Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

znas li koliko mi je krivo sto ne mogu da ti pomognem,sto mi ne dozvoljavas da ti pridjem,sto te gledam i mogu samo da predpostavim koliko boli...i znas li kolko mi je tesko svaki put kada te pogledam,kada pomislim na tebe,kada bomislim na tvoje vecno bezanje...znas li da si ti jedna od dve osobe koje volim najvise na svetu...znas li da bih stvarno sve ucinila za tebe...reci mi da znas,molim te...

Dobro reci mi sta nam je sve ono trebalo? Zasto si ti morao da me slomis, zasto do svih muskaraca ti da me promenis, zasto si me terao da ti se otvorim a rekao si da me neces povrediti...zasto si presao sve moje granice, zasto si me upoznao sa tvojima, zasto si mi rekao da si zaljubljen,....Bolis me covece. Kako mozes biti hladan posle svega, jer sve bilo samo fol??? Zbunjena sam i jako me boli sto mi ne pomazes, a htela sam sve sa tobom...covece odmah da odemo, da ostavim sve,...Hvala ti sto si me zajebao ovako i sad znam da vise nikad ni jedan nece moci tako da mi pridje...Vise niko!!!
Hvala ti sto si mi srusio i poslednju nadu da verujem u ljubav!
Zasto si takav? Pa rekao si da ti je lepo samnom da bih voleo sve samnom, da spakujem stvari da pobegnemo odavde...zar si zaboravio??
Jako me bolis...kad bi samo znao da sam ja glupa i jos uvek luda za tobom.....

tara623:
znas li koliko mi je krivo sto ne mogu da ti pomognem,sto mi ne dozvoljavas da ti pridjem,sto te gledam i mogu samo da predpostavim koliko boli...i znas li kolko mi je tesko svaki put kada te pogledam,kada pomislim na tebe,kada bomislim na tvoje vecno bezanje...znas li da si ti jedna od dve osobe koje volim najvise na svetu...znas li da bih stvarno sve ucinila za tebe...reci mi da znas,molim te...

A jaoooooooooooooooooooo jos mi je samo ovaj tvoj post falio...idem da se isplacem..
Da kad me vidi sutra mogu na miru da se smejem od muke...

Back