Žao mi je što...

Ja kad sam govorila ne zajebavaj se sa kevom, bilo lako ćemo. :P Eto sad. :P

A znaaaam, i iskustvo govori suprotno, al šta ću kad se i dalje zalećem ko budala u kredit :lol: Problem je što posledice postaju sve gore
A ova baba mu dođe nešto kao čistlište, sećam se, uzme natutka mi hidrogena u zub i ja kao, mogu da pljunem, a ona onako sadistički: Šta, ne sviđa ti se ukus hidrogena? *kez* Ja u fazonu, polako, pašće jednom slučajno cigla sa zadnjeg sprata u nezgodan čas :mrgreen:

tako i ja gledam na svoj život:lol:
ali stih...stvarno se ni od čega kreće:lol:

Ma brate, ja mislim da bi tu stvar mogao da proda nekom narodnjaku i da se ućari daleko više od svega trenutnog :mrgreen:

Btw, jel zagrizo som udicu? :P

A znaaaam, i iskustvo govori suprotno, al šta ću kad se i dalje zalećem ko budala u kredit :lol: Problem je što posledice postaju sve gore
A ova baba mu dođe nešto kao čistlište, sećam se, uzme natutka mi hidrogena u zub i ja kao, mogu da pljunem, a ona onako sadistički: Šta, ne sviđa ti se ukus hidrogena? *kez* Ja u fazonu, polako, pašće jednom slučajno cigla sa zadnjeg sprata u nezgodan čas :mrgreen:

Ma brate, ja mislim da bi tu stvar mogao da proda nekom narodnjaku i da se ućari daleko više od svega trenutnog :mrgreen:

Btw, jel zagrizo som udicu? :P

kontam da bi on pre sebi ruke odsekao

ma slaba vajda od toga. čuli se taj dan sve kao divno i krasno i onda ništa.:lol: kontam da misli da je friendzone-ovan, a i ja isto. ma...što manje razmišljam sve više zakomplikujem...a kad prosto razmislim da je nešto hteo i uradio bi. simple as that.
srećom preokupirana sam faksom pa nemam kad da patetišem. za sada. (:

ma slaba vajda od toga. čuli se taj dan sve kao divno i krasno i onda ništa.:lol: kontam da misli da je friendzone-ovan, a i ja isto. ma...što manje razmišljam sve više zakomplikujem...a kad prosto razmislim da je nešto hteo i uradio bi. simple as that.

A nije to tolki bauk, ja bih opušteno prodao :lol:
Ništa posle toga? Kontam da zavisi sve od tipa muškarca, iskreno, i ja nekad umem da se prenemažem, ako nisam siguran kakvo je stanje sa druge strane npr... Al ono, ako bude neke bleje, kontam da će ti biti jasno u zavisnosti od toga kako se bude ponašao. Svaka čast za preokupiranost, i ja bih trebalo da budem, ali nekako sam izgubio disciplinu.

očigledno ne razmišljam uopšte čim sam ovo izjavila:lol:
ja dok čitam šta mi napišeš dobijem takvu optimističnu sliku o svemu tome koja mi posle minut dva veze nema s onim što se dešava. nekako sam u uverenju da kad muškarac nešto 'oće to će i uraditi.
situacija je malo specifična jer smo vezani preko nekih ljudi tako da ću ga viđati sigurno u narednih 20+ godina. kako je krenulo i to vreme će biti malo.:lol:
mah, ja faks isforsiram samo da pobegnem od nečeg drugog. a većinu vremena bežim od faksa, iako me 'oće.

ma ti si bre svinja :malav:

Brate, esi pogledo one videe? :mrgreen:

očigledno ne razmišljam uopšte čim sam ovo izjavila:lol:
ja dok čitam šta mi napišeš dobijem takvu optimističnu sliku o svemu tome koja mi posle minut dva veze nema s onim što se dešava. nekako sam u uverenju da kad muškarac nešto 'oće to će i uraditi.
situacija je malo specifična jer smo vezani preko nekih ljudi tako da ću ga viđati sigurno u narednih 20+ godina. kako je krenulo i to vreme će biti malo.:lol:
mah, ja faks isforsiram samo da pobegnem od nečeg drugog. a većinu vremena bežim od faksa, iako me 'oće.

