Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.330
nema ih bas 40, ali vrede za 400
Po kg zive vage, pretpostavljam?
Torrente, jesi smuvao te sjajne ribe iz robnih rezervi ili jos cekas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ih bas 40, ali vrede za 400
a takve stvari(boldovano) o tome tek necemo........kakva smrt
dok nas raskrsnica ne rastavi,mozda![]()
Ovim postom dokazujes da sam navlacis sponzoruse, jer svaka normalna bi ti okrenula ledja.

Po kg zive vage, pretpostavljam?
Torrente, jesi smuvao te sjajne ribe iz robnih rezervi ili jos cekas?
maho shojo dodji da kafenishemo. Mada ja nesto ne pijem tu kafu al nema veze.

zbogom 1 nerodjeni sine...
zbogom ruzo zbogom ruzmarine.![]()

mislis svaka normalna sponzorusa![]()
Normalna zena koja drzi do sebe, koja radi, ima stav
Ali necu dalje da ti objasnajvam, niko nikom ne moze i nece da pomogne, ako taj sam ne zeli pomoc.
Slobodno ostani u svom uverenju da su sve zene ili sponzoruse ili feministkinje.

bas sam malopre pustio tu pesmu kako si znao![]()
kako kad nisam mnogo pojacao![]()
nisam rekao sve
bio sam fin pa sam rekao 90%
hoces da kazes da nije![]()
Dobro 90%
Ali ja tebi kazem, probaj da pronadjes novo drustvo z aizlaske, druzenje, sta vec, mozda ces imati vise srece i taj procenat ce s esmanjiti.

Koga boli kita za feminizam i ostale prezvakane ideologije?
Ono sto odlikuje zene u Srbiji, Rusiji i ostalim zemljama koje su prezivele tesku bedu i raspad svakog koordinatnog sistema jeste to da ih je masa GLADNIH. Gladnih svega, nezajazljivih, i zbog toga ogavno materijalisticki nastrojenih. Biti sa tako nekim je cist mazohizam i za onog ko ima mnogo, a kamoli za ostale.
Od bede i gladnih g00zica treba bezati. Divno je biti pored ljudi kojima nikad nije falilo i kojima dusa nije gladna.

Ono sto odlikuje zene u Srbiji, Rusiji i ostalim zemljama koje su prezivele tesku bedu i raspad svakog koordinatnog sistema jeste to da ih je masa GLADNIH. Gladnih svega, nezajazljivih, i zbog toga ogavno materijalisticki nastrojenih. Biti sa tako nekim je cist mazohizam i za onog ko ima mnogo, a kamoli za ostale.
Od bede i gladnih g00zica treba bezati. Divno je biti pored ljudi kojima nikad nije falilo i kojima dusa nije gladna.

maho shojo ako ne dodjes za sat vremena kod mene da se parimo zvacu policiju![]()
maho shojo ako ne dodjes za sat vremena kod mene da se parimo zvacu policiju![]()

zar to nije razlog da se muskarci ( i zene) vise bore, rade i stvaraju ??
i ako tako razmisljas u cemu se razlikujes od sponzoruse ???
Ne znam, meni se cini da su ljudi koji su bili stvarno gladni... ma bilo cega, ljubavi, uspeha, afirmacije, para... toga nikad ne zasite. I to je grozno, tesko.
Ja ne mogu da budem sponzorusa jer mi niko ne daje lovu i skupe poklone. Dobio sam jednom dugmad za manzetne, ali ne mogu da se setim nekih drugih skupih poklona, izlazaka, putovanja... ma bilo cega sto je meni neka riba placala. Nasuprot, davao sam ja koliko sam mogao i koliko je falilo. Prema tome, ne mogu bre ja da budem sponzorusa.
I na kraju krajeva, ne bi mi se kita digla za pare, tako da nemam predispozicije za musku kurvu.