Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

HugBear_300.jpg

zhelim te... nedostajes mi... tako bih volela da se scucurim u tvome zagrljaju i zadremam vecheras... da nas nista ne sputava... da ti ne treba 6 meseci da smognes snage da bi pricao sa mnom... zasto me se ti TOLIKO bojis? mislim, jel stvarno izgledam kao neka gadurica kojoj je jedini cilj da te povredi?!? bio si povredjen ranije - pa sta? i ja sam bila povredjena pa sam u stanju da ne razmisljam o tim glupostima u trenucima kad sam sa tobom... kad si pored mene ja sam TAKO srecna... prosto mi se leti od srece... a ti... nemam pojma sta oces od mene?

ne razumem te... zaista bi mi MNOGO znacilo kad bi za promenu mogao da budes otvoreniji prema meni i bez nekog velikog ustezanja da pricas sa mnom o svemu... volim te blesavko!!! sto te vise upoznajem vise te volim...

LUDICA:
*Kada bi barem svi mi mogli otvoreno da pricamo, kad ne bi morali da razmislimo prije svake izgovorene rijeci...
Voljela bih da imam hrabrosti da razgovaram otvoreno s tobom, i da nadjem prave rijeci...
Da shvatis da mi nismo nikakve suprotstavljene strane i da samo zelimo da obadvoje budete srecni.
Garantujem li da ce moje rijeci nesto promijeniti?
Garantujem da ce pokusati.

*Ne radi to!
Zasto se hvalis time sto si izasla s momkom i prevarila ga?!
Zar nismo to prerasle?
Ovo vise nisu djecije igrarije, ovo su ozbiljnije veze, i on je stvarno dobar momak i obozava te, cini ti sta god pozelis, a ti se tako nezrelo ponasas...
Što više pratim tvoje postove, sve te bolje upoznajem.
Što te bolje upoznajem, sve mi se više sviđaš.
Cmokić za LUDICU! :D

Ma....nisam ih ni pogledala....jer...da sam pocela i ja njih ..jednog po jednog da gledam..ja bih bila sumnjiva....ha, haaaaaaa
ali osecash na kozi..jednostavno....
i...posto ima 2 WC -a...odmah sam cula da je neko od njih vec -doshao za mnom-..
E..sada..brzo sam zapalila nazad.... pri povratku ih bolje vidim...zastajkuju u prici..bulje...pa sam se zalaufala..sto pre da se sklonim...
uh.....koja akcija.....;-)

stoko odvratna...ti si jebena hrpa mesa bes trunke misli i osetjanja....gade bezochni....nadam se da tjesh umreti usamljena....nadam se u nekom podrumu sa reshetkama....i da tje te boleti....spoznaj muq kad vetj lepotu ne umesh....mozhda ti patnja donese otkrovenje....lechish komplekse na drugima....ja sam tvoj kancer....smradu ljutski....ti si chovek koliko i gomila govana....ti si shljam....jebene olosh iz mraka....beskichmenjaq ogavni....

mojoj dragoj koleginici....

neshto me na forumu vecheras svi neshto pominju....ne da valja....ma koje upoznavanje....zhena je za budak u glavu a ne upoznavanje....ma smradova ima kolko otjesh....ova nije smrad....ova je zlo samo retardirano zlo....ma nije zarazno....a ja sam kao jak na rechima....al jednom kad ja uzmem pravdu u shake....i pobijem jedno 15-20 ljudi....ima da uvedu neq kontrolu psihichkog stanja zdravstvenih radnika....ako....i treba

Back