WTF is this???
HAIKU..???????![]()
Kapiram da mu kao klincu Joda bio idol.
Mislim - Joda kao klincu idol mu bio kapiram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WTF is this???
HAIKU..???????![]()
Uuuu...pa ti mora da si onda mLogo star....k"o metuzalem...cim ne vidis slova na tastaturi!Видиш грешиш у три ствари
1од тебе стрији сам
2у Србији сервис има
3 Африка је негде код Исланда
Ne daj da te zavaraju njihova tobože tužna lica.
To su sve Sotone u crnoj koži.

НИ БЕЛО НИ БИЈЕЛОUuuu...pa ti mora da si onda mLogo star....k"o metuzalem...cim ne vidis slova na tastaturi!
A keste...Afrika je kod Islanda...samo to bi sad trebalo da ispadne kao smesno...a u stvari TI stvarno ne znas gde je Afrika...
p.s.
Kako se pravilno zove glavni grad Amerike
1)Njujork ili
2)New York?
Ja sam bio na toj utakmici i ne vidim u cemu je problem sem oko velicanja Rusije...Trebalo je zvizdati i Rusima i Amerima!!! To su ista G samo sto je narodu ispran mozak o bratstvu sa Rujama.
Sigurno idol De Beržerak mu beše...
Ili Šekspir moguće, kleti...
Јода беше добар лик
"Лик добар" reći htede?
Ti egzemplari su za tebe Naucnici,Akad. gradjani!Kako te bre nije sramota,tako mator,da se ovde blamiras sa neznanjem?Treba sutra tvoja deca da ovo procitaju pa da se istraumiraju kakvog roditelja imaju i ko ih je ceo zivot ucio glupostima!Nemoj,molim te,dece radi!НИ БЕЛО НИ БИЈЕЛО
ВЕЋ
ЖУТО
Предлог за модерацију
Приликом учлањења на форум да се попуни и одређени тест интелигенције,мислим небих ја њих елиминисао али би им дао одвојени део да могу да искажу своју интелектуалну величину са себи једнакима,овде немогу да дођу до изражаја
Одакле бре излазе овакви егземплари?
.............secaju se ljudi 78 dana u podrumima ,nishta neobichno ..................
Ti egzemplari su za tebe Naucnici,Akad. gradjani!Kako te bre nije sramota,tako mator,da se ovde blamiras sa neznanjem?Treba sutra tvoja deca da ovo procitaju pa da se istraumiraju kakvog roditelja imaju i ko ih je ceo zivot ucio glupostima!Nemoj,molim te,dece radi!
Окрећу ћи речи
ја хтедох рећи
да се понекад
може исто
другачије рећи
jezik Srpski to je, čudo jeste on. . .
има нешто труло
кад академски се овај назвати може
ко год да му је дао звање то
вероватно је свастан да се зајебо
опрости му Боже
и без памети се школа
завршити може

Nadam se da ovo tvoja deca ne citaju....nadam se!![]()
добар је мали
редовно креше
Toliko bliski da ste vas dvojica...
...ja pojma nemadoh.

...ja pojma nemadoh.
Krhko je znanje...![]()
...ja pojma nemadoh.