Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

AntunTun:
neshto me na forumu vecheras svi neshto pominju....ne da valja....ma koje upoznavanje....zhena je za budak u glavu a ne upoznavanje....ma smradova ima kolko otjesh....ova nije smrad....ova je zlo samo retardirano zlo....ma nije zarazno....a ja sam kao jak na rechima....al jednom kad ja uzmem pravdu u shake....i pobijem jedno 15-20 ljudi....ima da uvedu neq kontrolu psihichkog stanja zdravstvenih radnika....ako....i treba

u jeeeeee,i mene nerviraju moji na poslu da mi dodje da ih............ali ipak,ne valja misliti toliko negativno - evo ako hoces dacu ti malo domaceg soka od paradajza - dobar je za bore:lol::lol::lol:

Ali moze to i ovako

T0_-1_800833.gif

ej!
pa, u stvari, ti nisi bio nista posebno! ;) mislim, kad vidim kako mi jedan strawa deckic poklanja paznju, dodje mi da pucam sebi u glavu sto sam odvojila i minut vremena na tebe... on je sve sto ti NIKADA neces biti... :) ali, ko zna... da nije bilo tebe, mozda toga ne bih bila ni svesna...
ipak me, uprkos svemu, boli to sto nam, izgleda, nije sudjeno da budemo par, nego samo nekakvi glupavi - poznanici!:cry::cry::cry:

NatasaNatasa:
Ja sam u sebi dubio
bunar za tvoje novčiće,
u tvome glasu slušao
božićnih jelki zvončiče.

Sedim za stolom preko puta
i gledam kako brišeš sve,
ko mnogo daje mnogo gubi
a ja sam dao previše.

Gledam te kako važno pričaš
ja sam to davno čuo sve,
kažu da ljubav često prodje
kada se nadaš najmanje.

Ne mogu sad da ga trazim ali ima onaj smajli sto tapse.E njega bih stavio ovde. :-D

Jao Boze koliko si glupa :lol:...jedini razlog sto ti to ne kazem otvoreno je sto mi stvarno nije do svadjanja i trosenja zivaca na tako glupu osobu a to bi bilo neizbezno posto sebe smatras nevidjeno pametnom a ne znas jadna koliko ti se ljudi smeje iza ledja :? Na trenutak mi te je cak i zao ali me to brzo prodje cim izbacis svoj najnoviji biser i jos se ponosis time misleci kako si rekla nesto jako bitno i pametno a to u stvari nema veze sa zivotom :lol: Ma u stvari, samo se ti provaljuj tako i dalje...bar se odlicno zabavljamo :)))

Hvala :-D
Lijepo od tebe!

Za V....
Da, danas sam sve lijepo umotala u sjajni papiritj, da te ne povrijedim.. No istina je da sam se o'ladila totano i da mi tvoje prelijepe poruke nisu nista znacile. Znam, boli te, i zaista mi je zao zbog toga, ali zar je trebalo da te zavlacim? Da te varam, lazem? Ne, to bi stvorilo preveliku grizu savjesti, vec me je sve ovo dovodilo do loma zivaca.... Moram ti priznati,pao mi je teret sa srca, nisam uopste tuzna, samo mi je laknulo.. Bila sam zapala u pravu depru, kad vidim sve te slatke paritje, kako setaju, a ja da cekam da me posjetish svakih mjesec ipo(najcestje)? Nije li to sebicno od tebe?! Ti imas 25 godina, i mozda ti je do vezivanja, do ozbiljne veze, ali ja nemam namjeru da se vezujem na taj nacin!!! Meni treba nesto sasvim drugacije... Sigurno ne bi razumio da ti sve ovo kazem... I vjerovatno sam gadura sto me ne zanima kako si proveo dan i sto me nerviraju tvoje slatkaste fraze, koje bi nekoj drugoj mozda bile sve na svijetu... Gledam S... kako se raduje kad njoj momak tako nesto napise.. E, tu shvatam da: 1)sam se ohladila 2)ne volim patetiku, osim...
Ima ona pjesma od Balasevitja: "..Treba ti neko da napravi geg...Da ti za rodjendan napise sonet na komsijskom zidu i s bandom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg..." E to je ono sto mi treba! (ne bukvalno)
I treba mi blizina voljenog bitja, da mi stvarno predstavlja podrsku, da mogu da se oslonim na njega, i ono sto ti kao i vecina momaka koje sam sretala ne razumiju, treba da se desi neki spoj, jer bez toga- sve ostalo pada u vodu... Uf, voljela bih da sam ti sve ovo mogla reci, i, jos vise, da sve to shvatis (sto se nikada nece desiti)
Mozda bi ti jasnije bilo kad bih ti rekla da nismo na istoj talasnoj duzini. To objasnjava sve.

Back