Posle toliko generacija robova i duduka konacno se desila genetska mutacija i nastao je neko, (ja), ciji kapaciteti i duh bi trebali da prekinu taj lanac,ali glupi robovi nisu razmisljali da takav talenat imaju i nisu planirali pare da skoluju talenta i sad su me sjebali totalno. Osudjen sam da budem rob i prosek i mnogo sam ljut zbog toga,mnogo.
Gomila degena koji su kopali i kulucili citavog zivota i nisu nista stekli sada meni sole pamet kako je sva sreca u radu. Msm prodjite me se tih vasih robovskih fazona,pravi rad je ucenje i to je korisno,fizicki rad (kopanje cveca,sisanje dvorista,pranje vesa...) je cisto gubljenje vremena i tracenje talenta. Koliko je samo pametnih ljudi,umetnika,mozda i nekih naucnika sjebala fabrika,preduzece u koje su otisli da rade jer eto nisu imali lovu da se probiju, dok neka deca bogatuna idu i zavrsavaju zapadne sega-mege. Covek koji fizicki radi danas 8 sati nema vremena da uci,njega nista ne interesuje osim da se odmori i gde da ustedi lovu.
Citavog zivota radis za sitne pare i drugi te esplatise i globi. Dok ti se ubijas od rada,on lepo zaradjuje na tebi i daje ti crkavicu, i nikada ti nemas para dosta, i stalno moras da radis da bi preziveo i jednostavno upadas u taj robovski ciklus i zivot ti propadne,propadne zdravlje i na kraju te taj sutne u bulju kad vise ne budes mogao da radis. Drzava ti onda da neku penziju od koje pola ide na lekove i opet moras da jedes salamu i pusis krdzu i da zivis kao slepac.
Dok si ti kulucio i odvajao sebi za tike i jeo salamu,on nije placao radnicima plate i letovao je dva puta godisnje na moru,vozao se dzipom,krkao mesinu... i boli ga ****.
Kako covek moze da podnese zivot prosecnog coveka? Kako neko moze da izdrzi takav zivot? Eto,ja cu da se mucim,dok ce neko da zivi lagodan zivot i da ga boli ****.
Sada razumem kriminalce,bolje ziveti 1 dan kao car,nego 1000 kao rob.
Eto,stavio sam jedan upitnik i odmah User menjao post... ****** se i vi.