Citat:
Original postavio SURbel
Молим да ми на ову жалбу:
http://forum.krstarica.com/showpost....&postcount=472
одговори неко од администратора, јер сматрам да сам оштећена.
Хвала унапред на одговору.
Ту, између осталог, се каже и: "Imate jednu na kojoj možete sve da kažete, a ako je potrebno, zalepićemo je do sutra.", и то је јасно. Оно на шта ми
није одговорено и што мени остаје нејасно је ЗАШТО је моја тема ИЗБРИСАНА, а НЕ ПРЕБАЧЕНА на ту заједничку? Пракса форума је да кад се нека тема дуплира или потпада под другу већ отворену, да модератори ПРЕБАЦЕ исту. То ја као обичан члан не могу да изведем а модератор је, уместо да је пребаци (као што је сам дао објашњење) -
избрисао.
Други проблем
наведен у мојој жалби је и Це1 који сматрам да сам добила неосновано, а на шта се ти Јомини ниси ни осврнуо, што ме доводи до закључка да ниси ни прочитао моју жалбу већ да си аутоматски дао одговор којим
подржаваш модератора и да је то једини мотив твог одговора.
У овом моменту бих подсетила на речи једног модератора (или администратора, нек' ми опрости што се не сећам ко је тачно био) које гласе (парафразирам): "
ми смо овде ЗБОГ вас"(нас - форумаша). Међутим, у пракси често испада да сте овде - ПРОТИВ нас.
И за крај још једна примедба, уз предлог да се то измени.
Цитирала бих Зебрину критику: "
Koja je svrha žalbe ako ne može da se dade replika na odgovor, nešto imam osećaj kao da sam dobila presudu bez pravnog leka, ili je presuda javna a pravni lek privatan? Tu nešto ne štima?" (пост # 479), јер сматрам да је то превише ригорозно за форум, јер ако се форумаш не слаже са одлуком модератора
и то је вид критике.
Значи, сматрам да бисте ту требали да будете мало флексибилнији, јер казне додељене на теми "Žalbe, kritike, predlozi, molbe" сматрам да су у већини случајева заиста беспотребне.