- Poruka
- 131.484
to je samo iznosenje misljenja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hteo bih u ime sindikata da se zahvalim Tabu što je smanjio kaznu Torrente-u, ipak nije zaslužio trajni ban. A sad jedno pitanje za moderatore i administratore:
Da li je moguće da dozvoljavate provokatorske teme kao što je "Za koje pare biste prodali Ratka Mladića ?" Takve teme neminovno dovode do velikih sukoba, psovki, vređanja i provokacija jer je i sam naslov teme provokativan.
Pa nije Ratko Mladić roba pa da se priča o njegovoj prodaji. Na toj temi pričaju kao na pijaci, jedan bi ga prodao za 100 evra, drugi za 200, treći džabe, četvrti za paklicu cigara, peti bi još i dodao neke pare itd. Znači diskutuju kao da prodaju krompire, jaja ili šljive na pijaci, cenkaju se a još bi autor teme da ga deli na komade pa da ga prodaje na kilo kao da se radi o prasetu a ne o jednom srpskom generalu. Takvo ponašanje je stvarno neumesno i neukusno i predstavlja ponižavanje srpskih generala ma šta ko mislio o njemu.
Šta mislite da li bi na nekom američkom forumu bilo dozvoljeno da neko postavi temu "Za koje pare biste prodali Klintona ili Holbruka, ili Veslija Klarka ili Medlin Odvrajt ?" Iaoko su oni mnogo gori zločinci i ljudi od Karadžića i Mladića takva tema tamo ne da bi odmah bila zatvorena nego bi reagovalo i državno tužilaštvo pa bi možda i postavljač teme bio uhapšen zbog ponižavanja američkog bivšeg predsednika ili američkog generala ! Da li bi na nekom hrvatskom forumu bilo dozvoljeno da se postavi tema "Za koje pare biste prodali Gotovinu ?" Naravno da ne bi.
A administrator foruma Jomini umesto da zaključava tu temu on još ubacuje u nju provokacije o Šešelju. Znači u redu je kada se postavi tema da li ste za to da se Mladić isporuči Hagu i sad naravno većina ljudi bi bila protiv, bilo bi i onih koji su za, argumentovano bi se pisalo i molim lepo. Ali da se priča o prodaji jednog srpskog generala kao kada se u dragstoru prodaju banane ili babe na pijaci krastavce ili butkice na kilo to je stvarno ponižavajuće i krajnje degutantno. A drugo, već postoji zvanična cifra od milion evra ali ne za prodaju samog Mladića ili njegovih organa nego za odavanje informacije o njegovoj lokaciji i kretanju. I tu cenkanja i pogađanja nema.
ZBOG SVEGA OVOGA OVAKVU PROVOKATORSKU I ANTISRPSKU TEMU TREBA OBRISATI JER JE KRAJNJE PONIŽAVAJUĆA ZA GENERALE SRPSKE VOJSKE I TRETIRA IH KAO STOKU NA STOČNOJ PIJACI A NE KAO LJUDE I GENERALE !
jedan od moderatora me je povezao sa nekakvom Fazlagic kulom...
1. zelim da znam sto je Fazlagic kula (nikad za to culla)
2. kakve veze ja imam s doticnom ?
3. i zasto, ako je jedan moderator napravio gresku---a svi smo mi ljudi i gresimo....drugi moderator postaje privatan i vrijeda..?
jedan od moderatora me je povezao sa nekakvom Fazlagic kulom...
1. zelim da znam sto je Fazlagic kula (nikad za to culla)
2. kakve veze ja imam s doticnom ?
3. i zasto, ako je jedan moderator napravio gresku---a svi smo mi ljudi i gresimo....drugi moderator postaje privatan i vrijeda..?
Да ли је могуће вратити постове које је неко мењао, или брисао? Односно да ли је могуће да сви виде ону оргинал поруку и измењену?
Pravo na uvid u brisane i menjane poruke ima samo moderacija.
Dakle, moguće je, ali se ne daje drugima na uvid.
Е онда молим да погледаш овде http://forum.krstarica.com/threads/282076&page=7 мој пост који је измењен у минут после поноћи и само наведи у теми да ли је у било којој верзији тог поста писало да су сви Срби фашисти.
