Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos nesto-moja komsinica i njen muz, kada su videli sve ove slike sa Zakintosa hteli bi i oni da idu. E, sad, mi bi bar 5-6 dana da se preklopimo(sto bi nam bilo super zbog kola), jer ne mogu da nadju u nasoj vili mesto. Oni su nasli slobodan smestaj u nekom hotelu app Christina u Tsiliviju. Nigde na netu ne mogu da nadjem neki komentar. Jel zna neko nesto o tom hotelu, jel neko bio, video ga ili bar gde se tacno nalazi? Problem je sto su rekli da je 15 min od plaze u nekom delu Planos, pa ne znaju jel to nesto daleko?

sticajem okolnosti decko i ja idemo na zakintos, u argasi pocetkom avgusta...
da li bi neko mogao da napise nesto o tom mestu...cula sam da nema plazu pa me interesuje da li busom moze da se dodje do neke obliznje? koliko cesto saobracaju busevi, u koje vreme i koja je cena?

Jos nesto-moja komsinica i njen muz, kada su videli sve ove slike sa Zakintosa hteli bi i oni da idu. E, sad, mi bi bar 5-6 dana da se preklopimo(sto bi nam bilo super zbog kola), jer ne mogu da nadju u nasoj vili mesto. Oni su nasli slobodan smestaj u nekom hotelu app Christina u Tsiliviju. Nigde na netu ne mogu da nadjem neki komentar. Jel zna neko nesto o tom hotelu, jel neko bio, video ga ili bar gde se tacno nalazi? Problem je sto su rekli da je 15 min od plaze u nekom delu Planos, pa ne znaju jel to nesto daleko?

Nisam bio ali znam gde je i slušao sam komentare ljudi koji su bili. Ako mislimo na isto smeštaj je i više nego ok, imaju i bazen i bar na bazenu. Sad, nalaze se malo dalje, recimo na oko 500-600m od mora a do boljeg dela plaže i malo više. Takođe je i malo uzbrdo (Planos je noviji deo, nalazi se iza obalnog dela Tsilivia). Sve u svemu nisam čuo loše komentare a ni ne izgleda loše a tuda sam prošao šetajući tako da nije ništa strašno jer se celo mesto može obići za pola sata.

sticajem okolnosti decko i ja idemo na zakintos, u argasi pocetkom avgusta...
da li bi neko mogao da napise nesto o tom mestu...cula sam da nema plazu pa me interesuje da li busom moze da se dodje do neke obliznje? koliko cesto saobracaju busevi, u koje vreme i koja je cena?

Tacno je da je plaza losa u Argasiju, ali moze se prezivei 2-3 dana... Autobuse imas, ali nisu ti da ides na plaze sa njima.. Iznajmi auto, skuter, bicikl, mnogo ti je bolje nego autobusi...
Najbliza plaza ti je mislim u Kalamakiju, ali iz Argasija je najbolje ici na jug gde su najlepse plaze na ostrvu...

Argasi je najblizi Vasilikos plazama( koje su prelepe:)). Mi smo bili u Tsilivi-ju koji preporucujem :ok:, za razliku od Laganasa koji je podredjen englezima i ruzniji za nijansu.
Autobusi su retki, za potpuni ugodjaj neophodan je motor, auto:worth:.
Porto Limnionas je plaza koju preporucujem, hladna je voda, ne moze se stici motorom, stenovita je i nema engleza, italijani, srbi i grci( spot Flamingosa).
Porto Azuro je plaza za mlade na Vasilikosu, koju smo obozavali( dj :orkestar:, super sendvici)

preko Easy travel agencije iz Nisa, ali oni su samo subagenti koliko sam ja shvatila...
jos nesto, da li je bolje iznajmiti kola preko agencije preko koje putujes ili sam da se snadjes kad stignes tamo? cula sam da nasi vodici odmah nude da se preko njih iznajmi auto...

Preko njih nista..NISTA..prvo pitas sama u rent-a-caru koliko je 1 dan..pa 2..pa 3..da budete sigurni da je sve manja cena..dobijes kartu i svako ce ti reci sta treba obici..nijednom nismo zalutali..nista se ne placa i nema posrednika..moja preporuka je shkoda fabia..ili polo..to su kao novi automobili malo presli i milina je voziti se..vitara i ostale gluposti bolje zaobidjite..aj sto trose nego su bas krshevi koji vas mogu ostaviti na pola puta

i koliko otprilike kosta da se iznajme kola na pet do sedam dana? da li neko ima sveze informacije? :)

To zavisi od perioda boravka, auta i na koliko se dana uzima. Neki prosek je 25Eur po danu a ako se ide na sedam može doći i do 15. Pogledaj na netu trenutne cene, može se i rezervisati. Kažu da je jeftinije ali nemam potvrdu. Ako ideš kraj jula - početak avgusta cene znaju da idu i do 30-35eur dnevno.

Back