Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da pitam dal bi mogle da se otvore lepljive ,objedinjene teme Hrvatska,Crna Gora i Bosna i Hercegovina pa da se tamo pise o dogadjajima i impresijama iz ove 3 zemlje ,a ne da ko sada 60%, a i vise Politike cine teme vezane za te srane drzave ? mislim otvorite im i 3 ako treba ,samo da ne guse ceo PDF ,ko da mi u Srbiji nemamo svojih problema :roll:

Poslednja izmena:
Ne zelem da se trujem politikom i vasim raspravama koje vodite ovde samo cu ukratko postaviti pitanje....;)
Danas mi se u toku dana desilo jedno 10 puta kad sam pokusao da se ulogujem prikazalo ono Servis trenutno nedostupan bla bla bla kliknite na refresh u vasem ........
Da li je ovo problem kod bas ili kod mene?:roll:

samo da pitam dal bi mogle da se otvore lepljive ,objedinjene teme Hrvatska,Crna Gora i Bosna i Hercegovina pa da se tamo pise o dogadjajima i impresijama iz ove 3 zemlje ,a ne da ko sada 60%, a i vise Politike cine teme vezane za te srane drzave ? mislim otvorite im i 3 ako treba ,samo da ne guse ceo PDF ,ko da mi u Srbiji nemamo svojih problema :roll:

:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Подржавам овај предлог и мислим да би било мање расипања енергије са тема које нас много више занимају!!!

Неко је већ предложио, а и тај предлог подржавам, ...............да дневно корисник може да отвори највише 3 теме!!!

Vidim sa su neki forumaši već to predložili.

Većina tema je posvećena zemljama regiona ili o ratovima koji su se vodili na prostoru EX-YU. Pogotovo imamo gomilu tema o Bosni i Hercegovini i statusu Republike Srpske. A o temama o Crnoj Gori da i ne govorim.

Pogledajte kako je to urađeno na http://forum.hr/ http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=159
Postoji forum politika koji ima podforum EX-YU

Dakle, neophodno je i ovde učiniti slično, da se formira podforum sa nazivom Region, ili EX-YU, gde bismo diskutovali o političkoj situaciji u zemljama regiona, o bivšoj SFRJ i o ratovima od 1991 - 1995.

Tako bismo imali i više forumaša iz Bosne i Hrvatske, što je super za vlasnike Krstarice. Što više članova, veća je šansa da neko klikne na reklamni baner.

Možete napraviti probni takav podforum, pa ako vidite da ne štima, možete ga ugasitil.

ГДРЕШКА или ???

Јуче једно 2 сата предвече нисам уопште могао да отворим ФОРУМ - дакле све друго може осим ФОРУМА КРСТАРИЦЕ... и све друго ми функционише од ГУгла па на даље...

... данас исто 1 сат времена једноставно избацује у фазону тајм аут...........

О ЧЕМУ СЕ ТУ РАДИ, да ли је нека грешка у вашем систему ???

ГДРЕШКА или ???

Јуче једно 2 сата предвече нисам уопште могао да отворим ФОРУМ - дакле све друго може осим ФОРУМА КРСТАРИЦЕ... и све друго ми функционише од ГУгла па на даље...

... данас исто 1 сат времена једноставно избацује у фазону тајм аут...........

О ЧЕМУ СЕ ТУ РАДИ, да ли је нека грешка у вашем систему ???

takodje i kod mene isti slučaj - pridružujem se!

Dakle problem je sledeci.....
Hteo da pozovem analiticar-a za prijatelji usao mu na profil i kod njega neam opcije za dodaj za prijatelja...Onda je on usao kod mene on kaze a nema ni kod mene...Potom sam hteo da vam javim to pa sam odustao nasavsi kod mene u profil opciju dodaj korisnika za pijatelja dodao njega pojavio mi se njegov avatar ali on kaze da nije dobio nikako obavestenje...U cemu je problem molicu:manikir:

Dakle problem je sledeci.....
Hteo da pozovem analiticar-a za prijatelji usao mu na profil i kod njega neam opcije za dodaj za prijatelja...Onda je on usao kod mene on kaze a nema ni kod mene...Potom sam hteo da vam javim to pa sam odustao nasavsi kod mene u profil opciju dodaj korisnika za pijatelja dodao njega pojavio mi se njegov avatar ali on kaze da nije dobio nikako obavestenje...U cemu je problem molicu:manikir:

Rešio sam! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back