Za lepši pol

Pa daj ih vamo evo obecavam da ih na splav nikada necu voditi hahahhaaaa

Nego kazes balvanu je lepse da juri silikone po splavovima?? Pa onda je tu pitanje kakvi se momci dopadaju tim tvojim drugaricama.Znaci one se loze na neke balvane ali ti balvani vole da svrljaju po splavovima.Mozda bi trebale da promene ukus i da se ne loze na balvane.

ne kazem da se one loze na balvane, nego govorim o muskarcima koji izlaze na takva mesta a hoce neku finicu predobru i predivnu.U krajnjem slucaju i oni koji nisu balvani vole da ih neko zajebava, jer inace im nije zanimljivo.To i jeste njihov problem,ne vole balvane nego su suvise fine i za one koji nisu balvani.zato treba naci pravu meru izmedju kucke i andjela.:mrgreen:

ne kazem da se one loze na balvane, nego govorim o muskarcima koji izlaze na takva mesta a hoce neku finicu predobru i predivnu.U krajnjem slucaju i oni koji nisu balvani vole da ih neko zajebava, jer inace im nije zanimljivo.To i jeste njihov problem,ne vole balvane nego su suvise fine i za one koji nisu balvani.zato treba naci pravu meru izmedju kucke i andjela.:mrgreen:

Ko kaze da muskarci koji izlaze na takva mesta hoce neku predobru i predivnu. Zna se zasto se izlazi na takva mesta da bi se navatala neka mala drolja za trpanje i nista vise.

Znaci tvoje drugarice su toliko fine da im niko ne odgovara?? Na kraju ce da ih nagazi neki idiot to je garantovano.Tako uglavnom prodju te sto glume finocu.

I sta je onda problem u srpkinjama, koje odbijaju da rade iskljucivo kucne poslove, one su odmah qurve, lose majke i domacice.

problem je u njegovoj glavi laznoj patriotskoj, a pljuje srpske zene najstrasnije, klasican ljigavac,srpkinje su ***** jer nece da kuvaju nego naprasno traze da uzivaju u seksu, a pohvalno prica o britankama za iste te stvari. To su oni najgori muskarci, jad i beda muskosti.

Eto vidis kako pojma nemas. Pa ne govori covek o tome.

Evo ja na primer imam nekoliko ortaka koji su ozenjeni i ljudi rintaju ko stoke na poslu plus i kuci, plus skoro svi kuvaju isto onoliko koliko im i zene kuvaju plus kad dodju kuci sa posla oni preuzmu zajebanciju sa decom....i zene im stalno nesto nezadovljne.
Neverovatno nesto.

Imam pojma, moj komsija ziveo u Engleskoj (vratio se nesto zbog keve, jer je bila bas bolesna, a zbog teskog stanja nije mogla da ode tamo) i covek mi pricao, kao tipican predstavnik Balkana, da nije mogao da se sastavi sa Engleskinjama, ali Engleskinjama, vec je bio sa nekim Indijkama.......
Vidim da je problem u muskarcima odavde, jer imaju strah da su sve zene iste, pa realno svaka zena hoce da zivi bolje, samo bi s ebudala udala z aalkosa, kockara, ludaka koj bi je u slobodno vreme rekreativno prebijao. E sad druga je stvar sto naravno postoje sponzoruse, koje ce sve da pretrpe zbog love, ali ni vi muskarci niste imuni na njih i naravno da zelite takve zene pored sebe. A zbog toga opet zene koje bi bile i majke i domacice, ali i zene koje bi da rade i imaju svoji zivot kazu da su svi Balkanci isti. Vidis to je zacarani krug.
A ovi muskarci sa sela, kojima nemaju zene, pretpostavlajm da je to sorta, koja tretira zene kao robinje.

problem je u njegovoj glavi laznoj patriotskoj, a pljuje srpske zene najstrasnije, klasican ljigavac,srpkinje su ***** jer nece da kuvaju nego naprasno traze da uzivaju u seksu, a pohvalno prica o britankama za iste te stvari. To su oni najgori muskarci, jad i beda muskosti.

Al si se ti pogubila, au.

Ne znam zasto te moj stav tako potresao. Naci ces i ti nekog kukavca, samo hrabro.

Ko kaze da muskarci koji izlaze na takva mesta hoce neku predobru i predivnu. Zna se zasto se izlazi na takva mesta da bi se navatala neka mala drolja za trpanje i nista vise.

Znaci tvoje drugarice su toliko fine da im niko ne odgovara?? Na kraju ce da ih nagazi neki idiot to je garantovano.Tako uglavnom prodju te sto glume finocu.

ma ne lupaj,nisu one klinke od 20 godina da ih neko gazi...a i nisu one bitne, karikiras sad vec...

