retrogradne srbijanske kvazi-drzave.

:worth: Коначно неко ко ме разуме :worth: Пријатељу, роде мој, одушељен сам сазнањем да нисам усамљен у борби са национал-социлјалистичким и клерофашистичком факторима који тресу Србијом кочећи евроспки развој и претприступне фондове. Синуо си на мојој теми ко жути маслачак на ливади националистичког корова. Док је нас, мислећих и просвећених Срба живеће једина правдољубива, либерална мисао! Аве Лок, аве Монтескје!

:worth: Коначно неко ко ме разуме :worth: Пријатељу, роде мој, одушељен сам сазнањем да нисам усамљен у борби са национал-социлјалистичким и клерофашистичком факторима који тресу Србијом кочећи евроспки развој и претприступне фондове. Синуо си на мојој теми ко жути маслачак на ливади националистичког корова. Док је нас, мислећих и просвећених Срба живеће једина правдољубива, либерална мисао! Аве Лок, аве Монтескје!

Alea Acta Est

Хорде зла овог пута биће заустављене на Рубикону од стране љубитеља републике и грађанских слобода. Достигнућа и жртве великог везира, пардон визионара и његових петoоктобарских ученика живе у срцима сваког искреног легионара, који данас стоји у европском, жутом строју раме уз раме са БоТом, Млађом, Чедом и Помпејом.

Back