Zaljubljen sam u dve devojke podjednako, sta da radim?

Ne mogu da odaberem tek tako, bukvalno su mi podjenako mile.
Sa jednom znam na čemu sam, sa drugom opet vidim nešto novo
prelomi u mozgu

to koliko muškarci imaju bujnu maštu kad se zaljube žene nisu svesne

ako rešiš taj Božji zajeb (kod muškarca da idealizuje) za rezultat dobiješ racionalno razmišljanje i poput Gospoda Boga se nikad nećeš oženiti

ima prednosti ima mana...

što reče Radovan III "kad sam upoznao Rumenku mislio sam andjeo bez krila - a ono bušno na sve strane" :lol:

Ја сам такав јер стварно немам шансе ни код једне, немам којој конкретно да поклоним своју пажњу и заљубљеност јер ниједна то неће од мене. Кад сам већ усамљен може ми се, али немам користи од тога и само се патим, волео бих да будем са једном срећно и да скроз заборавим на све друге. Која прва мени ја први њој али под условом да ми се она свиђа јер сад имам неке критеријуме, ја сам скоро на изволте. Цео живот сам несрећно заљубљен, то објашњава што сам тако негативан и несрећан, довољно је да ми нека привлачна девојка упути неку лепу реч из куртоазије и већ сам заљубљен.
Prestani da samosazaljevas sebe i ne dozvoli da te niko sazaljeva, moras da budes odlucniji, da pokazes cvrsce stavove i karakter...

Tvoj problem moze da resi brak pa onda ta "zaljubljivanja" metnes u fijoku neke vrste harmless zabave - flertujes, mozda cak i sanjaris, ali ne uradis nista po tom pitanju jer imas zenu kod kuce. Tako se emotivno sazreva i sprecava da postanes sirak tuzni bez igdje ikoga.
Dajes mu recept da ga ostavi i ta zena koju je ozenio :kafa: :lol: ?

Ako jos nisi, opali ih obadve a nadji trecu. Ako, odaberes jednu od te dve cesto ces dolaziti u sumnju da si lose odabrao, i onda ce ta osoba ispastati jer mislices da je manje vrednija od one koju nisi izabrao.
Ne dozvoli da bilo koja od njih pati, opali ih bez grize savesti.

Zaljubljen u dve? Jedna ti je sigurnost, druga uzbudjenje. Prva je kafa koju znas, druga je novo pivo u ponudi.

Ne mozes zauvek na dve stolice, nije pitanje koja je “bolja”, nego pored koje si vise ti, a manje lik u predstavi.

mladicu na dve se stolice ne sjedi

ides ostro na svaku loptu pa kad se jedna oklizne ...

aj odrasces i proce te te ludorije

drugo, sutaj ti obe. jer ti nijedna nijedovoljno mila da biimao samo nju.

nadji trecu ove nogiraj

Back