Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bih da ulozim zalbu zbog dvostrukih arshina.

Doticna stalno brise postove koje treba da kazni,ponekad i citave teme kao da namerno postavlje te likove da provociraju da bi se delili banovi.

Modovi i admini nisu ovde da bi propagirali svoje kriterijume nego da bi uspostavljali red na forumu.

Po mojim kriterijumima nekome sa nickom la femme uopste ne treba dozvoliti pojavljivanje u javnosti i stojim iza toga,ali ja se time ne bih vodio jer taj stav nije opste prihvacen.

Aj da završimo i stom pričom :

Zar jedan Srbin ne može biti terorista, kriminalac ili već ... ?

"Zbog pretnji uhapšen Damir Dokić
6. maj 2009. | 17:57 -> 18:09 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, uhapšen je danas u Vrdniku i priveden istražnom sudiji okružnog suda zbog pretnji smrću ambasadorki Australije."

Dakle batali, postoji i dodatni, tvoj naslov koji bolje objašnjava temu.

Recimo "OPTUŽENI" iz našeg sokaka deluje bezveze, ovako malo daje dinamiku i interesovanje. To je moj stav. Ako neko drugi od modova misli kao ti nek ispravi.
Gotovo.

.."динамику" теми даје ако некога назовемо "терористом":think:

То се не слаже са овим:

http://forum.krstarica.com/threads/265261

Овај постављач теме није испоштовао ово правило које нам стоји свима
"изнад главе"!!!

Могу ли мало модератори да провере постове овог корисника
http://forum.krstarica.com/member.php?u=47473
Мислим да ни сваки десети није повезан темом, а углавном се бави подметањима и коментарима самих корисника, укључујући и неке приватне податке.

Мислим да ни сваки десети није повезан темом, а углавном се бави подметањима и коментарима самих корисника, укључујући и неке приватне податке.

:besna: :besna: :besna:

Maramicu ili toalet papir zelis...

Koji privatni podaci? Da sam naveo gde zivis, tvoje ime i prezime pa da razumem.... nemo' da se osecas ugrozeno.... kako ja ne reagujem kad ti mene vredjas... mora prag tolerancije da ti bude veci... :lol:

Poslednja izmena:
prvo ne kaze se alo..moras da naucis osnove kukture pri komunikaciji ako hoces da ulozis zalbu.
drugo... sroci zalbu i posalji mi je na pp (i povedi racuna o izrazavanju)

Pa zar ova temi nije otvorena za kojekakve zalbe?:confused:
Ne vidim nista nepristojno u navedenom postu.:neutral:
Crveni karton za ovako nesto na ovakvoj temi, ipak je previse strogo prema forumashu junkmarko.

Sve prekršaje možeš prijaviti regularnim putem. Ovakve paušalne primedbe neće biti razmatrane.

Pa zar ova temi nije otvorena za kojekakve zalbe?:confused:
Ne vidim nista nepristojno u navedenom postu.:neutral:
Crveni karton za ovako nesto na ovakvoj temi, ipak je previse strogo prema forumashu junkmarko.

receno je da ovde nema komentarisanja. ako neko nije zadovoljan odgovorom salje meni pp sa obrazlozenjem zasto nije zadovoljan odgovorom.
postavio je zalbu, dobio je registrin odgovor ako nije zadovoljan onda se meni obraca..a ako u reci "alo" ti ne vidis nekulturu onda... odavala si drugaciji utisak ;)

receno je da ovde nema komentarisanja. ako neko nije zadovoljan odgovorom salje meni pp sa obrazlozenjem zasto nije zadovoljan odgovorom.
postavio je zalbu, dobio je registrin odgovor ako nije zadovoljan onda se meni obraca..a ako u reci "alo" ti ne vidis nekulturu onda... odavala si drugaciji utisak ;)

U reci alo vidim vapaj znajuci da je taj forumas pristojan lik, a ako je promasio adresu za obracanje onda je tvoj komentar u tom smislu ok. 'Fala Vi' lepo na odgovoru izvin'te na deranziranju gos'n vlas'.;):neutral:

Interesuje me jedna stvar. Kod OVOG korsnika na mestu za reputaciju stoji jedan CRVENI karton i pishe da dotichni ''mozhe da se nada napretku''. Mozhe neko od admina/moderacije da mi objasni kako je to moguce, da li se krenulo sa negativnim reputacijskim poenima? Vec sam jednom predlagao da se uvedu negativni reputacijski poeni sa mogucnoshcu da korisnik udje u minus, crveno. Koliko se secam to je tada odbijeno, ali nije naveden razlog zashto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back