Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje za Taba.

Zasto sam ja banovan na nekoliko dana????

1zaya1.jpg

Znaci imate temu ZALBE,KRITIKE....itd.
Ja uputim zalbu na racun jednog od moderatora koji je uprosceno govoreci napisao da su forumasi glupsoni i da ako si moderator ne mozes javno da iznosis takav stav o onima koji koriste ovaj forum.
I onda ja dobijam ban a razlog : Ometanje rada moderatora/foruma.

Cime sam ja to omeo rad moderatora ???

Lepo se vidi sta je doticni taxista napisao za korisnike ovog foruma.Znaci njemu oni ne valjaju imaju nizak IQ pa ne bi mogli da nabodu teme u navodnoj novoj reorganizaciji i on zna sa kakvim glupacima ima posla. Eto to je misljenje moderatora o onima koji dolaze na ovaj tvoj forum.

I koji ce vam k-urac ova tema Zalbe kad na njoj ne smas da se zalis vec koliko sam primetio u onoj temi Obavestenja ova tema zalbe sluzi za deljenje kartona i banova .

Plus da dodam uzgredni komentar ovog jominija kao zahvaljuje mi sto sam mu dao priliku da me banuje. Kao srecan je zbog toga. Decko sa duplim standardima.

Poslednja izmena:
imam jedan predlog. znam da verovatno nije izvodljiv, ali bilo bi izvrsno kada bi postavljac teme mogao da sam brise [ili "uredjuje" iskljucivo tu temu] neke postove sa svoje teme. mislim da bi se time uvelo vise reda, i vise odrzavala poenta teme.
Tehnički bi možda bio izvodljiv, ali to bi obesmislilo raspravu. Svako bi brisao ono što mu se ne sviđa i diskusije na temi zapravo ne bi ni bilo.

Pitanje za Taba.

Zasto sam ja banovan na nekoliko dana????

1zaya1.jpg

Znaci imate temu ZALBE,KRITIKE....itd.
Ja uputim zalbu na racun jednog od moderatora koji je uprosceno govoreci napisao da su forumasi glupsoni i da ako si moderator ne mozes javno da iznosis takav stav o onima koji koriste ovaj forum.
I onda ja dobijam ban a razlog : Ometanje rada moderatora/foruma.

Cime sam ja to omeo rad moderatora ???

Lepo se vidi sta je doticni taxista napisao za korisnike ovog foruma.Znaci njemu oni ne valjaju imaju nizak IQ pa ne bi mogli da nabodu teme u navodnoj novoj reorganizaciji i on zna sa kakvim glupacima ima posla.
Ne, ne znači, to je tvoje zlonamerno tumačenje, a ja nigde nisam napisao da su forumaši glupaci.Napisao sam ono što ste i vi u svojim žalbama kojima nas svakodnevno zasipate, dakle da je pojava spamovanja tema ili kompletnog foruma masovna. Vi ste se dragi forumaši na to žalili, a meni je samo preostalo da se s vama u tom smislu složim. Čak bi možda i bolje bilo da se to stvarno radi samo nehotice, ali po svemu sudeći uglavnom nije tako. Baš svi moderatori su vas upozoravali na ovo, ali slaba vajda. Dakle, umesto da si tamo pisao o tome zašto smatraš da povodom reorganizacije treba učiniti ovo ili ono, ti si tendenciozno izvrtao moj post i od toga pravio žalbu.
I koji ce vam k-urac ova tema Zalbe kad na njoj ne smas da se zalis vec koliko sam primetio u onoj temi Obavestenja ova tema zalbe sluzi za deljenje kartona i banova .
Eto vidiš da nisi shvatio šta piše u uvodnom postu. Dakle, ti se žališ, neko ti odgovori i kraj priče. Nema dalje diskusije, ovo nije tema za to. Niko nije ni kažnjen zbog žalbe same po sebi nego zbog naknadnih diskusija, smišljenog spamovanja...
I na to vam je više puta skrenuta pažnja od strane više moderatora, poslednji put je čini mi se Donqihote pisao o tome.

