Za lepši pol

Pa jesu velikim delom fufetine i fljakafljoce, gladne, neizivljene i nezajazene, i zaista besramni materijalisti. Nesto slicno sadasnjim ruskinjama, verovatno zbog slicnih iskustava.

Od toga treba bezati, sto svakom od srca preporucujem.

Samo sto su Ruskinje mnogo bolje majke,ako procentualno gledamo.Ima ih i ovde i u Srbiji losih i dobrih,ali kad u Srbiji vidim zenu kako u jednoj ruci doji dete,a u drugoj dudla cigaru,razbesnim se toliko da neznam sta bih uradio da je moja zena u pitanju.
Ovakve su vise od 50% zena u Srbiji.

Pa jesu velikim delom fufetine i fljakafljoce, gladne, neizivljene i nezajazene, i zaista besramni materijalisti. Nesto slicno sadasnjim ruskinjama, verovatno zbog slicnih iskustava.

Od toga treba bezati, sto svakom od srca preporucujem.

pa ti treba da razmislis zasto tako mislis i kakva ti iskustva imas,mislim da to govori o tebi,jer one normalne,koje nisu sponzoruse, koje ne mozes da zadovoljis ne zele ni da budu sa tobom.Pre je pitanje sta ti imas da ponudis, sta nudis to si i dobio.

I ne znam zasto zene ovde ne mogu da traze da ih neko postuje, i da imaju pravu da i njihove zelje budu ispunjene inace su odmah nezajazljive u svakom smislu, ne nek legnu i cekaju mamuna da se izivljava i da ih maklja u slobodno vreme.
i to sto postoje sponzoruse ne zna da je vecina takva, a jednak broju sponzorusa su i balvani koji muvaju ribu tako sto prvo pokazu kola jer u mozgu nemaju nista za pokazivanje.

I ne znam u kom drustvu se vi krecete sve devojke koje znam i sa kojim se druzim su normalne, nisu sponzoruse, nisu prevarantkinje ni nezajazljive ni u kom smislu,nego trcite tamo gde izlaze napumpane silikonima da se ogrebete za neku kres kombinaciju pa su vam zene krive.

Poslednja izmena:
Nije loše ovo bAdemovo pitanje ...

Emancipovanost žena u Srbiji dovela je, bar onoliko koliko sam ja primetio do sada ... aj prosto da se izrazim onako kako sam već čuo u nekom fazonu :"Neću JA da mu perem, peglam, puš** itd ..."

Dakle, u razgovoru s mnogo neudatih koleginica, a sve su preko 30, preovlađuje želja da nađu adekvatnog "priplodnog muškarca", rode dete i time zadovolje tu prirodnu potrebu a njega - muškarca sklone iz svojih obaveza jer ... muškarci su pravi muškarci.

Najgore je što su stare devojke opterećene stereotipom o balkanskog muškom primerku ... Koliko tu ima istine a koliko je zabluda - ne znam ....

pa ti treba da razmislis zasto tako mislis i kakva ti iskustva imas,mislim da to govori o tebi,jer one normalne,koje nisu sponzoruse, koje ne mozes da zadovoljis ne zele ni da budu sa tobom.Pre je pitanje sta ti imas da ponudis, sta nudis to si i dobio.

I ne znam zasto zene ovde ne mogu da traze da ih neko postuje, i da imaju pravu da i njihove zelje budu ispunjene inace su odmah nezajazljive u svakom smislu, ne nek legnu i cekaju mamuna da se izivljava i da ih maklja u slobodno vreme.
i to sto postoje sponzoruse ne zna da je vecina takva, a jednak broju sponzorusa su i balvani koji muvaju ribu tako sto prvo pokazu kola jer u mozgu nemaju nista za pokazivanje
.

Ovo je apsolutno tacno.
Problem nije samo u zenama, vec i u nasim muskarcima, koji traze robinje, a ne partnerke.
Pretpostavljam da svi muskarci u svetu teze ka toji vrsti dominacije u kuci, ali da su neki skapirali da to ne ide tako.

Uopshteno, naravno, i pomalo sarkastichno, jer prichamo o zenidbi nekolicine prestarelih mladozenja iz nekih sela sa nekim Albankama. Chudna li chuda :roll:

Naravno da cemo nashe zene u Srbiji voleti i brinuti se o njima kao i dosad :) Ipak su one svaki dan najlepshe samo zbog nas :P

Ko rece da Srbi nisu slozni. Bar se mi slazemo. Postujem stav, brate Vuce.

Srpkinje kao i Crnogorke vole da vode glavnu rec ,ako zelis zenu koja ce da te slusa i da zna da ko je glavni nemoj da trazis u Srbiji .Nase su jako ponosne i ne trpe,nikog .Uopste nije bitno da li si sa sela ili iz grada .Mada ja ih volim i takve kakve su .

