Žao mi je što...

Žao mi je što me ljudi smatraju bezosećajnom kučkom (citiram) iako to nisam, što se pravih reči uvek kasno setim, što sam prestala da treniram odbojku, što svi misle da sam nafurana (sve dok me ne upoznaju), što u besu izgovorim ono što ne mislim i posle se kajem, što me zbog svega grize savest...

Valjda je poslednji post bio jasan :D
Recimo ( predpostavljam,verovatno je istina) u poslednjih mesec dana,10 momaka ti je prislo na neki nacin ,sigurno. I opet,niko ne valja :D

:eek: Zajebao si se u proceni... U zadnjih godinu dana mi je prislo toliko, mozda...:lol: Zasto vi mislite da devojke salecu momci, a one samo prebiraju, kao kad kupuju cipele u prodavnici? :lol: Ili sam ja toliko ruzna, pa meni ne prilaze? :/

Ali nisam ja to htela reci, niti sam se zalila zbog toga... Nego zasto ja ne mogu da smuvam nekog decka, a neka druga, koja je, potpisujem, ispod mog proseka uspeva? Sta ta radi, tj. sta ima sto ja nemam? Pa kad prodjem samo ulicom vidim koliki je to nesklad, tj. koliko NEpara ima...:lol: Ja ne znam kako vi to niste primetili? :lol: Postoje dve kombinacije: normalna devojka - decko kreten i normalan decko - devojka glupa i ruzna... Btw, svako pravilo ima izuzetak, da se ne lazemo, ali ovo je onako, uopsteno...

Poslednja izmena:
:eek: Zajebao si se u proceni... U zadnjih godinu dana mi je prislo toliko, mozda...:lol: Zasto vi mislite da devojke salecu momci, a one samo prebiraju, kao kad kupuju cipele u prodavnici? :lol: Ili sam ja toliko ruzna, pa meni ne prilaze? :/

Ali nisam ja to htela reci, niti sam se zalila zbog toga... Nego zasto ja ne mogu da smuvam nekog decka, a neka druga, koja je, potpisujem, ispod mog proseka uspeva? Sta ta radi, tj. sta ima sto ja nemam? Pa kad prodjem samo ulicom vidim koliki je to nesklad, tj. koliko NEpara ima...:lol: Ja ne znam kako vi to niste primetili? :lol:
Makar ti ko i priđe, ćuti. :P

Otvorenost u komunikaciji i nasrtljivost ako je momak lep i simpa? Ili ne umeš da se postaviš i staviš mu do znanja da ti se sviđa?

Zao mi je sto sam prosecan,ali bukvalno.
Prosecna visina,prosecna pamet,prosecna tezina,ucim prosecnu skolu,sutra radicu prosecan posao,prosecno sam ruzan,prosecno siromasan, jedino u cemu sam ekspert jeste da budem ocajan i da kukam,e tu mi nema ravnog. Nema gore stvari od toga da si prosecan jer si totalno na margini svega i ocajan si zbog svega jer si u svemu hendikepiran. :(

Zao mi je sto sam prosecan,ali bukvalno.
Prosecna visina,prosecna pamet,prosecna tezina,ucim prosecnu skolu,sutra radicu prosecan posao,prosecno sam ruzan,prosecno siromasan, jedino u cemu sam ekspert jeste da budem ocajan i da kukam,e tu mi nema ravnog. Nema gore stvari od toga da si prosecan jer si totalno na margini svega i ocajan si zbog svega jer si u svemu hendikepiran. :(

Ali si u jednom iznad prosjeka,nadprosječno si razmažen:D
Pitam se sad šta bi se desilo kad bi mislio za sebe da si ispod prosjeka,živni malo čovječe,mnogi ni to nemaju...

Ali si u jednom iznad prosjeka,nadprosječno si razmažen:D
Pitam se sad šta bi se desilo kad bi mislio za sebe da si ispod prosjeka,živni malo čovječe,mnogi ni to nemaju...

