za ova 4 znaka od 1. aprila počinje talas SREĆE - oni su izabranici kosmosa, tvrdi najpoznatiji ruski astrolog

Četiri horoskopska znaka za koje od 1. aprila kreće talas sreće​horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia
Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, Pavel Globa, nedavno je predvideo početak posebno povoljnog razdoblja za četiri znaka horoskopa. Naime, od 1. aprila 2024. sreća će im se osmehnuti na svim poljima, a to su Bikovi, Rakovi, Škorpije i Vodolije.

Horoskop od 1. aprila svakako će razveseliti spomenutu četvorku, pratiće ih talas sreće i lepih događaja.

Bik​

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje susret ili poznanstvo na sasvim neočekivanom mestu poput muzeja, izložbe ili poslovnog događaja. Datum na koji treba da obratite pažnju je 15. april, biće posebno povoljan za sklapanje novih poznanstava. Zauzeti Bikovi trebalo bi da porade na iznenađenju za svog partnera, to će ojačati vaš odnos i oboma doneti radost.
Karijera i finansije: April će biti posebno dobar period za vaše profesionalne uspehe, posebno oko 10. maja, kada je moguća velika zarada. Razmislite o ponudama koje će vam stizati između 20. i 25. maja, mogle bi vam se višestruko vratiti.


Zdravlje: Ne zanemarujte preventivne preglede kod doktora, posebno početkom aprila. Priuštite sebi opuštajuće tretmane poput masaže ili aromaterapije.

Rak​

Ljubav: Rakovima će zvezde 7. i 19. aprila biti posebno naklonjene kada su u pitanju prilike za novu emotivnu vezu. Vrlo brzo bi poznanstvo moglo prerasti u burnu romansu. Zauzeti Rakovi možda zajedno rade na planovima za budućnost, a 13. maja je važan datum za njih.
Karijera i finansije: Vaš rad će takođerbiti zapažen, a velika je verovatnoća da ćete dobiti ponudu za učestvovanje u nekom unosnom, perspektivnom projektu, posebno u periodu od 5. do 15. maja. Ne propustite priliku da se dokažete. Oko 20. aprila očekujte priliv novca, a ovo je takođe dobro razdoblje za neka ulaganja.
Zdravlje: Prvog aprila obratite pažnju na svoje psihičko stanje. Meditirajte ili vežbajte kako biste postigli unutarnju ravnotežu.


Škorpija​

Ljubav: Slobodne Škorpije imaju priliku da upoznaju nekog posebnog na događaju ili u noćnom izlasku, a posebno dobri datumi za to su 3. i 18. april. Zauzete Škorpije uživaće u jačanju odnosa i intimnosti s partnerom, a 14. maja je datum koji će vam doneti veliku sreću na emotivnom planu.
Karijera i finansije: Vaša karijera će cvetati, a predlog ili ponuda koja će vam stići u narednom periodu daće vam dodatna krila. Možete ga očekivati bilo kada, ali 8. maj je najpovoljniji dan. Budite spremni na neočekivane ponude i nemojte se bojati da preuzmete odgovornost. Pred vama je i financijski uspeh, osobito između 16. i 22. maja
Zdravlje: Obratite pažnju na svoj organizam, posebno sredinom aprila kada je povećan rizik od povreda. Plivanje i pilates su dobre vrste fizičke aktivnosti za vas.


Vodolija​

Ljubav: Vodolije bi mogli upoznati zanimljive ljude na putovanju ili na društvenim mrežama, odnosno internetu, posebno 12. aprila i 2. maja. Za one koji su već u vezi, 20. maja biće važan datum i odličan dan da se posvetitte partneru.
Karijera i finansije: Na poslovnom planu 26. aprila biće posebno važan dan. Ne bojte se inovacija, prihvatite ih, biće vam korisne. Ako se imate start-up firmu ili se bavite novim tehnologijama, očekuje vas puno uspeha, posebno u periodu od 17. do 24. maja.
Zdravlje: Važno je da ne zanemarite znake koje vam šalje vaše telo. Ako osetite umor, dopustite sebi kratki predah i pravi odmor.

https://zadovoljna.nova.rs/psiholog...-znaka-za-koje-od-1-aprila-krece-talas-srece/
 

Back
Top