Razbijena šoferšajbna u Hrvatskoj, implikacije?

ako hoces pravu istinu odidji u skabrnje pa ih pitaj o pokolju
Хало, човек признао на суђењу, у току унакрсног испитивања да је лично учествовао и по наговору тужилаштва оптужио
Шешељевце за тај бесрамни чин. Шешељ такође доказао да његови добровољци нису тада били на терену.
Додао бих да је кривац за тај покољ хрватски команадант, лажни Марко Миљанов, због непоштовања основних правила
и убиства официра преговарача. Тотално невитешки што је изазвало исту такву реакцију његових подређених.
Сличан ситуација се догодила у Подвележу, између Мостара и Невесиња, када су муслиманске снаге богубиле команданта и његову
пратњу у току преговора. Одмазда је очистила сва муслиманска села и становнике протерала у Мостар а села попалила.

Хало, човек признао на суђењу, у току унакрсног испитивања да је лично учествовао и по наговору тужилаштва оптужио
Шешељевце за тај бесрамни чин. Шешељ такође доказао да његови добровољци нису тада били на терену.
Додао бих да је кривац за тај покољ хрватски команадант, лажни Марко Миљанов, због непоштовања основних правила
и убиства официра преговарача. Тотално невитешки што је изазвало исту такву реакцију његових подређених.
Сличан ситуација се догодила у Подвележу, између Мостара и Невесиња, када су муслиманске снаге богубиле команданта и његову
пратњу у току преговора. Одмазда је очистила сва муслиманска села и становнике протерала у Мостар а села попалила.
Seselj je RATNI ZLOCINAC

Seselj je RATNI ZLOCINAC

vucic-seselj-toma.jpg

Које ограде? Сад ћеш да доказујеш да су логораши из Јасеновца тајно излазили да врше злочине по околини и враћали се до свитања.
Auuuu, teorije se gomilaju.....meni nije pala ta mogucnost na pamet, narocito ovo sa vracanjem ujutro pre prozivke....

Требао сам сваки пут кад сам ову реченицу прочитао на форуму одвојити по евро у касицу.
Понављате се, сметате једн идругима, провидни сте и препознатљиво злонамерни.
Не стоји вам овчије руно а празне приче си започео ти.
Ovo boldovano je zeznuto ako tvrdis, jer onda je krstarica proustaski sajt...
Dobro proustasko proseseljevski , proradikalni , to mu dodje nijansiranje, kao satiranje u frizeraju...

Ti lažeš da ja lažem, nemam nikakvog interesa za to. Srbi nisu bili u mogucnosti da puno biraju, nisu bili vlast . Srbi se NISU dovlacili u Hrvatsku, samo su slusali gazdu, inace ode i glava i porodica.
Ovi moji koji su prebegli na hrišćansku stranu 1531. godine su itekako riskirali.
I imali su ključnu ulogu pri obrani Zagreba 1550, i obrani Siska 1583.godine.
Krajina je uspostavljena i u Slavoniji i u Kranjskoj (Zumberak). Kasnije je Krajina ostala i postala i ono sto smo oslobodili, Lika, Banja, Kordun, Slavonija.
Dakle, Turci su Srbe naseliIi kao krajisnike, i oni su uglavnom ostali tamo gde su ih Turci naselili. A naseljavali su Srbe, jer su bili potrosna roba, stoka, raja. Bilo je I zlocina i upada sa Hrišćanske strane itekako.
Turci bi itekako uzeli Vojnu krajinu, ali su počeli da slabe, naisli u na tvrdo. Usput rečeno, oni i danas znaju za Krajinu, i pokušavaju da uspostave uticaj tamo.
E sad si počeo da lažeš da je i to bio neki tvoj rođak i da su imali ključnu ulogu u obrani Zagreba. Koja je to ključna uloga Srba u obrani Zagreba 1551.? Možeš dat neki istorijski primer? Vidim da ne znaš ni godinu bitke za Zagreb.
Srbi nisu imali nikakvu ulogu u obrani Hrvatske jer ih nije bilo na strani Hrvata.
Žumberak nije kranjska nego Hrvatska. Kranjska je Slovenija.
Tih uskoka sa Žumberka bilo je 500 i nisu bili Srbi nego Hrvati.

Dakle, još uvek ne shvataš jednu vrlo jednostavnu stvar - Srbi u Hrvatskoj stajali su sa turske strane granice. Hrvati su ih porazili i posle toga su nastavili živet tamo jer ih Hrvati nisu proterali pošto su verovatno pričali kao ti "da ih je gazda natero".

A zasto ti uzivas da blatis i mrzis srpski narod.
Ako si Srbin onda spadas u kategoriju Mazohista izdajnika.
Cemu ta perverzija na ozbiljnom forumu.
Please explain.
Thank you
:D
Ne blatim ja srpski narod nego se suprostavljam onima koji su nas uvalili u problem sa Hrvatima.
Oni koji su to uradili uradili su to iz čiste pakosti i gluposti, šireći bedne laži, misleći da su Hrvati neki jadni mali narod kojeg ćemo mi lako da prebijemo i rešimo stvar.
Dobar odnos sa Hrvatima je od ključnog interesa za Srbe.
Glavni i jedini trovač ovog odnosa je srpski šovinizam, koji se temelji na bednim lažima i negaciji Hrvata.

