Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.807
Jesi..zajednicki zivot nie zezanje..mora doobroo da se razmisli pff
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi..zajednicki zivot nie zezanje..mora doobroo da se razmisli pff
Naravno..nista ne gubis..odvojis se od roditelja..osamostalis..nego se vecina ponasa ko da je to ne znam sta..kao gubis slobodu..gushenje..aj da imas 18god.
Paaa,ne mogu reci da i ja to pomalo tako ne kapiram,gusenje i to...Ali opet,s druge strane ,ako smo vec dugo zajedno,zrele smo ( donekle jel ) licnosti,i zelimo da i dalje nastavimo vezu...koja ce mozda i prerasti u nesto vise,to " vise " ni pod razno bez tog zajednickog zivota,kao testa,vezbe...Ako smo dosadni dosadicemo jedno drugom i u tom zajednickom zivotu,na nama je da se potrudimo zar ne...
Cemu veza i sve to ako bezis od zajednickog zivota i samim tim braka...Pazi kad mi malo frka dok pisem sve ovo jer i meni to sve ne pada lako...Al ajd...vid'cemo.Takodje,ni zajednicki zivot od 10 godina ne vredi,shit totalni,smoris i sebe i sve oko sebe,vec ono,neki period da dokazete da ste kompatibilni i that's it.
Aham mini nemo se slucajno zaebes..2put meri jednom seci :rolleyes:
jao sto je taj zajednicki zivot zajebat,skoro kao duge veze,a nema veze sa onim kad si u vezi,sve ti se okrene naglavacke...

Ма заправо, брак је тек права ствар. тек то стање даје потпуни смисао свему.
neka hvala mi smo dovoljno smisleni i bez tog papira... ako pod brakom mislis na uknjizenje kod maticara:-)
Mislim da je to pravi trenutak za pobetji glavom bez obzira.da li ćete se venčati ili ćete živeti zajedno.