ZALJUBITI SE PREKO NET-a

Devilishgirl:
povrsno...
ako stajes u neciju odbranu ili se razlikujes od vecine zaba u mocvari, odmah je to muvanje or something...interes neki right?
cico, imas greske u proceni ljudi..
meni trojka ne treba.

Pa, ako si rekla da moze svako da kaze sta zeli....zasto je problem to sto mi se ne svidja (kao ni tebi) da se neko generalno obraca i pljucka sve oko sebe...? Ne znam samo odakle mu to pravo...I , naravno, uvek cu stati u odbranu nekoga sa kime se slazem... i sa tobom se slazem u tome da on generalizuje...ali ne vidim sta ijednoj ok devojci moze u njegovim izjavama da se dopadne.......ali ok,mozda se ti i slazes sa njim...tvoje pravo...

Devilishgirl:
i sta ti to govori? mislis da nema nista izmedju redova? ne zalazis u psihologiju? sasvim dovoljno..ja i dalje ostajem pri svom stavu..razmisli malo sta je uzrok, sta posledica..i necu da ogovaram coveka.

Ni ja izgleda ne zalazim dovoljno u tu psiholgiju. :(
Yebiga, ne umem izgleda :( al' evo dam cokoladu onom ko mi ovde izlozi te dubine.
Devillish kapira.
Anyone else?

Svaki covek ima neke svoje stavove(sem onih koji nemaju mozak uopste pa samim tim i sposobnost imanja sopstvenih stavova). Svaki stav ima svoje pristalice i svoje protivnike. Za svaku ideju ce biti cinjenica za i cinjenica protiv...u kojoj brojnosti odredjuje ispravnost tih stavova.

Uzroci, povodi i posledece su naravno uvek prisutna stvar...kod svih.

Tesko je ne psiho-analizirati nekoga i kad te nervira i kad ti se svidja.

Preko Net-a sam se zaljubio jače i čarobnije nego ikad u "stvarnom životu",a fizička reakcija prilikom prvog susreta uopšte mi nije bila bitna,iako je bila pozitivna..I dan danas mislim da nikad neću naići na neku koja može da se poredi s njom.. :cry:

Pera_Zdera:
Svaki covek ima neke svoje stavove(sem onih koji nemaju mozak uopste pa samim tim i sposobnost imanja sopstvenih stavova). Svaki stav ima svoje pristalice i svoje protivnike. Za svaku ideju ce biti cinjenica za i cinjenica protiv...u kojoj brojnosti odredjuje ispravnost tih stavova.

Uzroci, povodi i posledece su naravno uvek prisutna stvar...kod svih.

Tesko je ne psiho-analizirati nekoga i kad te nervira i kad ti se svidja.

Hahaha...za ovo ne ide cokolada, no no, nisam to pitala, nesporazum...trebao si da pratis fabulu...
Ja sam htela da mi neko kaze sta to tako mudro ima da se procita izmedju efendijinih redova. Neki dublji psihoanaliticar od mene. ;) E ko mi to objasni dobija Milku. To bih htela. A ne da mi se uopsteno prica o uzrocima, posledicama, psihologiji, stavovima...bla bla bla...

Err...Milka njami njami... :lol:
Svaki covek misli da je centar svemira...pa tako i ja. :lol: Mada se ponekad trudim da ispadnem skroman, sto mi i ide od ruke.

Nisam ni objasnjavao Efendijine postove vec sam dao univerzalan odgovor za svacije postove, jer mislim da je neposteno stvari posmatrati jednostrano. A za odgovor me nije isprovocirao tvoj post nego one Debilsgirl koja ne propusta priliku da pljuje po svim tipovima...kako pre tako i sada...i da napadno siri svoje lez filozofije i ubija konkurenciju.

Bla bla... :wink:

Ajd sad cu ti pokusati objasniti moje vidjenje Efendije...i bez cokolade.
Da njega toliko ne napadaju i ne pljuju mozda bi i on lepse pisao. Ima ljudi koji razlicito reaguju na razne stvari. Neki samo cute i pobegnu u misiju rupu, neki samo gledaju da izbegnu bilo kakav sukob, a neki ce se zestoko suprotstaviti kad se osete napadnutim ili njihov integritet ili interesi ugrozeni. Sad postavi pitanje uzroka. On je jasan. Po principu napad odbrana...akcija reakcija. Ako sve to pogledas kroz prizmu neke osobe koje bole uvo za sve. Ima svoj zivot, zenu i ne mora da misli oce se nesto izblamirati iskompromitovati...jer mu je to u sustini sekundarno. Primarno je zadrzati svoje ja u stojeckom polozaju. Ponosno. Znaci ne dozvoliti bilo kakvo chepanje pa makar to znacilo i ochepiti nekoga prvi. Jer pouceni iskustvom onaj ko je prvi ocepljen uglavnom gubi bitku. No sta ima ja njega da analiziram. Covek ima extra muske stavove. Poneke njegove price mi se i ne svidjaju i mislim da je extremni levicar, ali nekako osecam srodnost i sa njegovim m. stavovima. I da nije likova kao sto je on, mozda bi pojedine devojke prosto divljale. Znaci drago mi je da postoji neki lik koji ce spusti te divljakuse...mada on ponekad generalizuje i napada i one koje ne treba, pa tu gresi. Dosta o njemu.

