Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Шта (по мени) недостаје твом убеђењу : Ниси начисто у каквој су вези ЛДП и ДС. Већ смо имали теме о томе, али, да те потсетим ... Чеда нипошто није појединац који може окупити не знам коју масу. Једноставно је у функцији ДС-а и то тако што екстремизује политику ДС-а и на тај начин фактички чини неки антипод радикалима. А пошто су минорни на српској сцени лепо Тадић може да испипава расположење у народу и тако појача или ослаби неку идеју коју пусти ЛДП.Torius:Не ДС, него ЛДП. Тадић, уопште није екстреман, мада и код њега има јастребова. Он само игра игру да би привукао гласове ЛДП-а и Г17 и то је све. Да се разумемо и Коштуница игра игру да би привукао гласове радикала, али губи у тој игру више него што добија, јер од радикалског бирачког тела за ДСС почиње да гласа она популација која спада у образованије, а то у тој циљног групи није баш велики број.
Мислим да СРС. значајно манипулише људима - Па човече, у Старој Пазови - председник општине, иначе радикал, не жели да изда дозволу за Лог - центар који би направио 2000 нових радних места и инвестирао 200 милиона евра. Па како се то онда они боре против сиромаштва - еј... бре 2000 породица би имало још једног члана породице са платом. Ово је инфо из прве руке јер ја водим испред сектора за страна улагања тај случај.
Не бих да вређам никога, али људи молим вас погледајте, мало шире. Ако се не ујединимо појешће нас.
Ово личи на ситуацију када је оптуживан Милошевић да је преко ДБ-а основао радикале ... Дакле иста ствар само екстремније ...
Принципијелно, нећу ничију неспособност и незнање да браним. Тако ни радикала. Сваког мајмуна који штети интересима Србије, спреман сам да нападнем. Тако и за тај случај који наводиш. О томе не знам ништа, али, ако је тако као што кажеш а у позадини нема ничег нелегалног, прво, не мислим да онда иза тога стоји странка а ако ипак без разлога стоји, и ја ћу да их пљујем. Нисам слепац нит ме странка родила ... Знам шта мислим и шта хоћу. Оно испод чега не желим да идем јесте став да се зна ко нам је зло чинио и да се тај не може звати нашим пријетељом. И ко нас уцењује и ко хоће да нам отме територију.