Заостала српска младеж

...

• БРАТЬЯ НА ВЕК

• Подржавам америчке банту црнце и заставу коју носе на дресу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prokleta je Amerika i $ sto s"ja,
sta mi vredi Univerzijada bez Bilija i ostalih,
koje bih da .... ja!:hahaha:

ето а лепо предложих модерацији

Предлог за модерацију
Приликом учлањења на форум да се попуни и одређени тест интелигенције,мислим небих ја њих елиминисао али би им дао одвојени део да могу да искажу своју интелектуалну величину са себи једнакима,овде немогу да дођу до изражаја

Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.

Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.

Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?

Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?

Dekadentni Beograd se na kraju pretvorio u ono shto je zamerao ostatku Srbije, leglo shunda, kicha i laznog patriotizma. Svaka chast "Beogradjani".

Najblaže rečeno. A kakav je ustaša onaj Tadić još će im se izviniti što su nas bombardovali.

Ko ima nekih sumnji da su ovi ljudi zločinci nad zločincima, evo neoborivih dokaza koji će mu, nadam se, zapušiti usta:

060901_SN_WorldBasketballEX.jpg

Bil Klinton i Medlin Olbrajt dogovaraju bombardovanje Srbije.

U pozadini Rusi razdeljuju gajbe alkoholnih pića koje su im Amerikanci dali u zamenu za ćutanje.

08.jpg

...Nakon čega Vesli Klark pravi društvo Medlin i Bilu dok kroz smeh gledaju kako bombe padaju na Srbe. Mali je ovo svet koliki su oni krvnici.

Kobe_Bryant_Dunk.jpg

Američki bombarder nemilosrdno baca bombu na srpsku zemlju.

Dakle kolega, moje poštovanje. Ovim si ih sasvim razotkrio i još jednom dokazao da se njihova zla antisrpska politika uvukla u sve pore tog zločinačkog društva. Ako su ovi zlotvori još uvek na slobodi, odnosno, nisu sada na informativnom razgovoru, nego luduju na žurci sa sve trubačima, onda treba pod hitno pohapsiti ceo srpski državni vrh.:evil:

Dakle kolega, moje poštovanje. Ovim si ih sasvim razotkrio i još jednom dokazao da se njihova zla antisrpska politika uvukla u sve pore tog zločinačkog društva. Ako su ovi zlotvori još uvek na slobodi, odnosno, nisu sada na informativnom razgovoru, nego luduju na žurci sa sve trubačima, onda treba pod hitno pohapsiti ceo srpski državni vrh.:evil:
Не похапсити. Под хитно послати државни врх на журку. Колике су трубе, савршено ће се уклопити поред трубача. Можда и одсвирају нешто ... ''Цветков чочек'' ... макар и на плејбек :mrgreen:

Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.

Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.

Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?

Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?

:hahaha: :hahaha:
Који краљ

E vidiš sad mi je žao što ovo nisam gledala, pa makar i u prenosu.... :besna: Ne znam ko je Vladimir Vladimirovič no to nije ni bitno... Msm ipak su Rusi naša braća :rotf: Dobro, dosta zezanja, publika i nije trebala da dozvoli početak ceremonije ako je nečija zastava okrenuta naopačke... Valjda je to normalno, e sad što je to bila ruska zastava, *** dešava se.... E vala ako su izviždali ta američka govna, tako im i treba zbog toga mi je i žao što nisam gledala!!! I treba da se psuje sve američko.... zlo je to.... btw nisam radikalka bože sačuvaj za njih ne bi glasala ni za pare (lažem, naravno da bi glasala da mi plate, ali ovako nikad).. američki studenti.... wow..... kako to dobro zvuči.... koga još briga za njihove utiske.... jel propada svet ako oni nisu zadovoljni? crkli dabogda.... Naravno da se Tadić neće izviniti i da ne treba da se izvini...!? Ne vidim razlog za izvinjavanje... Jel se meni Barak Obama izvinio zato što su nas njegovi prethodnici uništili...???
za kraj samo ću dodati ove stihove:
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol. ...

Super sto nisam otiso da spavam, saznao sam da je Obama simbol svetle buducnosti i lepseg zivota. Sta je taj Obama uradio za Srbiju? Ajde prosvetli na. E mislim da bi ti u tursko doba, 100% bio poturica.

Ti si cuo za americki san, ali najverovatnije nikad nisi bio tamo i nemas pojma sta je to. Zaboravi sve sto si video na filmovima. Raspitaj se malo, kako je tamo, kako zive normalni ljudi, pa ces videti sta je americka realnost.

Tamo nema normalnih ljudi :think:

Vladimira Vladimirovica, imas najmanje dvojicu poznatih. Ne verujem da se radi o Majakovskom, velikom ruskom pesniku, pre o ovom novom Putinu. Tih 200 000, verovatno se misli o Srbima koji žive u Čikagu.

Nisam pratio 'niverzijadu (čisto zbog patriota :mrgreen:), ali bez obzira koje je godište, to je stvar kućnog vaspitanja, kulture. . .Sport i muziku nikako nemogu nacionalizovati, generalizovati, politizovati do te mere, da nekom skandiram na osnovu toga što su nas bombardovali njihovi sunarodnici. Po toj logici Srbi nebi trebalo da prate ni Italijansku ligu(dali su im pristup da nas bombarduju), ni Bundes, ni neznam ni ja šta već ne to su sve saradnici okupatora!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Vladimira Vladimirovica, imas najmanje dvojicu poznatih. Ne verujem da se radi o Majakovskom, velikom ruskom pesniku, pre o ovom novom Putinu. Tih 200 000, verovatno se misli o Srbima koji žive u Čikagu.

Nisam pratio 'niverzijadu (čisto zbog patriJota :mrgreen:), ali bez obzira koje je godište, to je stvar kućnog vaspitanja, kulture. . .Sport i muziku nikako nemogu nacionalizovati, generalizovati, politizovati do te mere, da nekom skandiram na osnovu toga što su nas bombardovali njihovi sunarodnici. Po toj logici Srbi nebi trebalo da prate ni Italijansku ligu(dali su im pristup da nas bombarduju), ni Bundes, ni neznam ni ja šta već ne to su sve saradnici okupatora!!!

Mogli smo baklju da upalimo i iz svemira,nista to ne vredi ako se neko sa Univerzijade oseti ponizenim,pre svega od strane domacina zbog necega zasta on sam nije kriv.

srpska omladina je i te kako kulturna i civilizovana ................cim je pustila amere da se zivi vrate u svoju zemlju.

Nisam pratio 'niverzijadu (čisto zbog patriJota :mrgreen:), ali bez obzira koje je godište, to je stvar kućnog vaspitanja, kulture. . .Sport i muziku nikako nemogu nacionalizovati, generalizovati, politizovati do te mere, da nekom skandiram na osnovu toga što su nas bombardovali njihovi sunarodnici. Po toj logici Srbi nebi trebalo da prate ni Italijansku ligu(dali su im pristup da nas bombarduju), ni Bundes, ni neznam ni ja šta već ne to su sve saradnici okupatora!!!

od prve olimpijade sport postade politika

Back