- Poruka
- 71.411
Ma ja glasam da sutne udavaljku i da ostane sa likom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim
auuuuu.... 70 posto muskaraca su latentni gejevi/biseksualci! koliko sam puta cula slicnu `ispovjest` , pocecu da se brinem :S
Necu da moralisem,nemam nista protiv homoseksualaca ali ako si ti sa tom devojkom 5 i volis je,nemoj dopustiti da trenutak slabosti zapeceti tvoju sudbinu
jednostavno nastavi da zivis i volis tu devojku,jer ako je ostavis zbog muskarca tvoj zivot moze da bude ugrozen,bices omrazen i diskriminisan takvo je stanje u Srbiji moramo svi
da zivimo po "NORMALNIM STANDARDIMA" -.- ...
auuuuu.... 70 posto muskaraca su latentni gejevi/biseksualci! koliko sam puta cula slicnu `ispovjest` , pocecu da se brinem :S

sto se ti smejes kvarno, evo nije dala odgovor, a ja sma citao misljenje psihologa i seksologa da oni suprotno tvrde.
a i sudeci po mom iskustvu kad pricam sa meni poverljivim zenama i pricamo o ovoj temi one od 10, 9 kazu, Da kad bolje razmilim rado bi eksperimetisala.

odakle tebi to da je moje smejanje Kvarno?
dobro je makar si imao platformu da iznesesh svoje iskustvo![]()
eventulano kupis i njoj alatkicu da vas guzi kad joj dosadno![]()

(a i nije ti neka fora)

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim
daj neki poverljivi izvor, ja sam bas suprotno citao, da zu to zene, i da je samo stvar prilike, dal se ona i pod kojim okolnostima stvori?
au!
a sta se desilo?![]()
s 10, 9 kazu, Da kad bolje razmilim rado bi eksperimetisala.