Poslednja izmena:
Tehnički bi možda bio izvodljiv, ali to bi obesmislilo raspravu. Svako bi brisao ono što mu se ne sviđa i diskusije na temi zapravo ne bi ni bilo.

sumnjam da bi bilo koji forumas izbegavao raspravu, ja sigurno ne bih. ali ponekad naletim na neke postove kojima zaista nije mesto na toj temi i... ili recimo ako ja vidim da mi neki forumas stalno brise psotove, to bi bio znak da nisam pozeljan i...
i jos jednom, sumnjam da bi forumasi [makar vecina] pribegavali brisanju nekog posta zato sto ne zele raspravu.

imam jedan predlog. znam da verovatno nije izvodljiv, ali bilo bi izvrsno kada bi postavljac teme mogao da sam brise [ili "uredjuje" iskljucivo tu temu] neke postove sa svoje teme. mislim da bi se time uvelo vise reda, i vise odrzavala poenta teme.

nisu svi tolerantni kao ti :)
a i gde ima puno babica - kilavo dete...zamisli situaciju..temu uredjuje postavljac, moderator, supermoderator, admin...
qq ne smem ni da pomislim sta bi na kraju ostalo od nje :)

Predlazem da se dozvole ograniceni potpisi na krsti a da se u isto vreme kao kompenzacija za dial up usere uvede i ogranicenje velicine slika koje se kace. Sada se kace slike koje cesto imaju previse kb.

Predlazem uvodjenje potpisa do 10 kb samo. :)

A OSIM TOGA KO IMA DIAL UP IMA OPCIJU DA ISKLJUCI VIDJENJE POTPISA !

Poslednja izmena:
potpisi su vec ograniceni... a i iskljuceni su graficki potpisi bas zbog dialup korisnika.
za slike postoji pravilo da ne smeju da budu vece od 600 px po duzoj strani i moderatori bi trebali da povedu racuna da brisu slike vece od tih dimenzija

Poslednja izmena:
Predlazem da se spoje teme o Bajdenu.
Spojeno.

Evo ovako , još jednom :

Ovo je klasična stvar koja se treba prijaviti trouglom sa bilo koje od tri teme koja se tiču Bajdena, baš zato da ne bi stajala ovde.

Predlozi, žalbe i molbe - treba da se odnose na širi kontekst pdf Politike.

Žalbe na pojedine odluke moderatora, na određeno ponašanje pojedinih forumaša ili pojedinih tekstova - treba prijaviti nadležnima putem PP ili trougla.

Znači, ovde govoriti o pojavama, opštijim stvarima koje se ne mogu obuhvatiti već postojećim sistemom komunikacije forumaša i moderacije.

Spojeno.

Evo ovako , još jednom :

Ovo je klasična stvar koja se treba prijaviti trouglom sa bilo koje od tri teme koja se tiču Bajdena, baš zato da ne bi stajala ovde.

Predlozi, žalbe i molbe - treba da se odnose na širi kontekst pdf Politike.

Žalbe na pojedine odluke moderatora, na određeno ponašanje pojedinih forumaša ili pojedinih tekstova - treba prijaviti nadležnima putem PP ili trougla.

Znači, ovde govoriti o pojavama, opštijim stvarima koje se ne mogu obuhvatiti već postojećim sistemom komunikacije forumaša i moderacije.

Razumeo, hvala na obaveshtenju.

sto se tice velicine slika, na forumu fotografije postavljaju se velicine 800 sa koliko ispadne

a ovde se spominje 640*480

i na ostalim forumuma slike su 800

ja sam do sada koristio 800 * koliko ispadne, misleci da je to sveopsti forumski format

pa predlazem da ostane 800 kao duza strana

mozda je nekome veliko, ali i meni su veliki brojni muzicki klipov nevezani za ovaj forum pa se ne zalim, a i stranacka reklamiranja onog dzuke i njegovih, koja se inace tolerisu kako rece neko od moderatora. sve je to subjektivno, ali je momenat da se velicina slika definise i zapise u pravilima foruma

Predlog:
otvoriti jednu POLITIČKU KAFANU da se tamo okupljaju svi strasnici političkih ideja i neka iznose i brane svoje stavove kao i komentare vezane za sve teme o politici, a teme da rasterete toga.

Samim tim biće eliminisane razne nepravde koje članovi doživljavaju po pitanju kažnjavanja na temama.

Najviše problema je na temema o politici!

pozdrav
away

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back