Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.133
bili blagi...Eliminisale ste ga a? Poslale ste ga u Banana lan. Recikliran je.
fora ima curu

al ne naidje na nikog ko bi ga opalio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bili blagi...Eliminisale ste ga a? Poslale ste ga u Banana lan. Recikliran je.

Ovo kao u nekom filmu, baš se pitam da li se takve stvari i dešavaju u stvarnom životu.
Odluci se.devojka ili decko...
p.s.ovaj se nece pojaviti vise, da procita savete...![]()
bili blagi...
fora ima curu
al ne naidje na nikog ko bi ga opalio![]()
Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim
nastavi da trolas!Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

Imam problem... vec 5 godina sam u vezi sa devojkom jako je volim zelim sa njom brak i tako dalje .. medjutim desilo mi se nesto cudno zaljubio sam se u najboljeg druga sa kojim treniram izlazim i td.. jedne noci posle nocnog provoda mrtvi pijani smo krenuli da se ******imo i desilo se sta se desilo.. sta da radim

opsednutost muškaraca muškim dupetima je fantastična![]()

opsednutost muškaraca muškim dupetima je fantastična![]()
Pre bih rekao odvratna ili bolesna.
a udaj se za njega 
moguće
mada
ja češće to "dlakavo muško dupo"
čujem od strejt muških
nego od gej muških
pa ti vidi

gledaju ljubavne filmove i maze se po guzi
daju BJ jedan drugom
- konacno od zena slobodni

a di nam je ovo lepotance zaljubljeno?![]()
Tesko da ces i znati sta da radis. Prvo samo si se poljbio sa njim, i da si se tucao sa njim opet ti to ne bi nista preterano govorilo koliko ti mislis. Mozda si samo u eksperiment fazi, mozda ti uopste nisi gej, mozda si bi, a mozda i jesi gej. E sada da bi saznao, trebalo bi da prodjes kroz to po nekom pravilu. A koliko ce to tvoja princeza da prihvati...to sada zavisi od vase veze.

Sa deckom jegledaju ljubavne filmove i maze se po guzi
daju BJ jedan drugom
- konacno od zena slobodni
![]()
![]()
o cemu ti razmisljas Boze sacuvaj...