Zaljubljivanje u prijatelja

Desilo mi se jednom kad sam bila u većem društvu.
Pošto se više ne družim ne dešava se.

Nisam baš neko ko u potaji gaji simpatije. Ko mi se svidi odmah probam. Svi prijatelji su mi dakle isprobani, ili su bivši ili nije to to.

Imao sam čak i šeme u kojima smo posle toga bili stvarno jako dobri prijatelji, čak mi je draža nego bilo koja bivša devojka. Toliko dobra devojka, toliko ispravna da smo zapravo i završili to jer je shvatila da ne može da se zadrži na zabavi samo, ali smo bili ortaci pre i ostali posle.

Može sve osim drvenog šporeta, a i to je Sejo u Sarajevu napravio.

Ne postoje musko zenska prijateljstva a i kad ih ima kratkog su veka i vremenom izblede i nikakva postanu...

Iz prijateljstva se radja ljubav tako da se treba osobi dati do znanja jer svakako vremenom ce ona naci nekog i prijateljstvo opet baj baj tj ako se rusi nek se rusi na vreme nego agonija da traje kad neko pocne da je jebbbe ili da jebbbe neku...

Nikad neću razumeti šta je to rezervni igrač.
Ili se neko sviđa ili ne sviđa.
Kao da je to tako česta pojava da ti se neko sviđa pa imaš prvu, drugu postavu itd ...

Zene vole da imaju opciju B ako primarne mete ne realizuju, dakle rezerve tj sekundarni izbor i onda takve muskarce drze igrom toplo hladno u statusu prijatelja ali vesto ponekad znaju da koketiraju ali i da postave distancu jer znaju koja je svrha rezervnog igraca. Imam jednog dobrog prijatelja koji je dugo bio u braku i razveo i njegova zena ga nije varala ipak imala je prijatelja sa kojim je bila bliska i nakon razvod prijatelj je postao momak tako i da udate znaju da grade frend zonu. Ja sam ga na vreme upozorio da mu zena ima opciju B ako je ostavi i da je to svrha tog prijatelja on to nije verovao .

Zene vole da imaju opciju B ako primarne mete ne realizuju, dakle rezerve tj sekundarni izbor i onda takve muskarce drze igrom toplo hladno u statusu prijatelja ali vesto ponekad znaju da koketiraju ali i da postave distancu jer znaju koja je svrha rezervnog igraca. Imam jednog dobrog prijatelja koji je dugo bio u braku i razveo i njegova zena ga nije varala ipak imala je prijatelja sa kojim je bila bliska i nakon razvod prijatelj je postao momak tako i da udate znaju da grade frend zonu. Ja sam ga na vreme upozorio da mu zena ima opciju B ako je ostavi i da je to svrha tog prijatelja on to nije verovao .
A ta žena su sve žene?
Možda tebi.

Šta mislite o situaciji kada određena osoba počne da gaji izvrsne emocije prema osobi suprotnog pola sa kojom je prijatelj? Treba li da joj kaže ili da ostane na tome da ne bi ugrozio prijateljstvo? Mogu li posle priznanja te dve osobe ponovo da budu prijatelji ili se time završava njihovo prijateljstvo?
Ta zanesenost može biti i prolazna.Ne skačemo na svakog ko nam se svidi , nismo kerovi.

Mislite da su neprijatelji i nepoznati ljudi dobar izbor?
Meni je uvek bilo smešno kada žene izaberu partnera iz ekipe s kojom nije u prijatejstvu. Tačnije, kada udje u intimnu vezu s neprijateljem, pa se zaljubi, naravno, zbog izazova u sexu, pa onda ga brani, jer je "shvatila" da je u pravu....

Zar nije sasvim normalno da ti prijatelj postane ljubavnik? Da s prijateljem možeš i da se prestaneš da budeš u vezi i ostaneš prijatelj?

Šta mislite o situaciji kada određena osoba počne da gaji izvrsne emocije prema osobi suprotnog pola sa kojom je prijatelj? Treba li da joj kaže ili da ostane na tome da ne bi ugrozio prijateljstvo? Mogu li posle priznanja te dve osobe ponovo da budu prijatelji ili se time završava njihovo prijateljstvo?

Sve zavisi koliko je jako bilo to prijateljstvo.

Znam za situaciju u kojoj je prijateljica bila rame za plakanje svom prijatelju. I ona je mogla da plače na njegovom ramenu. Osećale su se neke " obostrane iskrice" i sasvim spontano došlo je do priče o platonskoj ljubavi, o vezi.

Tada su oboje zaključili da je bolje da ostanu prijatelji i samo prijatelji. I bili su..samo ih je splet okolnosti udaljio. Odavno nisu u kontaktu.

Da li bi i dalje bili u kontaktu da nisu pričali o platonskoj ljubavi i vezi?

To su neke vaše priče kako sve žene ovo ili ono.
Evo ja sam žena i nikad nemam opciju B.

Ima čak i više muškaraca koji imaju imenik i brojeve, pa redom zovu u nuždi, čuvaju ih da im se nađe.

Mislite da su neprijatelji i nepoznati ljudi dobar izbor?
...
Nepoznati da.
Zar nije sasvim normalno da ti prijatelj postane ljubavnik? Da s prijateljem možeš i da se prestaneš da budeš u vezi i ostaneš prijatelj?
Nije normalno.
Za ljubavnički odnos je potrebno da se gledaju kao ljubavnici. Jednom kada nastane strast, nema povratka na staro.

Back