Poruke koje smatrate antisemitskim kao i sve druge za koje smatrate da su u suprotnosti s Pravilnikom možete prijaviti pritiskom na trouglić. Trudimo se da uklonimo sve neprimereno, ali nismo svemoćni ni svevideći. Zato je pomoć korisnika dobrodošla.Dokle će se tolerisati antisemitizam koji šire korisnici eremita, Marti Misterija i Teodosije?
Razjašnjeno, nije na tebe mislilaMožda ja ?Postajem privatan i vređam ?
Na kog moderatora tačno misliš ? Koliko znam, nikada nikoga ne vređam ni privatno ni javno.
Uvredljivo, odbija se.Predlažem da se obavezno ubaci ovaj smajli!
![]()
Na temi Crnogorci Crveni Hrvati
g-din.Donqihote mi je obrisao postove iako 100% nisu vredjali apsolutno nikoga.
Ako mogu da dobijem objasnjenje od njega.
Šta predstavlja anketa u Skupštinskoj kafani ? Prazna je, nema nikakvog smisla ni funkciju i molim da ona bude ukinuta !
A jel' video neko ovu moju poruku uošte ?
Jel 'oće neko od nadležnih da mi odgovori koju ulogu ima anketa u Kafani kad u njoj nema pitanja i rezultat je 0:0 i zašto se ta anketa ne briše ? Živo me zanima.![]()
Aj da završimo i stom pričom :Да ли је могуће,
да неко од модератора има исто мишљење као
постављач теме
http://forum.krstarica.com/threads/282817
Пошто се и поред пријаве модераторима оставља у називу
теме првобитна КВАЛИФИКАЦИЈА
"Терористи из нашег сокака",..
...а при том се то ТЕРОРИСТИ односи на једног Србина????
Aj da završimo i stom pričom :
Zar jedan Srbin ne može biti terorista, kriminalac ili već ... ?
"Zbog pretnji uhapšen Damir Dokić
6. maj 2009. | 17:57 -> 18:09 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, uhapšen je danas u Vrdniku i priveden istražnom sudiji okružnog suda zbog pretnji smrću ambasadorki Australije."
Dakle batali, postoji i dodatni, tvoj naslov koji bolje objašnjava temu.
Recimo "OPTUŽENI" iz našeg sokaka deluje bezveze, ovako malo daje dinamiku i interesovanje. To je moj stav. Ako neko drugi od modova misli kao ti nek ispravi.
Gotovo.
Pošto je brisanje ankete samo u domenu admina - čekamo jednog da završi, ovaj, izvrši ovu umoljotinu pošto toliko bode oči jednom pojedincu .Koliko svetlosnih godina treba da prođe dok se neko ne smiluje da mi odgovori na ovo pitanje ???![]()
E,sad je cela priča oko naslova postala malo kontradiktorna.Ja volim da postavljam provokativne naslove ali to nisam radio u poslednje vreme zbog smernica koje su dali moderatori da se kao naziv teme postavlja naslov linka iz medija...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8925254&postcount=1
Zanima me šta je pravilo:kopiranje naslova sa linka ili davanje naslova temi prema svom nahođenju da bi privukla što više forumaša?
Aj da završimo i stom pričom :
Zar jedan Srbin ne može biti terorista, kriminalac ili već ... ?
"Zbog pretnji uhapšen Damir Dokić
6. maj 2009. | 17:57 -> 18:09 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, uhapšen je danas u Vrdniku i priveden istražnom sudiji okružnog suda zbog pretnji smrću ambasadorki Australije."
Dakle batali, postoji i dodatni, tvoj naslov koji bolje objašnjava temu.
Recimo "OPTUŽENI" iz našeg sokaka deluje bezveze, ovako malo daje dinamiku i interesovanje. To je moj stav. Ako neko drugi od modova misli kao ti nek ispravi.
Gotovo.
Mene u svemu tome zanima samo da li ja mogu da postavim naslov prema svom nahođenju i ništa više?Drugo, iz samog naslova se može jasno i glasno saznati o čemu se govori u temi, tako da zaista ne razumem zašto je baš taj naslov u toj meri problematičan. Zato što je jedan Srbin nazvan teroristom (mada ne znam kako se drugačije zove pretnja oružjem ambasadoru jedne zemlje, ako ne terorističkim aktom), ili zato što je u pitanju otac Jelene Dokić?
Mene u svemu tome zanima samo da li ja mogu da postavim naslov prema svom nahođenju i ništa više?