Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mwahahaha. naučio sam da renderujem, bez ičije pomoći. vozim bez rukuuuu.
i otkrio sam da je 3dsMax jedan veliki neprecizni ku. zato se mora modelovati u AutoCADu. da.
jesam li vam nedostajao?nadam se da ću izdržati bar ovaj vikend.
red bi bio!
posto je jos dosta studija predamnom, vec vidim sebe kako shljakam preko studentske na nekom gradilistu, a Keeper drkosh mi mashe bichem iznad glave kao ovi sadasnji shefovi!![]()
a gde te bicuje ?![]()
baš mene briga da se iživljavam nad radnicima, nisam ti ja neka buržoazija niti to zamišljam, ja sam ti, bre, ubeđeni socijalist, i od mene pre možeš očekivati da ću s radnicima mešati beton na gradilištu nego da ću se šećkati okolo sa šlemom i s.r.ati. posebno ne zato što mnogi dobri majstori više znaju o nekim stvarima od samih arhitekata.
E pazi modelovanje u tim programima za 3D animaciju, nikad nije bilo na nekom vrhunskom preciznom nivou. Nije ni predvidjeno za tako nesto. Vise je nekako onako umetnicki slobodnomwahahaha. naučio sam da renderujem, bez ičije pomoći. vozim bez rukuuuu.
i otkrio sam da je 3dsMax jedan veliki neprecizni ku. zato se mora modelovati u AutoCADu. da.
jesam li vam nedostajao?nadam se da ću izdržati bar ovaj vikend.
sad si se odao, vrlo lako. pazi da se ne nađemo na istom gradilištu.šinoda:Dok su shefovi i te tzv arhitekte i projektanti medj. najvecim ljudskim govnima koje sam imao prilike da vidim!
Pa sad... ne znam, kod razlicitih ljudi to razlicitino funkcionise.da, onda će tek da uči.![]()
Ta pre-vizuelizacija je mnogo mocna stvar. Logicno. Svakom je lepse i lakse kad moze odma da vidi kako bi to trebalo da izgleda, u boji, nego da zamislja iz skica, crteza i projekata.što se tiče Maje vs Max, verujem ti, al ja ne volim ni Max. to je samo pravljenje iluzija, to je sad IN. nije cilj mog posla da ja pravim optičke zaebancije i fotografije, nego arhitektonski prostor koji će dobro izgledati u stvarnosti, a ne na papiru. no, sad je IN ovo, prodavanje muda za bubrege, ne možeš se zaposliti a da ne pičiš auto, arhiCAD i max. samo zato i radim ovo u maxu. ja bih najrađe pičio samo u autoCADu, i to je to.
e, sad sam sredio 3D model, sad može da se radi finalno u Maxu. imam jedan dan da provalim kako se rade svetla. kako je samo dosadno selektovati sve pločice i svako parče metala i zadavati im materijal, jao, moj bože.![]()
Kako smaraju sa ovim Urosem Misicem.. Na kraju cu licno otici da ga ubijem u zatvoru pa da me ne smaraju vise s njim i njegovim ''nepravednim'' sudjenjem...Zabole me dupe za njega
Why so serious ?
ne bi Andrej mene udario, samo bi se kurchio tako malo... gos'n arhitekt!![]()
promasio si s odgovorom..nisam te zato pitalaah nema veze
sad si se odao, vrlo lako. pazi da se ne nađemo na istom gradilištu.![]()