Zaboravio sam sifru wifi-a

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoguce. Proveri jos jednom.

1.
ncpa.cpl-to-open-wifi-settings.png

2.
Right-click-on-your-Wireless-adapter-and-select-Status.png

3.

Click-on-Wireless-Properties-in-WiFi-Status-window.png

4.
Check-mark-show-characters-in-order-to-see-your-WiFi-password.png

Nakon sto ukucam ncpa.cpl u Runu izbaci mi samo Local Area Connection , nema Wi Fi.
Imam WIndows 7 mozda je do toga nemam pojma.

Nakon sto ukucam ncpa.cpl u Runu izbaci mi samo Local Area Connection , nema Wi Fi.
Imam WIndows 7 mozda je do toga nemam pojma.
Sto ne kazes da je windows 7 ono vazi samo za 10-ku :lol: Stavio sam u zagradi da je win 10, totalno je drugacija procedura.

U searchu kod starta (ovo vazi za WINDOWS 7) kucas manage wireless networks i klik na tu ikonicu, trebalo bi da vidis mrezu na koju si konektovan, desni klik pa properties pa security, i opet stikliraj Show characters, i trebalo bi da vidis sifru.

Ako i tu ne pronadjes adapter stvarno ce biti cudno.

Probacu da nadjem screenshotove ako ce ti biti lakse.

Udjem tu gde bi trebalo da mi prikaze wireless ikonicu pise wireless is not currently enabled , nemam pojma kako kad sam ga koristio do pre 2 sata , cak i sada mogu na mobu da nadjem moje ime i prezime u wifiu ali mi trazi sifru da bi otvorio.
Cudno, ali dobro, onda ti preostaje da poslusas Beetle Boy-a, ili jednostavno da ih zoves.

Kako da odradim reset , ugasio sam ruter na 10 minuta i onda upalio i i dalje mi stoji moje ime na wifiu.
Ima mala rupica koja se ubode iglom.....bar ja mislim da je to standard.....
da, ima često rupica ili vrlo malo dugme i piše reset. Mora da se drži pritisnuto 10-30 sekundi. Samo gašenje ne pomaže jer rauter ima internu bateriju pa pamti i bez struje.

Back