shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Meni doshla drugarica iz Italije koju nisam videla od letos pa cemo da slavimo malo 
A Tina je samo pijandura

A Tina je samo pijandura

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgovori, izgovori...Meni doshla drugarica iz Italije koju nisam videla od letos pa cemo da slavimo malo
A Tina je samo pijandura![]()
Meni doshla drugarica iz Italije koju nisam videla od letos pa cemo da slavimo malo
A Tina je samo pijandura![]()
Izgovori, izgovori...![]()
Nikad nije malo![]()
I ja sad chekam drugarice da dodju sa votkom i sokom![]()
Meni su drugarice rekla da je to povod cirkanjaTina:Izgovori, izgovori...![]()
Ti Mil'ce kad dodjesh odmah prospesh neku mudrostMil'ca:Pusti joj SMS![]()
I ja kazem.Lucky girl:
Шта да радим... једној другарици је рођендан, а мене много смара да је зовем и да јој честитам, али БАШ ме смара, а биће ми глупо после ако јој не будем честитао... али ме баш смара разговор с њом... прво што нема шансе да траје мање од 3 минута друго што ме стварно не занимају њени проблеми и муке![]()
Jbte, kakav je ovo dan, svi nesto resili da se napiju ko djubre... koji vam je, bre, moj!?
Dovla brate, ti imas 20 i kusur godina. Sta se ponasas ko curica od shesnajest!?![]()
Брате знаш шта значи кад ти је некога преко ку*ца више јер је смарач тешки, а у суштини није лоша особа нити ти нешто лоше мисли нити било шта... него просто је смарач... Ја њу виђам скоро сваки дан и јуче нисам ишао на факс па је нисам ни видео и цео дан ми је био кул, а чим је чујем или видим ја се сморим... брате неописиво смара и што је највећи фазон... толико је добра да се с њом може разговарати и објаснити јој да смара и она то капира и труди се да промени, али просто не иде јој... таква је особа и јбга... а мени је бзвз да је избегавам јер је кул особа, а опет стварно не могу да је слушам...Dovla brate, ti imas 20 i kusur godina. Sta se ponasas ko curica od shesnajest!?![]()
Ја их не волим. Потпуно су безлични и безосећајни и безвезе и глупи и све ружно што постоји СМС то јесте... данас сам откуцао 4 СМС-а и сморио се као хрчак на базену... невиђено ме смараko to ne voli SMS-ove???![]()
Skontao sam te, imam apsolutno isti takav slučaj sa jednim drugarom. S tim što ovaj plus konstantno smara da mu objašnjavam neke stvari o kojima su ispisane milijarde stranica, a on meni traži da mu to objasnim u dve rečenice. Što je najgore, i on sam zna da neće nikako ukapirati, ali se ljuti na mene ako mu to ne uradim. Osoba koja jednostavno ne zna šta će u životu, pa smara sve oko sebe. A u suštini je ovako okej lik i dobar drugar, nije budala ni retard.Брате знаш шта значи кад ти је некога преко ку*ца више јер је смарач тешки, а у суштини није лоша особа нити ти нешто лоше мисли нити било шта... него просто је смарач... Ја њу виђам скоро сваки дан и јуче нисам ишао на факс па је нисам ни видео и цео дан ми је био кул, а чим је чујем или видим ја се сморим... брате неописиво смара и што је највећи фазон... толико је добра да се с њом може разговарати и објаснити јој да смара и она то капира и труди се да промени, али просто не иде јој... таква је особа и јбга... а мени је бзвз да је избегавам јер је кул особа, а опет стварно не могу да је слушам...
...ако ме је ико сконтао има бону![]()
Koliko ljudi - toliko ćudi.Ја их не волим. Потпуно су безлични и безосећајни и безвезе и глупи и све ружно што постоји СМС то јесте... данас сам откуцао 4 СМС-а и сморио се као хрчак на базену... невиђено ме смара![]()
Али види... откуд ти знаш који су разлози зашто ти нисам одговорио на СМС па да помислиш да сам кретенчина? Рецимо мени се викендом редовно дешава да изађем ујутру из собе и мувам се цео дан око куће нешто радуцкам сређујем и телефон ми стоји у соби и цео дан тако и тек увече видим поруке, позиве итд...Ako ljudi znaju kakav odnos imash prema SMS-ovima, onda su budale ako se drkaju... Ja da nisam znala kakav odnos imash, i da ti poshaljem poruku i ti odgovorish tek posle par sati normalno da bi pomislila da si kretenchina, ne bih se nadrkala jer nismo toliko bliski...
Dragana zna da uopshte i ne odgovori jer nema kredita npr al kad je njenom dupetu bitno, odmah se grebe od drugih za kredit...
To se i meni deshava, da ljudima ceo dan ne odgovaram i ne javljam se, ali to nije u redu...Али види... откуд ти знаш који су разлози зашто ти нисам одговорио на СМС па да помислиш да сам кретенчина? Рецимо мени се викендом редовно дешава да изађем ујутру из собе и мувам се цео дан око куће нешто радуцкам сређујем и телефон ми стоји у соби и цео дан тако и тек увече видим поруке, позиве итд...
А Драгана је потпуно супер и она је једнои наравно да треба да се гребе кад јој је дупе у питању, јер је гре'ота да му се нешто догоди
![]()
Па ја не мислим да је у реду, али мислим и да није толико лоше... мислим рецимо узмем да поправљам нешто кола... па све и да ми је телефон у џепу не бих могао да се јавим нити да одговорим на СМС јер се концетришем на то што радим... ок на позив бих се можда и јавио ако није тренутак где ми цури уље, пада ауто са дизалице или шта ја знам... али СМС је такво дављење да то није нормално, нарочито кад треба на нешто да се скоцентришеш...To se i meni deshava, da ljudima ceo dan ne odgovaram i ne javljam se, ali to nije u redu...
I Dragana je kreten...![]()
Па на крају је тако и билоtolika fama oko sms-ova.. :O meni nekad treba sto godina da odgovorim jer ne stignem ili ne cujem poruku..ali se to retko desava...u 85% slucajeva se javim i odgovorim odmah...a ti vlado ako imas nekog ko te smara,a neces da ga zoves kad mu je rodj jednostavno mu posaljes sms...jedan izuzetak te nece unistiti
oduvJek sam to pricala...Jaooo, al mi je sinoc bilo dobro!Vodka borovnica je zakon, ali zakon... 8))))))