Razbijena šoferšajbna u Hrvatskoj, implikacije?

Na moru smo u Hrvatskoj. Dosta naših tabli sam video danas na parkingu. Sinoć bili u Zadru sa 4 automobila. Parkirali uz rivu. Kupujemo karte i dolazee neki Novosadjani. Iza njih neki lik iz Vršca. Prvi put vidim sakrivene oznake Srbije. Naš grb na tablici prekrio nalepnicama. Garantujem da je nekia unačina sa ovog foruma.

Na moru smo u Hrvatskoj. Dosta naših tabli sam video danas na parkingu. Sinoć bili u Zadru sa 4 automobila. Parkirali uz rivu. Kupujemo karte i dolazee neki Novosadjani. Iza njih neki lik iz Vršca. Prvi put vidim sakrivene oznake Srbije. Naš grb na tablici prekrio nalepnicama. Garantujem da je nekia unačina sa ovog foruma.
Pametno mu stavljati naljepnice na tablicu, kad ga zaustavi policija i odere po džepu, protjera ga i zabrani mu ulazak u EU na 5 godina bude kmečao - ustaše, ustaše.

Članak 244. stavak 4:
Pločice na vozilu moraju biti postavljene tako da se dobro vide, ne smiju se oštećivati, ne smije se dodavati sadržaj koji nije propisan i moraju biti čitljive.
Članak 244. stavak 5:
Novčanom kaznom u iznosu od 660,00 do 1990,00 eura kaznit će se za prekršaj pravna ili fizička osoba obrtnik ako na vozilu nema propisan broj pločica ili na kojem su te pločice postavljene tako da se dobro ne vide ili nisu čitljive.

Danas čovjek parkira u podzrmnoj garaži...pričekam da izađe
Pa pozdravim sa :dobar dan
On odmah :dobar dan
Isprika na pitanju...imate li profil na Krsti?
Čovjek raširi širom oči i kaže: imam
Jeste li vi Tixi
On izahnu sa vidnim olakšanjem i kaže: ma nisam
Rekoh dobro,doviđenja
on:doviđenja
20250807_103657.jpg

Back