Posle toliko generacija robova i duduka konacno se desila genetska mutacija i nastao je neko, (ja), ciji kapaciteti i duh bi trebali da prekinu taj lanac,ali glupi robovi nisu razmisljali da takav talenat imaju i nisu planirali pare da skoluju talenta i sad su me sjebali totalno. Osudjen sam da budem rob i prosek i mnogo sam ljut zbog toga,mnogo.
Gomila degena koji su kopali i kulucili citavog zivota i nisu nista stekli sada meni sole pamet kako je sva sreca u radu. Msm prodjite me se tih vasih robovskih fazona,pravi rad je ucenje i to je korisno,fizicki rad (kopanje cveca,sisanje dvorista,pranje vesa...) je cisto gubljenje vremena i tracenje talenta. Koliko je samo pametnih ljudi,umetnika,mozda i nekih naucnika sjebala fabrika,preduzece u koje su otisli da rade jer eto nisu imali lovu da se probiju, dok neka deca bogatuna idu i zavrsavaju zapadne sega-mege. Covek koji fizicki radi danas 8 sati nema vremena da uci,njega nista ne interesuje osim da se odmori i gde da ustedi lovu.
Citavog zivota radis za sitne pare i drugi te esplatise i globi. Dok ti se ubijas od rada,on lepo zaradjuje na tebi i daje ti crkavicu, i nikada ti nemas para dosta, i stalno moras da radis da bi preziveo i jednostavno upadas u taj robovski ciklus i zivot ti propadne,propadne zdravlje i na kraju te taj sutne u bulju kad vise ne budes mogao da radis. Drzava ti onda da neku penziju od koje pola ide na lekove i opet moras da jedes salamu i pusis krdzu i da zivis kao slepac.
Dok si ti kulucio i odvajao sebi za tike i jeo salamu,on nije placao radnicima plate i letovao je dva puta godisnje na moru,vozao se dzipom,krkao mesinu... i boli ga ****.
Kako covek moze da podnese zivot prosecnog coveka? Kako neko moze da izdrzi takav zivot? Eto,ja cu da se mucim,dok ce neko da zivi lagodan zivot i da ga boli ****.
Sada razumem kriminalce,bolje ziveti 1 dan kao car,nego 1000 kao rob.
Eto,stavio sam jedan upitnik i odmah User menjao post... ****** se i vi.

Poslednja izmena:
Najjaca fora mi je bila kad ja pricam sa jednom devojkom sta nas ceka posle skole i bas joj spomenem da vecina nasih kolega radi nesto sto nije vezano za struku i to za male pare (oko 20k-30k) i likusa me ladno napusi.
Kao,sta bi ti hteo? Klasicni rob,klasicna ovca koja je srecna sa mrvicama i koja uzvia dok je neko ****.
***** glupa,zar ti je to tvoj cilj u zivotu? Da radis za 20k,ti ces da mi solis pamet o radu kad si zabetonirala na drugoj godini i ne mozes da polozis na skoli koja je malo teza od srednje i ti meni solis pamet koji sa znanjem i pamecu mogu da te izdrkam.
Jebenu stoku,demos,treba pobiti jer su jebena glupa stoka.

- - - - - - - - - -

Dobro...I što ne postaneš kriminalac?

Sad je kasno da se covek probije u kriminalu. Nemam ni veze.
Covek mora od 15te i ranije da gradi svoje ime i reputaciju,ne moze to preko noci.

Posle toliko generacija robova i duduka konacno se desila genetska mutacija i nastao je neko, (ja), ciji kapaciteti i duh bi trebali da prekinu taj lanac,ali glupi robovi nisu razmisljali da takav talenat imaju i nisu planirali pare da skoluju talenta i sad su me sjebali totalno. Osudjen sam da budem rob i prosek i mnogo sam ljut zbog toga,mnogo.
Gomila degena koji su kopali i kulucili citavog zivota i nisu nista stekli sada meni sole pamet kako je sva sreca u radu. Msm prodjite me se tih vasih robovskih fazona,pravi rad je ucenje i to je korisno,fizicki rad (kopanje cveca,sisanje dvorista,pranje vesa...) je cisto gubljenje vremena i tracenje talenta. Koliko je samo pametnih ljudi,umetnika,mozda i nekih naucnika sjebala fabrika,preduzece u koje su otisli da rade jer eto nisu imali lovu da se probiju, dok neka deca bogatuna idu i zavrsavaju zapadne sega-mege. Covek koji fizicki radi danas 8 sati nema vremena da uci,njega nista ne interesuje osim da se odmori i gde da ustedi lovu.
Citavog zivota radis za sitne pare i drugi te esplatise i globi. Dok ti se ubijas od rada,on lepo zaradjuje na tebi i daje ti crkavicu, i nikada ti nemas para dosta, i stalno moras da radis da bi preziveo i jednostavno upadas u taj robovski ciklus i zivot ti propadne,propadne zdravlje i na kraju te taj sutne u bulju kad vise ne budes mogao da radis. Drzava ti onda da neku penziju od koje pola ide na lekove i opet moras da jedes salamu i pusis krdzu i da zivis kao slepac.
Dok si ti kulucio i odvajao sebi za tike i jeo salamu,on nije placao radnicima plate i letovao je dva puta godisnje na moru,vozao se dzipom,krkao mesinu... i boli ga ****.
Kako covek moze da podnese zivot prosecnog coveka? Kako neko moze da izdrzi takav zivot? Eto,ja cu da se mucim,dok ce neko da zivi lagodan zivot i da ga boli ****.
Sada razumem kriminalce,bolje ziveti 1 dan kao car,nego 1000 kao rob.
Eto,stavio sam jedan upitnik i odmah User menjao post... ****** se i vi.

Takva je relnost,tužna,ali ti griješiš što si pun zavisti i što te to izjeda,bojim se da ćeš jednog dana izaći na ulicu sa automatom i izrokati neke slučajne prolaznike...ili ćeš u kriminal da se baciš.