Znam, evo bas sam napisala slucaj mog komsije, tipicnog Balkanca, mislim "Engleskinja", moze da bude i "Engleskinja".
Ma on to iz besa, jer zna nase politicko opredeljenje.

Al si se ti pogubila, au.

Ne znam zasto te moj stav tako potresao. Naci ces i ti nekog kukavca, samo hrabro.

pa tema je o tome, inace me nije tvoj stav potresao samo iznosim svoje misljenje da ti je stav licemeran, a inace me bas briga i za tebe i za tvoje stavove, nije mi zanimljivo da se raspravljam sa nekim ko misli kao ja, ti si idealan jer su nam stavovi dijametralno suprotni, pa se malo zabavljam.

I sad i tebe da pitam, a 30-si po redu od ovih "dubokoumnih"patriJota:kakve veze ima moje misljenje o temi sa mojim licnim zivotom, da li sam ja pomenula da imam bilo kakav problem sa muskarcima, ne, nemam, i znam da izaberem prave i normalne muskarce koji nisu iskompleksirani a ljubav koju sam dobijala od takvih govori i o meni.

Poslednja izmena:
A i sta tu fali. Ustanes ujutro odradis za 1-2 h sta ima ,posle odes malo se prosetas i promuvas po gradu ili kraju ma milina......niko te ne zajebava ,nema cimanja do posla i zajebavanja na istom...

Licno vise volim da se cimam na poslu, nego da blejim, radoholicar sta cu.
A biti domacica i nije blejanje, to podrazumeva kuvanje svaki dan (znas li ti koliko ti treba vremena da skuvas pravi rucak, a ne iz kesice, sve iseckati pa krckati, pa oprati posle toga), ciscenje, odrzavanje kuce, peglanje, barem onog najnuznijeg, naravno odlazak do prodavnice, pa jurnajva z adecom, koje ne bi u tom slucaju isla u vrtic. Ma posao je zakon.

Poslednja izmena:
Znam, evo bas sam napisala slucaj mog komsije, tipicnog Balkanca, mislim "Engleskinja", moze da bude i "Engleskinja".
Ma on to iz besa, jer zna nase politicko opredeljenje.

Aha, ja to mislim zbog tvog politickog opredeljenja. Dobro si to primetila.

Elem, ja preporucujem svakom da bezi od Srpkinja svakog politickog opredeljenja, broja cipela i velicine sisa. Nije problem u glasackom listicu i prslucetu nego u supljim glavama.

Elem, ja preporucujem svakom da bezi od Srpkinja svakog politickog opredeljenja, broja cipela i velicine sisa. Nije problem u glasackom listicu i prslucetu nego u supljim glavama.

i ovako te niko nista ne pita, ovde ima i super muskaraca i super zena, ne znam samo na cemu ti se zasniva patrijotizam ako polovinu svog naroda prezires?i gde da beze, u E.U? to ti je patrijotizam, ***** takve patriojote.

Sigurno je tvoja glava toliko "puna", pa nisi umeo da izadjes na kraj sa Srpkinjama, vec si morao d ase okrenes "Engleskinjama" :mrgreen:

Posto si prva uzela sebi za pravo da lupetas o tome sta sam i kakav sam, bio sam slobodan da i ja malo tebe uzmem u usta. Figurativno receno, hvala Bogu.

Devojke, zene, i osvescene individue, zelim vam puno, puno srece, stvarno. Ma iskreno.

Al' sto dalje od mene. I resen rebus.

ne, prvo si ti citirao moj post i izvukao jednu recenicu da potvrdis da su sve zene tj, velika vecina kucke u Srbiji, ali hvala bogu pa nisi ovde da prljas srpkinje svojim umom, prljaj engleskinje, (e ovo je pravi patriotizam).

pa tema je o tome, inace me nije tvoj stav potresao samo iznosim svoje misljenje da ti je stav licemeran, a inace me bas briga i za tebe i za tvoje stavove, nije mi zanimljivo da se raspravljam sa nekim ko misli kao ja, ti si idealan jer su nam stavovi dijametralno suprotni, pa se malo zabavljam.

I sad i tebe da pitam, a 30-si po redu od ovih "dubokoumnih"patriJota:kakve veze ima moje misljenje o temi sa mojim licnim zivotom, da li sam ja pomenula da imam bilo kakav problem sa muskarcima, ne, nemam, i znam da izaberem prave i normalne muskarce koji nisu iskompleksirani a ljubav koju sam dobijala od takvih govori i o meni.

Daj malo maste pokazi nemoj da pokazujes da si retardirana.Smisli nekad nesto novo a ne ko papagaji koristite jednu te istu foru.To je strasno jadno. Smisli nesto novo

Back