Ja sam to skontao u fazonu što manje mislim, manje zakomplikujem, valjda se nisam ispalio :lol:
Pa ono, nzm tačno kakva je situacija, ali ovako uopšteno govorim kako nekad ume da bude kod mene, npr sad eto. Ali to je istina, kad tad hoće, verovatno :D
Ako ćete se viđati, to je do jaja, ima prostora za svašta :lol:
Svejedno, opet ti zavidim :lol:

Brate, esi pogledo one videe? :mrgreen:

Ja sam to skontao u fazonu što manje mislim, manje zakomplikujem, valjda se nisam ispalio :lol:
Pa ono, nzm tačno kakva je situacija, ali ovako uopšteno govorim kako nekad ume da bude kod mene, npr sad eto. Ali to je istina, kad tad hoće, verovatno :D
Ako ćete se viđati, to je do jaja, ima prostora za svašta :lol:
Svejedno, opet ti zavidim :lol:

da, da, ja sam fejlovala(: ne znam koji mi je sinoć đavo bio nisam mogla rečenicu da sklopim...izmislila sam čitav nov jezik..sklapala dve reči u jednu..hormoni:lol:
a za ovo boldovano, sad ću ja tebe motkom da teram, show her what you got:cool:

da, da, ja sam fejlovala(: ne znam koji mi je sinoć đavo bio nisam mogla rečenicu da sklopim...izmislila sam čitav nov jezik..sklapala dve reči u jednu..hormoni:lol:
a za ovo boldovano, sad ću ja tebe motkom da teram, show her what you got:cool:

Opušteno, vas žene priroda mnogo više teroriše hormonima nego nas muškarce pa razumem :lol:
I'll do my best :cool:

pogledo bih kad svaki ne bi imao 100 gigabajta i ja 2 kompjutera koja arče interwebz :malav:

E jbg, fazon je što te ima u par trenutaka, pa reko da uzvratim zajebanciju :P

Zao mi je sto imam 16 godina skole,a ne znam nista kao tele. Iskreno sam zabrinut za svoju buducnost.
U j*b'o te,nisam najgori.

Najjače je što bi ja trebao da kukam o ovome što piše Over jer za razliku od vas nit' sam student,nit' školarac,nit' izdržavano lice(već par meseci).No sikiriki,pisaću iskustva kada otanji štek.;)
"
!":mrgreen:

Priča mog života.

Dođe komšija kojeg je moj brat odveo u Berlin i kaže kako je bilo vr' iako je kao moler radio u servisu za bicikle.
Dođe lik kojeg smatram žešće nesposobnim tatinim sinom i kaže mi da drži web dizajn u malom prstu.
Dođe kum i kaže mi da je kupio neku kršinu od auta te je rastavio u delove i prodao za duplo veću lovu.
Dođe ortak i kaže mi kako je u Štutgartu razlepio sa kintom radeći parket ovim našim gastarbajterima.

Dođem ja kući i skontam da ne znam ništa od toga da radim.:mrgreen:

Ovo što kaže user, znači znam iz prve ruke, nakačiš se majstoru kao fizikalac, i uprkos njegovom odbijanju da te nauči zanat, skontaćeš gomilu stvari usputno, a posle ti je svaki pojedinačni posao koji uzmeš(sa nižom cenom od pravih majstora) dodatno usavršavanje :)
Moleraj je kul kada imaš opremu, mada najbolje prolaze električari(mada za to treba nešto znanja), prokuckaju malo zida, povežu i uzmu jednako love kao i ostali majstori, koji danima rade :lol: Zato ih ovi drugi i hejtuju.

A brate, to je minimalna šansa, ako si retard, onda može, ali razlog zapaljenja instalacija je uglavnom zastarelost istih, mnoge stvari imaju rok trajanja, nakon čega njihova upotreba postaje rizična i štetna :lol: Ja znam par električara i nijedan nije imao tu situaciju :lol:
Moleraj je super jer nije potrebno neko znanje, a lako se i nauči + se veoma često i radi, češće od zamene pločica ili vodoinstalacija.

Ovo što kaže user, znači znam iz prve ruke, nakačiš se majstoru kao fizikalac, i uprkos njegovom odbijanju da te nauči zanat, skontaćeš gomilu stvari usputno, a posle ti je svaki pojedinačni posao koji uzmeš(sa nižom cenom od pravih majstora) dodatno usavršavanje :)
Moleraj je kul kada imaš opremu, mada najbolje prolaze električari(mada za to treba nešto znanja), prokuckaju malo zida, povežu i uzmu jednako love kao i ostali majstori, koji danima rade :lol: Zato ih ovi drugi i hejtuju.

au sapke al si se nalupo... :eek:

Back