~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tihana nema veze sa crnom gorom:p a ja sam bila u kombinaciji jedne godine pa nista :whistling:

pa ti dodji jedne godine :p :lol:

sha da ti radim kad si ispaljotka! :lol:

Od danas na Prodigyevom sajtu mozete skinuti stvar sa novog albuma, koji ce biti u prodaji od marta. Na sajtu je free, promo download. "Invaders Must Die [Radio Edit]". Pa ko voli nek izvoli :twisted:

je l' valja nesto?

E sjajno, sad ces da naucis da igras tickets :lol:
Koji si blok dobila/uzela?

wtf iz tickets?

dooobar dan....

kod nas bili u skoli oni za dobrovoljno davanje krvi....ali ne sme da da ko nije punoletan....i ne sme da da onaj ko nema vise od 50 kila :lol: :lol:
tako da nikako ne mogu ja....:D

i to se daje samo 40ml ...
Duki, mislim da je u pitanju 400ml ali ja sam "oduvek bio los u matematiciiiii":mrgreen:

To je Prodigy, ne moze da ne valja :P
Dobra je stvar, ali nije brza kao sto sam ocekivao, al' i dalje gruva.
Ceo album se vraca korenima, sad bas iz ove jedne stvari ne moze mnogo da se vidi tacno na koji nacin. Ova stvar konkretno naginje na stil iz Music for the Jilted Generations.
Hmmm, moracu da potrazim pesmicu! Dobri stari Prodidji, bas me interesuje kako ce im ispasti album! :D

idesh u djavola, ja mislio to neka kartashka igra! :lol:

Fala lepo! :P

Uzeh Studenjak, lalala :D

Posle nas dvesto nisu se razdelili Lola i Vera 1, ja ne mogu da verujem, al' to onda znači da ljudi razmišljaju kao ja i da ne žele frižider i centar ako su u kombinaciji sa tri cimerke. Mislim, ja sa troje ljudi živim u kući od 120 kvadrata, neću u sobicu. :roll:

Никад ми неће бити јасни људи који узимају Студењак... јеси ли некад била тамо? Знаш ли где је то? Ја кад кренем колима тамо из центра, заспим док дођем :neutral: премного је далеко, а нарочито што је преко моста, па вожња зна да траје и више од сат времена... брже стижем ја из Панчева превозом него људи из Студењака...

Zavisi od doba dana (:
Ja sam gledao bas pre neki dan, 6 min mi je trebalo da prodjem kroz Kneza Milosa, izadjem preko Gazele na NBG i auto-put i stignem do Studenjaka. Naravno, uvatio sam zeleni talas kroz Kneza Milosa.
A drugo, BG ti cudna zivuljka, nekad moze da ti se desi da se recimo od Vuka do Kalisa vozis preko pola sata... ili od Pancevca do Slavije.
Ja se danas vracao sa NBG-a, oko 16h i nesto, autobus je presao preko Brankovog za manje od 5 min. Krstio sam se, zuta traka bila prazna, ostale onako blago usporene.

Zavisi od doba dana (:
Ja sam gledao bas pre neki dan, 6 min mi je trebalo da prodjem kroz Kneza Milosa, izadjem preko Gazele na NBG i auto-put i stignem do Studenjaka. Naravno, uvatio sam zeleni talas kroz Kneza Milosa.
A drugo, BG ti cudna zivuljka, nekad moze da ti se desi da se recimo od Vuka do Kalisa vozis preko pola sata... ili od Pancevca do Slavije.
Ja se danas vracao sa NBG-a, oko 16h i nesto, autobus je presao preko Brankovog za manje od 5 min. Krstio sam se, zuta traka bila prazna, ostale onako blago usporene.
Потпуно се слажем, али Студењак је и кад су улице празне, једно 4 пута даље од рецимо Патриса или Карабурме и сл... Такође, вероватноћа да ће на Бранковом бити гужве је бар 5 пута већа него да ће од Вука до Калиша бити гужва... наравно, да се гужве дешавају рецимо кад сам недавно био у Свилајнцу десило се да су два комбија стала тако да су се између њих формирале колоне које су се међусобно блокирале... председник општине који је био с нама каже да у животу није видео ништа слично и заједно је са мном изашао да изрегулишемо саобраћај :mrgreen: али будимо реални... брз прелазак преко Бранковог моста у шпицу се дешава само за нову годину и Божић ;)