lav607:
loop:
Da :!: Moguce je i predivno je :P

Prvo smo se zaljubili preko neta, tacnije preko ovog foruma a posle mesec dana smo se i upoznali...bilo je carobno :D
Ponasali smo se kao da se vec znamo nekih par meseci, jer smo toliko toga znali jedno o drugom...i bili smo toliko slobodni i opusteni kao da je to bio 101. a ne 1.sastanak 8)

ja nikad ne razdvajam virtuelni svet od stvarnog i obozavam ovaj forum :D

A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju....... :roll:

a ckokolada je tako slatka mmmmmmmmmmmmm :P

NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?
:?: :?: :?: daj molim te, po nekim komentarim pomislio sam da si o.k. lutka, ali ovo....
Jedno je mastati u krevetu[fotelji..]o nekoj idealnoj osobi sa druge strane"zice" a nesto sasvim drugo biti sa nekim u fizickom kontaktu i poznavati sve njegove/njene mane i vrline.... :arrow: :shock:

drzare:
NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?
:?: :?: :?: daj molim te, po nekim komentarim pomislio sam da si o.k. lutka, ali ovo....
Jedno je mastati u krevetu[fotelji..]o nekoj idealnoj osobi sa druge strane"zice" a nesto sasvim drugo biti sa nekim u fizickom kontaktu i poznavati sve njegove/njene mane i vrline.... :arrow: :shock:

Ja sam postavljala pitanja, ni u jednom trenutku nisam iznela svoj stav ... kao sto vidis ....

Ja sam se upoznala sa jednim deckom preko neta culi smo se prvih mesec dana a potom se i videli naravno razmenili smo slike tako da i pre nego sto sam ga videla znala sam sta me ceka naravno svideo mi se i vidjamo se stalno mada konkretno jos nista nije bilo samo smo drugovi a od tad je proslo tek 2 meseca tako da jos imam vremena za nesto vise............

Generalno za upoznavanje ljudi preko net-a (ne samo zaljubljivanje) postoji razlika u fazama u odnosu na RL: prvo upoznajemo nečije stavove, razmišljanja, interesovanja (sve u meri u kojoj su oni spremni da to otkriju, isto važi i za iskrenost), a kasnije dolaze na red kako ko izgleda, kakva mu je predistorija, šta sve skriva i to, dok u RL prvo uočava opipljivije stvari, a tek kasnije dolaze na red gorepomenute osobine.

U prevodu, drugo pakovanje.

DisMisaL:
Generalno za upoznavanje ljudi preko net-a (ne samo zaljubljivanje) postoji razlika u fazama u odnosu na RL: prvo upoznajemo nečije stavove, razmišljanja, interesovanja (sve u meri u kojoj su oni spremni da to otkriju, isto važi i za iskrenost), a kasnije dolaze na red kako ko izgleda, kakva mu je predistorija, šta sve skriva i to, dok u RL prvo uočava opipljivije stvari, a tek kasnije dolaze na red gorepomenute osobine.

U prevodu, drugo pakovanje.

POTPUNO SE SLAŽEM!!! Sve ide naopako - prvo "upoznaješ" ličnost (pod uslovom da su iznete činjenice tačne) a tek onda se u realnosti upoznaš! Tako i dolazi do razočarenja... :(

Dobro, samo taj deo sa razočaravanjem nije obavezan, otprilike bi išlo kao i u RL. Sve u svemu, postoje osobe kojima više odgovara jedan ili drugi način (a postoje i još neki, o kojima trenutno nije reč), tako da, kako koga zadesi. U krajnjem slučaju, sve je na nama, ne na onima sa druge strane (bilo da su ispred nas ili skriveni iza ekrana).

Pa koliko sam ja mogla da primetim, ima ovde ljudi koji su stidljivi za RL pa im Forum dodje kao ''kanal''... mozda je to i najbolji nacin da upoznaju neku srodnu dusu.
Ovde se moze videti i procitati svasta, ali generalno mislim da i na ovaj nacin covek, itekako, moze da upozna neku ''srodnu dusu''. Preko PP sam u nekoliko slucajeva upravo saznala za ovaj sindrom ''zaljubljenosti preko Neta'' i drago mi je da se ti ljudi prepoznaju, vidjaju, zaljubljuju ....

Ma, naravno Nato...Ja licno puno radim...i u firmi, i privatno, na racunaru....i sta mi preostaje kada zavrsim sa poslom oko 22-23h?..da jurim koja mi je drugarica slobodna u to doba pa da vidim da li je za izlazak???A na stranu to sto se pola njih udalo ili ima decka...ok , imam i ja sada decka, ....ali sam ga na slican nacin upoznala...I znam, da sada nismo zajedno, jedina opcija za mene i ostale koji zaradjuju za zivot...i rade dan i noc da bi u ovoj drzavi preziveli je bas upoznavanje na netu...I ja to ne osudjujem, cak podrzavam...samo treba biti pametan...oprezan....a cula sam za mnogo lepa iskustva....Premda jeste mogucnost , sada kada ima svaka susa ima racunar sve manja sa jedne strane...da se naidje na pravu osobu....ipak je sa druge ...i sve veca....(iz istog razloga... :wink: )

Ja sam se zaljubila na netu!
Eto, moguce je i to!
Gledam ga pomocu webcam,ali...nesto nije bas zainteresovan da se vidimo uzivo!Istina, poprilicno smo i udaljeni. I ima zenu i dete!
Kaze da se i on zaljubio u mene...Da mu verujem?
To traje vec 8 meseci!
Pricamo svako vece!
Lepo je ponovo osecati zaboravljena osecanja rane mladosti...

astra33:
Ja sam se zaljubila na netu!
Eto, moguce je i to!
Gledam ga pomocu webcam,ali...nesto nije bas zainteresovan da se vidimo uzivo!Istina, poprilicno smo i udaljeni. I ima zenu i dete!
Kaze da se i on zaljubio u mene...Da mu verujem?
To traje vec 8 meseci!
Pricamo svako vece!
Lepo je ponovo osecati zaboravljena osecanja rane mladosti...

Verovatno je i on tebe vide preko web kamere pa je odustao od vidjenja.

Back