stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
srpska omladina je i te kako kulturna i civilizovana ................cim je pustila amere da se zivi vrate u svoju zemlju.
slažem se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srpska omladina je i te kako kulturna i civilizovana ................cim je pustila amere da se zivi vrate u svoju zemlju.
a onih 78 dana u podrumu? Jel sam ja bila kriva? Bre imala sam 6 godina, keva mi je danima objašnjavala šta je to bomba... a njih izviždali! Pazi molim te....![]()

ma ja kontam da su to domaci retardi nosili tu sliku , mislim cak ni Rusi nisu toliki idioti , mos misliti navijace koji nose slike predsednika (ili premijera ) drzave , pa to nije vidjeno u navijackom pokretu jos od znamentih navijaca Slobode iz Tuzle i Celika iz Zence koji su jadni i dementni kakim ih je Bog stvori , jos krajem osamdesetih nosili copine slike na utakmiceBoze, hoce li se neko suprotstaviti ovim neurbanim trendovima ili cemo jos postati ruska gubernija
Zamisli da se oni zlikovci usude da dizu slike monstruma Putina, gruzinskog kasapina, i umesto da se na njih sruci bujica naseg europskog besa... sta? Mi to tolerisemo? Odobravamo? Pozdravljamo?
Iz ovoga se jasno vidi da Vojvodina mora sto pre da se izdvoji od retrogradne srbijanske kvazi-drzave.

Boze, hoce li se neko suprotstaviti ovim neurbanim trendovima ili cemo jos postati ruska gubernija
Zamisli da se oni zlikovci usude da dizu slike monstruma Putina, gruzinskog kasapina, i umesto da se na njih sruci bujica naseg europskog besa... sta? Mi to tolerisemo? Odobravamo? Pozdravljamo?
Iz ovoga se jasno vidi da Vojvodina mora sto pre da se izdvoji od retrogradne srbijanske kvazi-drzave.
a po tvom postu se vidi,da niti obrazovanja niti elementarne kulture nemas. Da imas bar jedno od to dvoje, prvo bi ti reklo da ova tvoja zadnja recenica vodi u krv,razaranje , ubijanje,i sve sto sa sobom nosi gradjanski rat,a drugo bi ti reklo da se ne ujeda ruka koja te hrani,da cak ni pas nece da zapisava svoje dvoriste,kako ti to radis, ako jednog dana ostanes bez svoje drzave,cemu stremis, to ce biti kao da si ostao bez roditelja, a zna se sta se desava u ovom danasnjem svetu sa sirocicima, uzmimo samo primer Kurda,ili Palestinaca. Ta tvoja fina gospoda,koja je klipovima napunila youtube,ce ici po ulicama,silovati devojke, ubijati ljude iz sale,popiti tri piva popeti se na krov i snajperima ubijati civile (jel treba da okacim taj cuveni snimak ?) vezace ljude po zatvorima povodcima za pse,i raditi ostale fine stvari, e takvoj kulturi i takvoj civilizaciji ja necu da pripadam,a nemam ni interes.
Sa kakvim god da odu uspomenama kuci,to nije ni blizu kakve su nam uspomene napravili za zadnjih 50godina. Kada god su imali priliku,ubijali su nas.
To znači da si danas 16togodisnji devojčurak i već pišeš po pdf-u politika![]()
sta ces, mora i to neko Ti si Zrbane neki sasvim uncool lik, i jos si uz to zatucan i opsednut nekakvim Kurdima i ostalim prostotama. Ne bi me cudilo da ni ne znas sta je SOAD a kamoli da imas sve njihove CD. Molim te da me ne zracis tim tvojim mracnjastvom iz devedesetih i tim bombama i ostalim rekvizitima ruskih divljaka, jer sam ja jedan fini Europljanin a ne krezubi krivonogi tatarski kasapin ili njihov srbijanski obozavatelj iz neurbanih sredina.
Mi u Vojvodini ne zelimo sa takvima kao sto si ti, i ovim to samo i potvrdjujes.
Ti si Zrbane neki sasvim uncool lik, i jos si uz to zatucan i opsednut nekakvim Kurdima i ostalim prostotama. Ne bi me cudilo da ni ne znas sta je SOAD a kamoli da imas sve njihove CD. Molim te da me ne zracis tim tvojim mracnjastvom iz devedesetih i tim bombama i ostalim rekvizitima ruskih divljaka, jer sam ja jedan fini Europljanin a ne krezubi krivonogi tatarski kasapin ili njihov srbijanski obozavatelj iz neurbanih sredina.
Mi u Vojvodini ne zelimo sa takvima kao sto si ti, i ovim to samo i potvrdjujes.

Boze, hoce li se neko suprotstaviti ovim neurbanim trendovima ili cemo jos postati ruska gubernija

Te tvoje "doktorske diplome" iz Zitoradje mi u Wojwodina ne priznajemo, a ne priznaju ih ni u civiliziranoj Europi.
Idi ti tamo kod tih tvojih Rusa pa sa njima bacaj bob i sisaj krv Cecenima i Gruzinima, a Amerikanci su moji prijatelji koji su zaustavili divljanje nad nevinim stanovnistvom u republika e Kosovës. Hvala, America! God bless you!
Mi imamo prijatelje u Hrvatskoj i ne trebaju nam divljaci i neurbani "doktori" kasapskog zanata iz neke Pinosave. Tebi cemo pod hitno uvesti vize, a ni sa vizom te granicar na Dunavu nece pustiti u nasu Wojwodinu ako se ne civiliziras, ne uljudis, ne ispljunes taj cen belog luka, ne pocesljas, i ne skines Mitra Mirica sa walkman-a.
Wojwodina forever!
Te tvoje "doktorske diplome" iz Zitoradje mi u Wojwodina ne priznajemo, a ne priznaju ih ni u civiliziranoj Europi.
Idi ti tamo kod tih tvojih Rusa pa sa njima bacaj bob i sisaj krv Cecenima i Gruzinima, a Amerikanci su moji prijatelji koji su zaustavili divljanje nad nevinim stanovnistvom u republika e Kosovës. Hvala, America! God bless you!
Mi imamo prijatelje u Hrvatskoj i ne trebaju nam divljaci i neurbani "doktori" kasapskog zanata iz neke Pinosave. Tebi cemo pod hitno uvesti vize, a ni sa vizom te granicar na Dunavu nece pustiti u nasu Wojwodinu ako se ne civiliziras, ne uljudis, ne ispljunes taj cen belog luka, ne pocesljas, i ne skines Mitra Mirica sa walkman-a.
Wojwodina forever!

Wojwodina forever!

jes aj emsta ces, mora i to neko
![]()

Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.
Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.
Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?
Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?

A de se seti Mitra.
OK, okaci. Hahahahaha! Nas'o si da plasis mecku resetom, a mene internetom.
Pa u Wojwodina je internet svakodnevna alatka i cimbenik nasega multietnickog zivota, a ne nesto cime se plase i rasteruju babe Zitoradjke!
A mora malo!
![]()
To znači da si danas 16togodisnji devojčurak i već pišeš po pdf-u politika![]()
a sta ce mo onda mi u gradu da jedemo ako ti omanes 
Pa kamo srece da je vise mladih poput nje zainteresovano za politicka desavanja , a ne da imamo situaciju da na izbore izlazi 90% penzionera ,a tek 20% mladih.

Ti si zao, zayebawash ljude