Никад ми неће бити јасни људи који узимају Студењак... јеси ли некад била тамо? Знаш ли где је то? Ја кад кренем колима тамо из центра, заспим док дођем :neutral: премного је далеко, а нарочито што је преко моста, па вожња зна да траје и више од сат времена... брже стижем ја из Панчева превозом него људи из Студењака...
Потпуно се слажем, али Студењак је и кад су улице празне, једно 4 пута даље од рецимо Патриса или Карабурме и сл...
@Electra
U najavi imaš najmanje 45 minuta u jednom smeru do faxa. Van špica pola sata. Ali s obzirom da dudu uvek nenormalne kolone prema Brankovom - računaj oko sat vremena.
1. Ljudi su, kao što sam uvidela na raspodeli, različiti. Nekome je važnije društvo, nekom blizina, nekom komfor, nekom neka kombinacija ovoga.
Ja nikad, ali NIKAD ne bih otišla u Karaburmu ili Patris, što je i razlog što nisam htela da kao brucoš živim u domu, nego tek na drugoj, kad sam znala da ću moći da uhvatim bolji dom na konto uspeha (pretpostavljala sam da će mi uspeh biti zadovoljovajuć).
2. Kako to da ti neće biti jasni ljudi koji uzimaju Studenjak? Meni je jedina njegova mana Zeleni venac. :lol: A i ***, 10000 ljudi dobija dom, 4000 idu u Studenjak, dakle u njega neko mora, mada bih ja to ''moranje'' pre stavila uz domove treće ili čak četvrte (čuh za nekog Žarka Marinovića u kom su zidovi polepljeni selotejpom i kesama da ne curi pesak iz njih) kategorije, a ne uz Studenjak koji je prva.
Sve sobe imaju kupatilo, u gradu i oko njega postoji bukvalno sve što ti treba, a nije ni mnogo daleko.
:arrow:
3. Da, bila sam nekad tamo. U 4 popodne 17 minuta do Zelenjaka, s kraćim zastojem na početku Brankovog.

Dakle, pola sata (računajući lagan hod od Zelenjaka) do faksa. Jednako kao i ovde gde sam sad. Kad nema zastoja, jelte.

Inače, rek'o mi je doktor danas da sam lepa ko lutka... :hahaha: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Па пази овако... када бих се ја одлучивао за дом тражио бих комбинацију ова два која си навела тј комбинацију друштва и комфора. Не под 1 него под 0 би било да је што ближе факсу. Дакле, Студењак ми не би пао на памет ни под каквим околностима осим да је факултет на НБГу. По мени, потпуно сулуда идеја... идеја о Студењаку тј Студентском граду и како је то све конципирано је сасвим кул и чини ми се као екстра, али не на 10км од центра...

Мени је иначе веома битно да нигде не касним и да поштујем туђе време, а смештањем у Студењак бих ту своју навику морао да променим јер просто никада не бих могао да предвидим време задржавања на факин мосту... рецимо јуче сам око 4 поподне прешао Бранков мост са 100 на сат, а данас сам му прилазио 25мин из правца Земуна + га прелазио 25мин. И просто не постоји правило... пук'о бих када бих морао тако сваки дан.

За квалитет соба у Студењаку не могу говорити јер је главна капија најближе што сам му икада пришао па не могу да судим, али рецимо Патрис је сасвим задовољавајући по мојим критеријумима... Троје људи је смештено у неких 30ак квадрата тј имају купатило, кухињу-трпезарију и собу која је солидно велика, пространа и комфорна... такође, велики уградни плакари у које може стати цео нечији живот ствари...

У суштини знаш како ја на то гледам... замислим како ми је када треба да одем тамо колима под идеалним условима, па онда додам како би ми било ако је мало гужва или застој, а онда на то све још додам како би ми изгледало да идем градским превозом... е ако нека локација прође све ове критеријуме онда је она за мене прихватљива... Студењак за мене испада већ при првој селекцији (идење аутом под идеалним условима) јер је то и физички заиста много далеко... :confused:

Чисто да напоменем... ја не мислим ништа лоше о онима који живе тамо нити дајем било какав суд о њима него просто постављам себе у ту ситуацију и констатујем да ја то не бих могао да издржим.

E a meni je komfor na prvom mestu. Društvo mi nije toliko bitno, jer društva imam po Beogradu, ne moram da sklapam prijateljstva po domu. Mislim, nemam ništa protiv istih i to je normalno i logično i lepo, ali ukoliko bi izostalo - nikom ništa. Zato mi i ne bi smetalo da živim u Loli, na primer.
Drugo, prva kategorija u koju mogu da upadnu devojke jesu Lola, Studenjak, Vera, Košutnjak i 4. april. Košutnjak je odmah otpao jer je tu gde jeste, i 4. april mi je daleko, u Lolu i Veru sam mogla da uđem pod uslovom da živim s još 3 cure, dakle nema teorije. Studenjak jeste daleko, ali ono što mi se sviđa kod njega jeste da je pravi studentski grad, kako mu i ime kaže. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back