Zajednički život ili brak?

Искуство заједничког живота ми је и те како значајно.
Нисам се оженио том девојком , са којом сам живео 2 године. То је пропало. А онда сам се оженио другом девојком. Брак је фантастична ствар. Разлика између заједничког живота и Брака је прилична, а у корист брака. Е , сад , то може да буде и до особе. Ја стварно имам фантастичан брак., у коме је сваки моменат чаролија. Заиста мислим. Добро је што нисам имао појма колико је брак добар , јер би се оженио много раније, и све упрскао.

Naravno..nista ne gubis..odvojis se od roditelja..osamostalis..nego se vecina ponasa ko da je to ne znam sta..kao gubis slobodu..gushenje..aj da imas 18god.

Paaa,ne mogu reci da i ja to pomalo tako ne kapiram,gusenje i to...Ali opet,s druge strane ,ako smo vec dugo zajedno,zrele smo ( donekle jel ) licnosti,i zelimo da i dalje nastavimo vezu...koja ce mozda i prerasti u nesto vise,to " vise " ni pod razno bez tog zajednickog zivota,kao testa,vezbe...Ako smo dosadni dosadicemo jedno drugom i u tom zajednickom zivotu,na nama je da se potrudimo zar ne...
Cemu veza i sve to ako bezis od zajednickog zivota i samim tim braka...Pazi kad mi malo frka dok pisem sve ovo jer i meni to sve ne pada lako...Al ajd...vid'cemo.Takodje,ni zajednicki zivot od 10 godina ne vredi,shit totalni,smoris i sebe i sve oko sebe,vec ono,neki period da dokazete da ste kompatibilni i that's it.

Paaa,ne mogu reci da i ja to pomalo tako ne kapiram,gusenje i to...Ali opet,s druge strane ,ako smo vec dugo zajedno,zrele smo ( donekle jel ) licnosti,i zelimo da i dalje nastavimo vezu...koja ce mozda i prerasti u nesto vise,to " vise " ni pod razno bez tog zajednickog zivota,kao testa,vezbe...Ako smo dosadni dosadicemo jedno drugom i u tom zajednickom zivotu,na nama je da se potrudimo zar ne...
Cemu veza i sve to ako bezis od zajednickog zivota i samim tim braka...Pazi kad mi malo frka dok pisem sve ovo jer i meni to sve ne pada lako...Al ajd...vid'cemo.Takodje,ni zajednicki zivot od 10 godina ne vredi,shit totalni,smoris i sebe i sve oko sebe,vec ono,neki period da dokazete da ste kompatibilni i that's it.

Bas tako..razmisli sta je gore..odvajanje od roditelja sa 20 ili 30god..nece ti biti svejedno..ne bi se snasla sama sa sobom i obavezama koje takav samostalni zivot nosi..i ako je pored tebe jedna mamina maza..to je u svakom slucaju pakao..zato nemoj na to gledati nikako drugacije do svoje licne zrelosti..ako si ranije spremna sama ziveti..isto tako ce ti neko pre nedostajati..ko bi podelio taj prostor sa tobom.

Back