- Poruka
- 2.998
pa i postavljaju se mnogi tako,muva devojku tako sto prvo izdeklamuje koja kola ima, i idu na takva mesta,gde ce takve i da nadje.sami su krivi.
sto jes jes,ali devojke malo vise s namerom to rade.
a i to rade jer je takva potraznja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i postavljaju se mnogi tako,muva devojku tako sto prvo izdeklamuje koja kola ima, i idu na takva mesta,gde ce takve i da nadje.sami su krivi.

eto, ovo ti je prava zena ,zbog tebe i u pravoslavnu crkvu, kako li joj se svidjas takav kakav si?
Ma sto tebe da uvozimo, ako si odavde tebe cemo da izvezemo, vidim to sa dtako ide. Ili jos bolje da te trampimo.
Kakvih bolesnika ima ovde sunce ti j-ebem kalaisano hahahahahhahaaaa!!!! E vrh psovka!!!

E kad bi znala kakav sam molila bi ti mene da mi i noge peres![]()

U dobru i zlu, u bolesti i zdravlju dok nas smrt ne rastavi.
Samo ocigledno je da ti takve stvari ne razumes. A izgleda da ti ta zenska stvarcica jako ne dostaje, pa si zato sav besan.

Ma strava konkurencija. Nosi stikle.
Ma strava konkurencija. Nosi stikle.

Naravno. Da mi se draga ne bi muchila. Ukoliko dugo ne nose shtikle, zhene dobiju upalu mishica. A i neudobno im je. A ja se uvek zhrtvujem za ljubav.
Ali tebe boli briga. Tebi je samo bitno da boljoj polovini obezbedish dovoljnu kolichinu splachina.
ej stikle nosis jel ti dobro 
U Sarajevo? Bolje bi vam bilo da je cena dobra, inache ostajem uvredjen, zaprepashcen, i razgolicen.

pa vidim kakav si ti,mozda bi bio super ortak demba zanimljiv za smejanje...
garant i jesi neki glavni lakrdijas u drustvu, koji ne sme da pisne kad je sa devojkom
ipak si malo ljubomoran
priznaj da razmisljas o prijedlogu...
sada je pravo vrijeme, sarajevo je lijepo za vrijeme ramazana..
![]()
Nemas ti bre pojma.
garant i jesi neki glavni lakrdijas u drustvu, koji ne sme da pisne kad je sa devojkom

ej stikle nosis jel ti dobro
![]()
Ma jok. Ni trunku

pa garant si ih i ti nekad nosio, nemoj sad da se foliras.
Pametan čovek. Kad je međ ženskinjama normalno je da ćuti. Uvek u društvu najglupli ima obavezu da zamajava narod.![]()

imam,imam nego se pravim luda.
pa garant si ih i ti nekad nosio, nemoj sad da se foliras.