za ova 4 znaka od 1. aprila počinje talas SREĆE - oni su izabranici kosmosa, tvrdi najpoznatiji ruski astrolog

Rak

Ljubav
: Zvezde će Rakovima biti posebno naklonjene 7. i 19. aprila kada je reč o prilikama za novu emotivnu vezu. Vrlo brzo bi neko poznanstvo moglo da preraste u vrelu romansu. Zauzeti Rakovi će možda poraditi na planovima za zajedničku budućnost, a za njih je važan datum 13. maj

Karijera i finansije: Vaš rad će i te kako biti zapažen, a velike su šanse da ćete dobiti ponudu za učešće u nekom unosnom, perspektivnom projektu, posebno u periodu od 5. do 15. maja. Ne propustite priliku da se dokažete. Očekujte priliv novca oko 20. aprila, a ovo je dobar period i za neka ulaganja.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje psihičko stanje kraljem aprila. Meditirajte ili vežbajte kako biste došli do unutrašnjeg balansa.
❤️🤗🌷💫
 
Zanimljivo za rak u prošlom horoskopu najava finansijskog kraha a ovde sreća sreća radost. :zcepanje:

To ti je kao hidrometeorolozi iz Beograda, kaže biće pretežno sunčano, sa mogućom pojavom kiše i oblaka, uglavnom suvo sa pojavom jugoistočnozapadnosevernog vetra. Pa ga ti znaj, sine majčin, šta će da te snađe. A oni su nešto pogodili sigurno. :D
 
Vodolija

Ljubav:
Vodolije bi mogle da upoznaju zanimljive ljude na nekom putovanju ili na društvenim mrežama, odnosno internetu uopšte, posebno 12. aprila i 2. maja. Za one koji su već u vezi, 20. maj biće važan datum i odličan dan koji treba da posvetite partneru.

Karijera i finansije: Na poslovnom planu posebno važan dan biće 26. april. Nemojte se plašiti inovacija, već ih prigrlite, biće vam od koristi. Ako se bavite startapovima ili novim tehnologijama, imaćete puno uspeha i to posebno u periodu između 17. i 24. maja.

Zdravlje: Važno je da ne ignorišete signale svog tela. Ako se osećate umorno, dozvolite sebi kratak predah i pravi odmor.
Sto se tice ljubavi bio sam sa koleginicom u vezi , udata.
A sto se posla tice dao sam otkaz :smeker:
Dosadila mi i veza i taj posao.
Sve je po horoskopu :lol:

Jedino mi zdravlje ok :p
 

Back
Top