Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Predlog:
uvodjenje slikovnih potpisa BBCode. moze sa nekim ogranicenjima. recimo ovako nesto bar da se moze tutnuti.
![]()
![]()
Molim za odgovor.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predlog:
uvodjenje slikovnih potpisa BBCode. moze sa nekim ogranicenjima. recimo ovako nesto bar da se moze tutnuti.
![]()
![]()
Predlog:
![]()
![]()
Molim za odgovor.U vezi sarenih potpisa?
Ovo nije mesto za prijavljivanje postova. Za to postoji trougao. Tako da, nemojmo zatrpavati ovu temu prijavama na tuđe postove!
..А,...то се "не важи" за..
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9602230&postcount=23
и још му је услишена молба??!
(само ме је "повукао" са тим његовим питањем, да се неко банује,
он,.. Хрват се осетио погођеним,
па и ја сам се,..Српкиња осетила погођеном,
зато што је на тој мојој теми написао за Србију да је АГРЕСОР и
ИМПЕРИЈАЛИСТА!!!
.
Ovo je nova tema gde cete moci da iznosite zalbe, predloge, kritike... na rad foruma politika.
Ono sta u startu treba da bude jasno je da je ova tema namenjena iskljucivo konkretnim zalbama bez diskusije o njima.
Znaci svaki korisnik moze da podnese konkretnu zalbu i na nju ce dobiti konkretan odgovor moderatora.
Nikakva dalja diskusija nije dozvoljena.
Ako je neko nezadovoljan odlukom moderatora moze meni da posalje pp sa linkom na zalbu i odgovor na nju, ali NE SME SE DALJE SPAMOVATI TEMA
Svako ko bude replicirao na odgovor, svako sa strane ko se ubaci u raspravu ce biti momentalno trodnevno banovan.
Ovo nije tema za raspravu, svadju i ubedjivanje jesi u pravu nisi u pravu.
Ovo je tema koja mora da bude cista, gde ce samo ici zalbe i odgovori jedni ispod drugih.
A onda neka sami korisnici na osnovu zalbe i odgovora prosude ko je u pravu.
Dakle da ne bude zabune. Jos jednom.
Samo zalba i samo odgovor na nju.
Nikakva dalja pojasnjenja, nikakva dalja ubedjivanja, nikakvi "sateliti" koji podrzavaju jednu ili drugu stranu nece biti tolerisani.
Ova tema vam omogucava da konkretno iskazete nezadovoljstvo, da konkretno ukazete na stvari koje vam se ne svidjaju, iskoristite to na pravi nacin. Kreirajte forum onako kako vi zelite da izgleda.
Imam dva pitanja.
Prvo je vise tehnicko, koje sam postavljao nekoliko puta a nisam dobio odgovor i tice se googlevideo tagova kao sto npr. postoji za youtube. Da li postoji mogucnost za tako nesto?
Drugo, postoji tema Noc bensedina na kojoj korisnici postavljaju postove korisnika sa drugih foruma. Ja sam jednom isto postovao u jednoj temi i dobio sam obavestenje supermoderatora da je zabranjeno linkovanje postova sa drugih foruma. Pa sad me zanima jel postoji poseban kriterijum ili je univerzalan pristuo.
Hvala na razumevanju,
Marko.
Principijelno je i "pod obavezno" da pored originala postoji adekvatan prevod ... Ali, toleriše se zbog manje žalbi na to jer, ovde ljudi uglavnom poznaju bar jedan strani jezik.Da li postovi mogu da se prevedu a da se ne postavljaju više na Engleskom ,Nemačkom, Ruskom...
ili da se bar makar da objašnjenje?
Nažalost, nema dovoljnu frekvencu za lepljivost ...Predlazem da se zalepi tema " Slika govori vishe od hiljadu rechi... " Napisao sam to i na staroj temi, ali ste je izgleda uklonili.
Може ли ми неко објаснити, (ово би била нека, као молба)
која је разлика између бановања ове двојице
(по питању аватара)
Код
inagadadavida....(остао аватар)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9599241&postcount=93
а, код
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...(уклоњен аватар)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9600230&postcount=125
.
Ovde pise "predlozi" valjda necu popiti ban....
PREDLAZEM
osnivanje forumske vlade ,koja bi bila pandan prave vlade iz realnog zivota i koja bi komentarisala svaku odluku te vlade.
Kako-lepo glasanjem nas forumasa,dali tajno ili javno nije bitno,ja se licno zalazem za javno glasanje.
Nasa vlada bi se smanjila na realnu meru,a ne kao ova nakaradana vlada sa 25 ministarstava,svako od forumasa moze dati svoj predlog za to koliko ce ta nasa vlada imati ministarstava.
Kada izaberemo tu nasu vladu,staviti tu temu gde ce ona komentarisati odluke realne vlade kao lepljivu temu,gde i mi glasaci mozemo komentarisati rad i ove nase i ove iz realnog zivota.
Nasu vladu bi mogli vrlo lako smenjivati,recimo, zahtevom za to odredjenog broja forumasa i posle toga opet glasanjem.
Ovo PREDLAZEM ,da bi ubili ucmalost foruma i malo se zabavili ,a ujedno i komentarisali rad onih koji trenutno odlucuju o nasim zivotima,ovako se sve svodi na svakodnevno otvaranje tema i obicna prepucavanja i cesto puta teska vredjanja.
MOLIM MODOVE I ADMINA DA MI ODGOVORE ,DA LI JE OVO PRIHVATLJIVO I AKO NIJE ,ZASTO NIJE ????
Evo sad imam dva predloga ,posto je ekonomija sve i sva trenutno u svetu koji nas okruzuje pa tako i kod nas,predlazem da neko od ekonomista sa ovog foruma postane predsednik te vlade i novi Dinkic..imam dva imena na umu,jedan od njih je wujaymarkoff,a drugi je al bundy..ko ce od njih biti predsednik vlade ,a ko Dinkic nije mnogo bitno ,posto smatram da i jedan i drugi imaju vise sposobnosti od Cvetka i Mladje.![]()
Mene zanima zašto Tab i softverska ekipa ne dozvoljavaju da postavljamo GIF avatare ako za to već imamo 20k prostora?