Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Sad kad sam otvorila ovu temu, vise ne znam sta da kazem... A ima toliko ljudi kojima imam nesto reci.
Za ****
Sta te je natjeralo da ispadnes takvo g*ovno?! Htio si mozda da mi dokazes da su svi muskarci stvarno ista djubrad, bez izuzetka? Ne boli kada od pocetka znas kakav je neko, boli kada ga gledas svaki dan i zaljubis se u njegovu dobrotu, spreman si sve da promijenis zbog njega...Onda ti ta ista osoba do temelja srusi sliku o sebi. Unisti sve sto si uopste volio u toj osobi. TO si ti uradio! Znam da sam zasluzila bol od mnogih, ali od tebe nisam! Bez trunke razmisljanja mogu reci da ni u jednom trenutku nisam uradila bilo sta sto bi te povrijedilo. Isla sam protiv sebe. Zrtvovala sve sto nisam trebala da bih stvorila nesto nalik na normalnu vezu. I onda si se ti pretvorio u nesto sasvim drugo..Boli to sto si to zapravo bio ti. Prekasno sam te zaista upoznala. Sad, posle svega, prezirem te. Na pocetku si ucinio da vjerujem da jos uvijek postoje prave vrijednosti. Na kraju si me natjerao da vise ne vjerujem ni u sta...

Za ********
Sta od tebe da ocekujem? Ni sama ne znam sta zelim, da li je dobro da zapocinjemo nesto sto nema buducnosti. Nisam cak ni sigurna da li nas povezuje ista vise od strasti... A suvise sam puta tresnula od dno, nemam snage za ponovo. Bilo bi najpametnije da ti kazem zbogom i da okrenem novi list, ali sada to ne mogu. Mozda podsvjesno zelim da ti to uradis.

Master_Chief:
Ana-Marija:
Baba,mrzim te do besvesti shto si mi zagorchala zivot,veshtice jedna matora,neizivljena i nedokazana!!! :x
sta li ti je baba toliko skrivila?

Ne postoji na svetu nachin na koji bih se mogao zahvaliti za ono sto je uchinila moja baba meni za ono vreme dok sam bio manji...Baba hvala ti za sve!
Da je samo meni...Svima je syebala zivot,chak i svojoj deci...To je jedina osoba koju mrzim...Bljax...Grozim se same sebe zbog ovoga,ali je tako...

MNOGIM OSOBAMA:

krajnje je vreme da nadjes nekog tipa, da se udas i da prestanes da verbalno zlostavljas okolinu svojim pateticnim kompleksackim tripovima... 3 banke cifra - nije zezanje :evil:

jednom O->:

videces, na kraju ces mi ipak pripasti... 8) prijateljstvo koje pocinje flertom nikad ne moze da postane pravo prijateljstvo. i meni bi bilo lakse da nije tako, ali jednostavno osecam da cemo nas dvoje jednom ipak biti zajedno

Master_Chief:
Ana-Marija:
Baba,mrzim te do besvesti shto si mi zagorchala zivot,veshtice jedna matora,neizivljena i nedokazana!!! :x
sta li ti je baba toliko skrivila?

Ne postoji na svetu nachin na koji bih se mogao zahvaliti za ono sto je uchinila moja baba meni za ono vreme dok sam bio manji...Baba hvala ti za sve!
Pridruzujem se...i moja je baba bila dobra za zivota...
Druga je umrla pre nego sto sam se rodila...

Ali mrzim majku.To je duga pricha.
:evil:
Nenade,krme jedno bezobrazno i ponosno,seljaku glupi,imash i kola,i skuter,i autobus i mesto da dodjes trunes u selu!!!Kretenu!!!
Tata,necju u prodavnicu,necju!!!Bar dok onaj matori popaljeni sa dlakama sto vire iz nosa ne prestane da me oslovljava sa "Gospodjo"!Boze!ja imam samo 15!!!Ali shta tebi da pricam,pre neki dan si izjavio da imam 12.

Za bivseg forumasa...
I juce sam cula pjesmu Zivim da te nadjem od Vlade Georgijeva. Kao i uvijek sjetila sam se tebe. Ja sam zeljela prijateljstvo, ti ljubav, a jedno drugom nismo mogli uslisiti zelje. Dozivjella sam slicne situacije milion puta, ali nikad mi nije bilo toliko tesko izgubiti nekoga kao tebe! Uzimala sam telefon milion puta da ti napisem poruku, ali bih ga onda ostavljala ubjedjujuci sebe da ne trebam skidati prasinu sa proslosti jer mogu samo pogorsati stvari. Govorio si mi da neke ljude koji dodju u tvoj zivot odmah prihvatis i da ostaju u tvom srcu cijeli zivot. Kao da si me tom recenicom zacarao, ili je mozda puka slucajnost sto te ni jedno vrijeme ne moze izbrisati iz moga zivota. Voljela bih da sam mogla stvari postaviti drugacije, ali drugacije mozda ne bi ni moglo..
Vec neko vrijeme ne znam nista o tebi. Ne znam ni da li si ziv. Poznavala sam te, kod tebe se nikad nije znalo sta ce biti sutra...
Dugo vec u sebi kupim rijeci koje ti zelim reci. Nije ovo ni cetvrtina od toga. Mozda nekad, u nekom zivotu, uspjemo razumjeti zasto smo radili neke stvari jedno drugom. U medjuvremenu, sjecacu se svega lijepog, i ponekad tugovati- od toga ne mogu pobjeci...

Matora kokosko, jeste ti sin jedinac....ali je bas zbog tebe sa skoro 40 god bez zene i dece...SJASI ga vise...ostavi njegov privatni zivot na miru...valjda ima i on prava da se i sa nekim drugim zabavlja -sem sa tobom....Prestani da nam sedis svaki vikend na lobanji..jer je to jedini period kada ja i on mozemo duze da budemo zajedno....ili se vec naguzi pa tebi neka pravi decu...bolesnice matora..iskomplesirana, bolesna....

Suzy:
Matora kokosko, jeste ti sin jedinac....ali je bas zbog tebe sa skoro 40 god bez zene i dece...SJASI ga vise...ostavi njegov privatni zivot na miru...valjda ima i on prava da se i sa nekim drugim zabavlja -sem sa tobom....Prestani da nam sedis svaki vikend na lobanji..jer je to jedini period kada ja i on mozemo duze da budemo zajedno....ili se vec naguzi pa tebi neka pravi decu...bolesnice matora..iskomplesirana, bolesna....

Auuuuu ... pa on i mama imaju baš veliki problem ... mani se Suzo takvog tipa ... taj se nikad neće odvići od dojenja

Back