..registra zashto si torrenteu dala c1 , a nisi la feme kad je ona em spamovala, em uvredila njega prvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..registra zashto si torrenteu dala c1 , a nisi la feme kad je ona em spamovala, em uvredila njega prvo?
Zato što je koleginicu nazvao, kako je već nazvao, što je po mojim kriterijumima katastrofa. Uostalom, na sve naše odluke, imate pravo žalbe adminima, pa izvolite.
Kraj priče o C1 za Torrentea.
Aj da završimo i stom pričom :
Zar jedan Srbin ne može biti terorista, kriminalac ili već ... ?
"Zbog pretnji uhapšen Damir Dokić
6. maj 2009. | 17:57 -> 18:09 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, uhapšen je danas u Vrdniku i priveden istražnom sudiji okružnog suda zbog pretnji smrću ambasadorki Australije."
Dakle batali, postoji i dodatni, tvoj naslov koji bolje objašnjava temu.
Recimo "OPTUŽENI" iz našeg sokaka deluje bezveze, ovako malo daje dinamiku i interesovanje. To je moj stav. Ako neko drugi od modova misli kao ti nek ispravi.
Gotovo.
Obrisaćemo je.Koliko svetlosnih godina treba da prođe dok se neko ne smiluje da mi odgovori na ovo pitanje ???![]()
A ona mene moze prascicom da naziva???
Komentari su vidljivi administratorima i moderatorima, ništa se ne može sakriti na taj način koji opisuješ...tema je AIDS-Akutna infekcija demokratskom strankom..a postovi su izbrisani..ko profi krimos koji ne ostavlja tragove za sobom..
Могу ли мало модератори да провере постове овог корисника
http://forum.krstarica.com/member.php?u=47473
Мислим да ни сваки десети није повезан темом, а углавном се бави подметањима и коментарима самих корисника, укључујући и неке приватне податке.
..alo admini vidite li vi ovo..evo zvanichno ulazhem zhalbu na registrino moderisanje..
prvo ne kaze se alo..moras da naucis osnove kukture pri komunikaciji ako hoces da ulozis zalbu.
drugo... sroci zalbu i posalji mi je na pp (i povedi racuna o izrazavanju)
Могу ли мало модератори да провере постове овог корисника
http://forum.krstarica.com/member.php?u=47473
Мислим да ни сваки десети није повезан темом, а углавном се бави подметањима и коментарима самих корисника, укључујући и неке приватне податке.
Pa zar ova temi nije otvorena za kojekakve zalbe?
Ne vidim nista nepristojno u navedenom postu.
Crveni karton za ovako nesto na ovakvoj temi, ipak je previse strogo prema forumashu junkmarko.
receno je da ovde nema komentarisanja. ako neko nije zadovoljan odgovorom salje meni pp sa obrazlozenjem zasto nije zadovoljan odgovorom.
postavio je zalbu, dobio je registrin odgovor ako nije zadovoljan onda se meni obraca..a ako u reci "alo" ti ne vidis nekulturu onda... odavala si drugaciji utisak![]()