zaljubljen sam u druga a volim devojku

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

da smisliš bolju temu

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

Devojku posalji na forum :per: a udaj se za njega :heart:

Tesko da ces i znati sta da radis. Prvo samo si se poljbio sa njim, i da si se tucao sa njim opet ti to ne bi nista preterano govorilo koliko ti mislis. Mozda si samo u eksperiment fazi, mozda ti uopste nisi gej, mozda si bi, a mozda i jesi gej. E sada da bi saznao, trebalo bi da prodjes kroz to po nekom pravilu. A koliko ce to tvoja princeza da prihvati...to sada zavisi od vase veze.

Zanimljivog li eksperimenta!
Samo da se ne probudim jednog dana i shvatim da sam strejt. Pu, pu! :P

- - - - - - - - - -

p.s.-Ova tema je očigledno žešća parodija. Čitao sam priče koje počinju sa "dragi Bravo", a koje su bile suptilnije od ove.

Necu da moralisem,nemam nista protiv homoseksualaca ali ako si ti sa tom devojkom 5 i volis je,nemoj dopustiti da trenutak slabosti zapeceti tvoju sudbinu
jednostavno nastavi da zivis i volis tu devojku,jer ako je ostavis zbog muskarca tvoj zivot moze da bude ugrozen,bices omrazen i diskriminisan takvo je stanje u Srbiji moramo svi
da zivimo po "NORMALNIM STANDARDIMA" -.- ...

Back