- Poruka
- 16.439
Pricamo li mi jos uvek o bibliji?![]()
naravno, pogledaj naslov...o tome pricamoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricamo li mi jos uvek o bibliji?![]()
naravno, pogledaj naslov...o tome pricamoOcu ja, deder raspali ebte![]()
Lakše je kamili proći kroz iglene uši nego li bogatome ući u carstvo Božije
Ukratko, ako si siromašan duhom, možeš da proguraš kamilu kroz iglene uši?carstvo Božije se odnosi na duhovno stanje coveka
stoga, kako ce neko, ko 24/7 mora brinuti o svojoj imperiji, naci jos vremena za duhovni razvoj
ako hoces da vodis duhovan zivot, duhovnost ti treba biti na prvom mestu, to je smisao ove poruke

A zasto mislite da je Boga govorio u zagonetkama, kao da nije znao da ce se ljudi hiljadama godina svadjati sta je hteo da kaze? Sto lepo nije pricao razumljivim, konkretnim jezikom. Metafore su za prezir.carstvo Božije se odnosi na duhovno stanje coveka
stoga, kako ce neko, ko 24/7 mora brinuti o svojoj imperiji, naci jos vremena za duhovni razvoj
ako hoces da vodis duhovan zivot, duhovnost ti treba biti na prvom mestu, to je smisao ove poruke
A zasto mislite da je Boga govorio u zagonetkama, kao da nije znao da ce se ljudi hiljadama godina svadjati sta je hteo da kaze? Sto lepo nije pricao razumljivim, konkretnim jezikom. Metafore su za prezir.[/QUOTEDa bi proverio da li Njegova kreacija, tj.mi ume da koristi mozak koji im je dao.
A zasto mislite da je Boga govorio u zagonetkama, kao da nije znao da ce se ljudi hiljadama godina svadjati sta je hteo da kaze? Sto lepo nije pricao razumljivim, konkretnim jezikom. Metafore su za prezir.
kad nesto objasnjavas uvek moras navesti prime, u suprotno tesko je shvatiti sta hoces da kazes, zato je Isus govorio u pricama
Ustvari nije kamila što zvuči kao neka slika Salvadora Dalija nego konop od kamilje kože![]()
знаш да има и таквих тумачења?!Jeste, lepo je navesti primer, ali treba i objasniti tacno i precizno sta se htelo reci.

Moguće je. Na primer, fudbaleri, pevači... Koga su oni ojadili?

ма говорио је Бог Јеврејима све јасно и прецизно, ништа недвосмислено, има на десетине заповести... ал џаба, не одржаше![]()
Nisu krivi oni, vec milioni (ja bih rekao milijarde) bez pameti. Zakon ponude i potraznje.Pa prvo su im ojadili dušu,zatim telo, a tek onda novčanike, jer umesto da se mole Bogu, oni idu na stadione, urlaju, tuku se, ubijaju jedni druge...
Drugo, oni su od tih fudbalera ili Ceca napravili svoje idole, protivno Božijoj zapovesti...nemoj imati idola...pa ako recimo ceca ili meca ****** Qrc nekom majmunu i snimi to na skrivenu kameru....onda sve pohrle da i one ne zaostanu....šireći tako nemoral i upropaštavajući svoju dušu.
Treće i sportisti i estrada koriste razne droge, dopinge i sl. šteteći prvo sebi a onda onim milionima koji ih slede bez pameti....![]()
Mislis, "govorio" je Mojsiju.
ко они наши Цигани са Косова