Takva je relnost,tužna,ali ti griješiš što si pun zavisti i što te to izjeda,bojim se da ćeš jednog dana izaći na ulicu sa automatom i izrokati neke slučajne prolaznike...ili ćeš u kriminal da se baciš.

Niko sine nije nevin,to je jebeni demos,stoka,to nisu ljudi. Da su ljudi oni bi se borili za sebe i svoju klasu,zali boze metka,to treba klati.
Koliko sam puta slusao od mog dede i cala da se kao radnici hoce pobuniti,napale ovu dvojicu budala i oni odu pred direktora i odbor i umesto ti radnici da ih podrze,oni se svi ucute i pocnu ulizivati sefovima i direktoru i moji najebu.
Nije to zavist,to je realno sagledavanje situacije.

Niko sine nije nevin,to je jebeni demos,stoka,to nisu ljudi. Da su ljudi oni bi se borili za sebe i svoju klasu,zali boze metka,to treba klati.
Koliko sam puta slusao od mog dede i cala da se kao radnici hoce pobuniti,napale ovu dvojicu budala i oni odu pred direktora i odbor i umesto ti radnici da ih podrze,oni se svi ucute i pocnu ulizivati sefovima i direktoru i moji najebu.
Nije to zavist,to je realno sagledavanje situacije.

Ništa ti mene nisi shvatio,izrokaćeš ti nekog na ulici kako si krenuo...
I ne mogu ti biti "sin" dječače kad sam stariji,nemoj te uličarske krimi fazone da prosipaš:dash:

Narod je u strahu,baš kao i ti.Moraš priznati da je situacija sada daleko bolja nego '93 kada si u 5 ujutru čekao da ti bace 'leba sa kamiona.Bolje je i nego '99 kada si mogao izginut' već sledećeg minuta.Najlakše je ljude zaplašit' otkazom,siromaštvom i ratom,naročito na ovom području.Strah nas je paralisao.Tripujemo da je dobro samo zato što je bolje nego kada smo bili goli kao k**čevi.Takođe nemamo štek(što i ne čudi kada je plata 200€)kao npr.Slovenci pa da jednog dana kolektivno kažemo:"E nećemo da radimo dok nam ne ispunite to,to,to i to,j*be nam se!"Blokiraš zemlju i 'ladiš jaja dok se političari 'vataju za glavu.Da bi nam bilo dobro moramo u svakom parametru sustići barem Mađarsku.Kada pogledaš zaista ne postoji izgovor zašto je to nemoguće.

Useru, ja ne znam u cemu je tvoj problem? Ajde nemoj vise kukati jer me takvi ljudi najvise nerviraju na svetu. Postoje mnoge stvari zbog kojih treba da budes srecan: prvo zdrav si i prav, a to je najvaznije u zivotu, drugo imas samo 20 godina i zivot je pred tobom, imas sanse da neke stvari promenis, trece imas mozak koji mozes da iskoristis, cetvrto imas ono osnovno za zivot...a tvoje je dalje da se snalazis, nikom nije palo s neba, ni tom kriminalcu, ako budes tako kukao neces uraditi nista...tvoj najveci problem je sto se miris s tim da si prosek, umesto da das sve od sebe i da se izboris da budes iznad proseka...Jbg, nekim burzujima je to dato od rodjenja, neki moraju da se pomuce, ali ti sto se pomuce na kraju znaju i da cene to sto imaju za razliku od ovih i osecaju da su postigli nesto u zivotu i da nisu dzabe ziveli... I na kraju krajeva, mnogo sve gledas materijalno... Mozda taj radnik ima 20 000 platu, ali je srecniji jer ima kuci zenu koju voli i cetvoro dece koja ce prevazici svog oca i bez obzira sto ce im neke stvari biti uskracene, opet ce imati jedni druge, za razliku od nekog ko ima para, ali ima bolesno dete, npr... Ne kazem da je nemoguce imati i jare i pare, ali ni to ne traje vecno... Ne moze zivot da ti bude bajka i da od pocetka do kraja zivis kao car, to nema ni na filmu...I uostalom, ti i da si princ Vilijam opet bi kakio da ti se ne svidja Kejt, da zivis kod babe koja te zajebava i da te jos svi proganjaju i prate svaki tvoj korak i da bi se menjao sa nekim ko je anonimam i tako u krug, jer si takav...I nemoj da vredjas i da pljujes druge, pusti stoku da zivi, nije to tvoj problem, niko ti nije kriv, sam sebi si najveci neprijatelj...

Poslednja izmena:
...Dubioza ne zvuči kao nekad.
...smo zbog ove kiše ispušili za roštilj.
...mi izmak'o PS3 za 100€.Istina je da bi otišao dalje,zbog toga mi i jeste žao.
...više ne visimo na basketu svaki dan kao pre 6/7 godina.
...nem' bolji auto pa da opušteno vozim bez dozvole.
...keva nije uspela da me rodi u Sloveniji.

Back