Slazem se to za vodu, jedino sto je kod nas voda jako tvrda pa nema razloga da se neizgradjeni bubrezi opterecuju time. Za jedno dete u Kanadi nismo kuvali vodu uopste ali - ljudi moji, kakva je to voda, pa nista drugo u zivotu ne biste okusili sem vode, kunem se! A ovde, 6 meseci ako i toliko. Dete nije htelo ni da cuje za prokuvanu vodu da je pije - onako. I nje za cuditi se. Jeste probali da iskuvate vodu pa da je pijete?! Ima ukus na....ni sama ne znam sa cim da poredim taj ukus, sem sa ustajalom barustinom; odvratno. Sto se flasiranih voda tice, i tu je koki delimicno u pravu, posebno slovi da se Rosa toci prakticno - sa cesme. Flasirane vode znaju da budu pretrpane mineralima i metalima, uglavnom su povecane kolicine magnezijuma i natrijuma sto svakako nije dobro za svakodnevno konzumiranje. Ne znam, mozda je filter resenje - reklamiraju nekakve. Ali sto se bakterija tice, kroz vodu (cenim) dete ne unese nista vise bakterija odnosno mikroorganizama nego kad zaglaba vas prst, ili svoju saku, ili zvace vasu kosulju ili neku zvakalicu za zube! Tako da - mislim da je prokuvavanje vode na duze staze besmisleno.