- Poruka
- 36.308
Pa Lagerta ko te tero da postavljaš potpitanja, vidi šta nam sad reče bez onog prvobitnog uvijanjaA pa ovde nisu u pitanju vođe već vrdalame

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Lagerta ko te tero da postavljaš potpitanja, vidi šta nam sad reče bez onog prvobitnog uvijanjaA pa ovde nisu u pitanju vođe već vrdalame
Đinđić je bio lav, Milošević je bio lav... od ovih naših.navedi primer
Pa vidiš da vrdalamimA pa ovde nisu u pitanju vođe već vrdalame
politički korektnoPa vidiš da vrdalamimopravdavam ti temu
![]()
izmigoljile seGde nam nestade vrdalama 2 i vrdalama 3 ?
Spremaju plan i program strankeGde nam nestade vrdalama 2 i vrdalama 3 ?
Da.Tu si ti, biće da se i ti uklapaš u ove
Devica, jel ?
sta Jupiter radi?Uh,mene zeza podznak, strelac, ako mi dune na pamet, odo ja na Jamajku![]()
Leti gde ga noge nosesta Jupiter radi?
nadam se ne po vatriLeti gde ga noge nose![]()
Mito nemoooj nešto da dirašBriši. Piši ponovo.
na prvom ste mestu samo zato što ja bolje vrdam pa sam zbrisala na drugoMito nemoooj nešto da diraš
prvo mesto je prvo mesto
Na Maldive se ide preko našeg sindikataA ja vodolija, podznak devica, dupla vrdalama, ja ću onda da lepim plakate
Al sve da me šaljete na Maldive, Havaje da lepim, nemojte ovde
e to mi treba, možeNa Maldive se ide preko našeg sindikata
Ovo je dvojnik Lagerta, barem si mogla postaviti sliku pravog Putina.
A vucic je *****Đinđić je bio lav, Milošević je bio lav... od ovih naših.
Од кад са мном влада јарац много сам мудрија у комуникацији.4. Jarac (22. decembar-19. januar)
Jarac ne bi bio sjajan graditelj odnosa koji jesu bez znanja kako da budu PK kada je to potrebno.
Međutim, Jarčev razlog da bude PK je manje nego altruistički. Sve je u tome da dobiju ono što žele, a oni znaju kako da manipulišu svojim jezikom i situacijom da bi stvorili izgled.
Jarac je dovoljno mudar da zadrži ono što zaista misli za sebe.