C
CaLiMeRo
Gost
Volim te, bre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:neshto me na forumu vecheras svi neshto pominju....ne da valja....ma koje upoznavanje....zhena je za budak u glavu a ne upoznavanje....ma smradova ima kolko otjesh....ova nije smrad....ova je zlo samo retardirano zlo....ma nije zarazno....a ja sam kao jak na rechima....al jednom kad ja uzmem pravdu u shake....i pobijem jedno 15-20 ljudi....ima da uvedu neq kontrolu psihichkog stanja zdravstvenih radnika....ako....i treba

ali, ko zna... da nije bilo tebe, mozda toga ne bih bila ni svesna...

NatasaNatasa:Ja sam u sebi dubio
bunar za tvoje novčiće,
u tvome glasu slušao
božićnih jelki zvončiče.
Sedim za stolom preko puta
i gledam kako brišeš sve,
ko mnogo daje mnogo gubi
a ja sam dao previše.
Gledam te kako važno pričaš
ja sam to davno čuo sve,
kažu da ljubav često prodje
kada se nadaš najmanje.
...jedini razlog sto ti to ne kazem otvoreno je sto mi stvarno nije do svadjanja i trosenja zivaca na tako glupu osobu a to bi bilo neizbezno posto sebe smatras nevidjeno pametnom a ne znas jadna koliko ti se ljudi smeje iza ledja :? Na trenutak mi te je cak i zao ali me to brzo prodje cim izbacis svoj najnoviji biser i jos se ponosis time misleci kako si rekla nesto jako bitno i pametno a to u stvari nema veze sa zivotom
Ma u stvari, samo se ti provaljuj tako i dalje...bar se odlicno zabavljamo
))Sto mi se prije ne ponudi, jedva sam ga namjestilaloop:Ako budes imala nekih problema sa ISDN, slobodno mene pitaj ja sam ga diplomirao![]()

Koji ti ono beše nick u vreme polaganja ispita? :wink:loop:Ako budes imala nekih problema sa ISDN, slobodno mene pitaj ja sam ga diplomirao![]()