E sad si počeo da lažeš da je i to bio neki tvoj rođak i da su imali ključnu ulogu u obrani Zagreba. Koja je to ključna uloga Srba u obrani Zagreba 1551.? Možeš dat neki istorijski primer? Vidim da ne znaš ni godinu bitke za Zagreb.
Srbi nisu imali nikakvu ulogu u obrani Hrvatske jer ih nije bilo na strani Hrvata.
Žumberak nije kranjska nego Hrvatska. Kranjska je Slovenija.
Tih uskoka sa Žumberka bilo je 500 i nisu bili Srbi nego Hrvati.

Dakle, još uvek ne shvataš jednu vrlo jednostavnu stvar - Srbi u Hrvatskoj stajali su sa turske strane granice. Hrvati su ih porazili i posle toga su nastavili živet tamo jer ih Hrvati nisu proterali pošto su verovatno pričali kao ti "da ih je gazda natero".
Naravno da lažem. Evo nisam znao tačnu godinu bitke za Zagreb. Tamo jeste bilo 500 mojih rođaka. Recimo od oko 50 ubijenih kod Siska preko 40 su bili moji,jer su ih gurnuli tamo gde je najgore,da preseku otstupnicu Turskoj vojsci.
Ti ljudi su bili Srbi pravoslavni, imas Vlaski statut u kome se spominju i Srbi i Vlasi i Rašani.Proveri, jer ja mnogo lažem. Žumberak jeste bio deo Kranjske,ne Hrvatske, proveri. Kasnije je tu nastala prva vojna Krajina u Habz.monarhiji. Ma dete ,nisi ti mnogo čitao,nisi razgovarao sa ljudima na terenu...
Nula, jedino si 9bezobrazan. Ako si Srb poreklom ,ti si prvoklasni materijal za Ustaše,poznam nekoliko takvih kao ti.
Srećno ti bilo.😄😄😄

Poslednja izmena:
Naravno da lažem. Evo nisam znao tačnu godinu bitke za Zagreb. Tamo jeste bilo 500 mojih rođaka. Recimo od oko 50 ubijenih kod Siska preko 40 su bili moji,jer su ih gurnuli tamo gde je najgore,da preseku otstupnicu Turskoj vojsci.
Ti ljudi su bili Srbi pravoslavni, imas Vlaski statut u kome se spominju i Srbi i Vlasi i Rašani.Proveri, jer ja mnogo lažem. Žumberak jeste bio deo Kranjske,ne Hrvatske, proveri. Kasnije je tu nastala prva vojna Krajina u Habz.monarhiji. Ma dete ,nisi ti mnogo čitao,nisi razgovarao sa ljudima na terenu...
Nula, jedino si 9bezobrazan. Ako si Srb poreklom ,ti si prvoklasni materijal za Ustaše,poznam nekoliko takvih kao ti.
Srećno ti bilo.😄😄😄
Pa ja ti kažem da podeliš istorijske dokumente svojih navoda.
Ne možeš zato što lažeš, i to lažeš na vrlo glup način, tako da i dete razume da lažeš.
Ti ne shvataš da svojim piskaranjem samo pokazuješ divljenje Hrvatima, jer oćeš da se ubaciš u njihovu ulogu u istoriji i tako im deliš komplimente.

Covece, ja sam Zumbercanin, imam kuću koja je na temeljima one postavljene 1531. godine. Secam se jos prica starijih, teskog zivota ratova i nedaca. Moja potodica ima jedan grofovski i jedan baronski naslov. Probao sam svašta i krvi i suza i ponizenja i divljenja. Imam i oficirski cin i medalju iz ovog proslog rata.U penziji sam i sada jedino čekam susret sa Višnjim, iako sam zdrav i vrlo aktivan. Ne mrzim nikoga, ne zelim nikog da prevarim, zanima me samo istina.

Covece, ja sam Zumbercanin, imam kuću koja je na temeljima one postavljene 1531. godine. Secam se jos prica starijih, teskog zivota ratova i nedaca. Moja potodica ima jedan grofovski i jedan baronski naslov. Probao sam svašta i krvi i suza i ponizenja i divljenja. Imam i oficirski cin i medalju iz ovog proslog rata.U penziji sam i sada jedino čekam susret sa Višnjim, iako sam zdrav i vrlo aktivan. Ne mrzim nikoga, ne zelim nikog da prevarim, zanima me samo istina.
Ma ti si qurac, a ne Žumberčanin.
Da si Žumberčanin znao bi da ne postoji tradicija srpskih ratnika sa Žumberka.
Doslovce izmišljaš stvari dok kucaš.

Back