gupika
Zainteresovan član
- Poruka
- 113
Dovoljno mi je da vidim koji sve likovi uplacuju sate za Internet.....brrr odmah me prodje zaljubljenost !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

NatasaNatasa:Ko se zaljubljuje preko Net-a?
Devilishgirl:pa videli se i tek onda bilo..
da se primetiti u profilu moda da jos uvek traje
Hellen:Упознала сам неколико пријатеља ( оба пола ). Нисам имала намеру да са било ким са Нета улазим у везу, али ово се једноставно догодило...после неколико месеци интензивног дописивања.![]()
Vragolasta Amfibija:he...dobro da ste izdrzali nekoliko meseci da se na vidite...ali svakako mi je to uvek super kad cujem !!!
Gazdarica:Taj milozvucni razgovor nastavite na pp... Ovdje smarate...
O skretanju s teme da i ne pricam...
loop:ma nema sanse![]()
sve ove postove pisu neki sexualni manijaci,bolesnici,isfrustrirane i mnogo ruzne osobe,pacenici,jadnici kojima je net sve u zivotu![]()
jagodica:NatasaNatasa:Ko se zaljubljuje preko Net-a?
a sto ti dolayis ovde ako si ribetina
Hebi ga, meni je u opisu posla da ovdje budem dosadna...jagodica:Gazdarica:Taj milozvucni razgovor nastavite na pp... Ovdje smarate...
O skretanju s teme da i ne pricam...
pa i ti si dosadna.....* se.....* se...sta dalje??? nema...dosadno
ne diraj devilis ona se odlicno prca i to samo s deckom to je najlepse to je taj pravi sexepil

ponos:Neznam kako se zaljubiti u nekoga u koga neznas kako izgleda, da li ima sve zube , itd... na ne nabrajam neke gadosti, :?
ali ima ovde jako interesantnih devojaka mislim na nacine njihovog razmisljanja ! :wink:
ali meni je trulo da sad kao ja nesto pitam nju...itd...a ona ispade riba pa me napusi...itd ...itd...![]()
NatasaNatasa:ponos:Neznam kako se zaljubiti u nekoga u koga neznas kako izgleda, da li ima sve zube , itd... na ne nabrajam neke gadosti, :?
ali ima ovde jako interesantnih devojaka mislim na nacine njihovog razmisljanja ! :wink:
ali meni je trulo da sad kao ja nesto pitam nju...itd...a ona ispade riba pa me napusi...itd ...itd...![]()
Ovde se ljudi zblizavaju komnikacijom, a ne izgledom ... valjda je u tome fazon zaljubljivanja preko Net-a
NatasaNatasa:OK je... ukapirali smo svi sta hoces da kazes .... ali ''zaljubljivanje preko Net-a'' definitivno postoji ..... i tema upravo tome sluzi da otkrijemo sta coveka nagna da se ''zaljubi'' a da pri tom ne zna u koga se zaljubio :wink:
NatasaNatasa:OK je... ukapirali smo svi sta hoces da kazes .... ali ''zaljubljivanje preko Net-a'' definitivno postoji ..... i tema upravo tome sluzi da otkrijemo sta coveka nagna da se ''zaljubi'' a da pri tom ne zna u koga se zaljubio :wink:
Banshee:NatasaNatasa:OK je... ukapirali smo svi sta hoces da kazes .... ali ''zaljubljivanje preko Net-a'' definitivno postoji ..... i tema upravo tome sluzi da otkrijemo sta coveka nagna da se ''zaljubi'' a da pri tom ne zna u koga se zaljubio :wink:
ma kakvo zaljubljivanje preko neta!moze neko da ti se svidi nacinom razmisljanja kao osoba,ali da se zaljubis u nekoga...ne.

ako zanemarimo stepen iskrenosti osobe u koju se neko zaljubio, znas tacno u koga si se zaljubio....NatasaNatasa:OK je... ukapirali smo svi sta hoces da kazes .... ali ''zaljubljivanje preko Net-a'' definitivno postoji ..... i tema upravo tome sluzi da otkrijemo sta coveka nagna da se ''zaljubi'' a da pri tom ne zna u koga se zaljubio :wink:
Steffan:Banshee, ma moze preko neta da se zaljubi, ali samo pod uslovom ako si ocajna kao Natasa!! hahahaha![]()
**** nisid1:trenutno sam u trecoj "forumaskoj" vezi i ni jedan put nisam nikoga "bario" ..