zaljubljen sam u druga a volim devojku

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

auuuuu.... 70 posto muskaraca su latentni gejevi/biseksualci! koliko sam puta cula slicnu `ispovjest` , pocecu da se brinem :S

Necu da moralisem,nemam nista protiv homoseksualaca ali ako si ti sa tom devojkom 5 i volis je,nemoj dopustiti da trenutak slabosti zapeceti tvoju sudbinu
jednostavno nastavi da zivis i volis tu devojku,jer ako je ostavis zbog muskarca tvoj zivot moze da bude ugrozen,bices omrazen i diskriminisan takvo je stanje u Srbiji moramo svi
da zivimo po "NORMALNIM STANDARDIMA" -.- ...

Dragi moj, danas je to trenutak slabosti, sutra afera sa strane, prekosutra poslovni partner, nenajavljen sastanak na poslu do kasnih sati i tako u nedogled.
Nema tu slabosti, to je jednostavno ono što jeste. U najboljem slučaju je samo "eksperiment", mada ja, polazeći od sebe, ne bih nikad probao nešto čemu nisam sklon.

A ako zaista voli tu devojku, odabraće ono što je najbolje za nju.

sto se ti smejes kvarno, evo nije dala odgovor, a ja sma citao misljenje psihologa i seksologa da oni suprotno tvrde.
a i sudeci po mom iskustvu kad pricam sa meni poverljivim zenama i pricamo o ovoj temi one od 10, 9 kazu, Da kad bolje razmilim rado bi eksperimetisala.

odakle tebi to da je moje smejanje Kvarno?

dobro je makar si imao platformu da iznesesh svoje iskustvo:evil:

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

razvali mu bulju

(lock i foreverban za klon nalog)

cekaj, sta se desilo?
ostalo je na tom ******ljenju, kako kazes ili je bilo i penetracije, jadna li vam majka?

daj neki poverljivi izvor, ja sam bas suprotno citao, da zu to zene, i da je samo stvar prilike, dal se ona i pod kojim okolnostima stvori?

Cula sam desetak priznanja od `pravih` muskarcina da su imali neko gej iskustvo. Dok sam kucala, pala mi na pamet tri primjera, ljudi koje licno poznajem.

Bivsi decko moje drugarice je priznao da mu je muskarac pusio
Moj jedan bivsi prijatelj je bio bas u fazonu `ubij pedera` dok se jedne veceri nije napio i ljubio se sa jednim deckom za koga svi znaju da je gej
jedan moj poznanik koji se okrece za svim sto nosi suknju, za sankom do detalja prepricava sex se napio i kresnuo sa svojim naj drugomm, a to zna mali broj ljudi, medju njima i ja ;) bezveze lupih brojku 70 posto, sta se primate, a zaista ne vjerujem u naucna istrazivanja i statistike :D

Back