LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.013
koliko sam popizdeo sad neverovatno, pokusavam u glavi da okrivim nekako njih a znam da sam ja kriv 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguce. Proveri jos jednom.
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
Sto ne kazes da je windows 7 ono vazi samo za 10-kuNakon sto ukucam ncpa.cpl u Runu izbaci mi samo Local Area Connection , nema Wi Fi.
Imam WIndows 7 mozda je do toga nemam pojma.
Stavio sam u zagradi da je win 10, totalno je drugacija procedura.
Cudno, ali dobro, onda ti preostaje da poslusas Beetle Boy-a, ili jednostavno da ih zoves.Udjem tu gde bi trebalo da mi prikaze wireless ikonicu pise wireless is not currently enabled , nemam pojma kako kad sam ga koristio do pre 2 sata , cak i sada mogu na mobu da nadjem moje ime i prezime u wifiu ali mi trazi sifru da bi otvorio.
Pa kad su neodgovorniNaredni put napravi neki screenshot ako ne umeš da zapišeš na parče papira koje ćeš sačuvati, može biti zaguljeno...
Nemoj dva puta praviti istu grešku.
![]()

Hvala u svakom slucajuCudno, ali dobro, onda ti preostaje da poslusas Beetle Boy-a, ili jednostavno da ih zoves.

Zovi operatera,rade oni i nocas.Mozda nije do lozinke,vec neki problem kod njih.Mozes probati i ovo.Iskljuci komp,pa iscupaj adapter od modema na 20-ak minuta.Onda ukljuci modem i sve redno i vidi kako se ponasa..Hvala u svakom slucaju![]()
Treba znati odraditi RESET!Cekaj, kazete da reset nece vratiti postavke na fabricki user name, admin admin ili 1234 ili tako nesto....
Kako da odradim reset , ugasio sam ruter na 10 minuta i onda upalio i i dalje mi stoji moje ime na wifiu.
da, ima često rupica ili vrlo malo dugme i piše reset. Mora da se drži pritisnuto 10-30 sekundi. Samo gašenje ne pomaže jer rauter ima internu bateriju pa pamti i bez struje.Ima mala rupica koja se ubode iglom.....bar ja mislim da je to standard.....
reset je u rupici što je obeleženo slovom F na slici. Treba ti spajalica ili tako nešto da pritisneš i držiš jedno 30 sekundiKako da odradim reset , ugasio sam ruter na 10 minuta i onda upalio i i dalje mi stoji moje ime na wifiu.

nema staNaredni put napravi neki screenshot ako ne umeš da zapišeš na parče papira koje ćeš sačuvati, može biti zaguljeno...
Nemoj dva puta praviti istu grešku.
![]()
bateriju, ili sve upisuje u reprogramabilni eprom koji pamti i bez napajanja?da, ima često rupica ili vrlo malo dugme i piše reset. Mora da se drži pritisnuto 10-30 sekundi. Samo gašenje ne pomaže jer rauter ima internu bateriju pa pamti i bez struje.
ili to, u pravu sibateriju, ili sve upisuje u reprogramabilni eprom koji pamti i bez napajanja?
Zašto zato? Šta postižeš sa tim?Zato je i potrebno gasenje,t.j. cupanje adaptera iz stekera preko 20 min.
Zato sto se tako sigurno resetuje.Zašto zato? Šta postižeš sa tim?