- Poruka
- 40.129
KRIVO! Resetovanje rutera nije 'zaboravljanje' starih podataka, već 'programirano prepisivanje' sa fabričkim postavkama, a za to trebaš da imaš napajanje....Zato sto se tako sigurno resetuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KRIVO! Resetovanje rutera nije 'zaboravljanje' starih podataka, već 'programirano prepisivanje' sa fabričkim postavkama, a za to trebaš da imaš napajanje....Zato sto se tako sigurno resetuje.
лол па отвориш само нови профил на вифију или имаш форгот пасворд?Instaliran mi je novi ruter SBBov pre nekih mesec dana i izgubio sam papir na kom mi je bila sifra , kako mogu da je nadjem ?
лол па отвориш само нови профил на вифију или имаш форгот пасворд?
Nije KRIVO,istinito i deluje.Neka porazgovara sa svojim operaterom.Nije isto resetovati modem na dugme i kada se iskljuci iz napajanja.Radio sam to i ne mozes me ubediti u suprotno.KRIVO! Resetovanje rutera nije 'zaboravljanje' starih podataka, već 'programirano prepisivanje' sa fabričkim postavkama, a za to trebaš da imaš napajanje....
Isključenje pomaže kada se zblesira komunikacija sa serverom. Nećeš valjda tvrditi da će se radi toga resetovati? Koliko puta ljudima NESTANE struje i na duži period pa se ništa ne resetuje na ruteru!Nije KRIVO,istinito i deluje.Neka porazgovara sa svojim operaterom.Nije isto resetovati modem na dugme i kada se iskljuci iz napajanja.Radio sam to i ne mozes me ubediti u suprotno.

I zamisli da se to događa SVIMA nakon nestanka struje, kako to @jolemisa misli da može?Sade ozbiljno
Kod mene na ruteru postoji jedna rupica, zabodes cackalicu ili iglu u nju i resetuje ti sve i pasvor i sve i konsija ti nazalost moze opet da krade internet

Ti upotrebljavas stare krseve.Danas je elektronika napredovala.Isključenje pomaže kada se zblesira komunikacija sa serverom. Nećeš valjda tvrditi da će se radi toga resetovati? Koliko puta ljudima NESTANE struje i na duži period pa se ništa ne resetuje na ruteru!
Pa kaže: Imam pomoćni ruter THOMPSON koji glumi HUB i koji je i po 20 sati isključen kada ga ne koristim i ništa se ne resetuje..... Nedavno bila rasprava da li isključivati ruter radi zračenja kada se ne koristi! Da se pri tome resetuje, ne bi nikome to padalo na pamet!![]()
Dobro jutro! Taj moj stari krš se nakon uključenja 'stabilizuje' nakon 5 sekundi, a onaj novi glavni pametni i moderni ruter treba oko 30 sekundi da stabilizuje sve lampice! I to nije 'resetovanje' već inicijalizacija, recimo butanje....Inace gasim modem nocu i kad preko dana palim treba mu vise vremena da ucita ime i sifru.za WiFi.
I vise od 60 sec.,ali kad radi on radi,ne brljavi.Dobro jutro! Taj moj stari krš se nakon uključenja 'stabilizuje' nakon 5 sekundi, a onaj novi glavni pametni i moderni ruter treba oko 60 sekundi da stabilizuje sve lampice!