Ja sam svom muzu svaku mudru amenovala, a ima nas jos takvih. Nisi bas u pravu. To se prse ove novokomponovane lezbace samozvane feministkinje. A ponos nema veze a tim. Vazno je da je muskarac kvalitetan i da ne zloupotrebljava poverenje zene.

Nije loše ovo bAdemovo pitanje ...

Emancipovanost žena u Srbiji dovela je, bar onoliko koliko sam ja primetio do sada ... aj prosto da se izrazim onako kako sam već čuo u nekom fazonu :"Neću JA da mu perem, peglam, puš** itd ..."

Dakle, u razgovoru s mnogo neudatih koleginica, a sve su preko 30, preovlađuje želja da nađu adekvatnog "priplodnog muškarca", rode dete i time zadovolje tu prirodnu potrebu a njega - muškarca sklone iz svojih obaveza jer ... muškarci su pravi muškarci.

Najgore je što su stare devojke opterećene stereotipom o balkanskog muškom primerku ... Koliko tu ima istine a koliko je zabluda - ne znam ....

To sto zena nece vise da budu neciji rob, gde se ne postuje njeno misljenje ne znaci da sad krece u rat sa muskarcima i mrznju.

zadovoljavacu mu sve potrebe jer mislim da je to normalno ako mi je do nekog stalo, i to cu da radim iz zadovoljstva a ne jer treba tako, ali ocekujem isto i jednako ponasanje i postovanje i to je to,nema tu neke filozofije, a muskarci ce morati da se naviknu da menjaju svoj sebicluk u emotivnom,seksualnom i svakom drugom smislu, a ne da beze od zene kod onih koje ce da cute i trpe jer beze u neku vukojebinu iz jos gore.I to se vidi iz komentara mnogih muskaraca, da ne zele da priznaju da zene samo traze malo vise postovanja i nisu zbog toga kucke, nego su oni jadni i mizerni i ne shvataju kad bi promenili nacin razmisljanja kakve bi zene mogli da imaju i koliko bi im se to mnogostruko vratilo.Samo su oni na gubitku, a takve zene ce dobiti oni normalni, pravi muskarci.

Tako mislim jer imam oci i vidim sta se desava sa mojim drugovima. I iskreno ih zalim.

Moja devojka je Engleskinja. Pre nje je bila Engleskinja, pa pre nje Engleskinja, pa pre nje Amerikanka, a pre nje, davno jos, Francuskinja.

Daleko vam lepa kuca. Od mene one stvari videti necete, pa 'de se ogrebete, cestitam, a iskreno zaljenje tom nesrecnom nesrecniku koji vam saka padne.

Tako mislim jer imam oci i vidim sta se desava sa mojim drugovima. I iskreno ih zalim.

Moja devojka je Engleskinja. Pre nje je bila Engleskinja, pa pre nje Engleskinja, pa pre nje Amerikanka, a pre nje, davno jos, Francuskinja.

Daleko vam lepa kuca. Od mene one stvari videti necete, pa 'de se ogrebete, cestitam, a iskreno zaljenje tom nesrecnom nesrecniku koji vam saka padne.

pa i ne daj boze da se neka ogrebe o tebe i u prolazu na ulici,s obzirom kako razmisljas.Vidim patrijotizam na delu"ja imam sve zene strankinje"pa ti si imao takve lose zene jer si ti los. Evo imam ja drugarice koje su predivne i prelepe i ne da nisu glupe nego su ekstra pametne i verne i nijedan decko im nije imao ni bajs a ne besna kola ,niti su takve jurile ,ajde da ih upoznamo sa tim tvojim predobrim drugovima.
Nego ne mogu silikoni,gole grudi i kres kombinacije da se spoje sa dubokom ljubavlju,sta trazis to i dobijes.

Ma kod nas ti sve ide u pogresnom pravcu....krenuli smo u kapitalizam koji u stvari nema veze sa kapitalizmom...tako i emancipacija zena nema veze sa tim.

Ah a Engleskinje su sve redom: prale, peglale, kuvale, spremale i slusale tvoje komande? I iskljucivo samo to i nista drugo :mrgreen:

pa i ne daj boze da se neka ogrebe o tebe i u prolazu na ulici,s obzirom kako razmisljas.Vidim patrijotizam na delu"ja imam sve zene strankinje"pa ti si imao takve lose zene jer si ti los. Evo imam ja drugarice koje su predivne i prelepe i ne da nisu glupe nego su ekstra pametne i verne i nijedan decko im nije imao ni bajs a ne besna kola ,niti su takve jurile ,ajde da ih upoznamo sa tim tvojim predobrim drugovima.
Nego ne mogu silikoni,gole grudi i kres kombinacije da se spoje sa dubokom ljubavlju,sta trazis to i dobijes.

I sta te tvoje drugarice nemaju decka a tako su extra

Ah a Engleskinje su sve redom: prale, peglale, kuvale, spremale i slusale tvoje komande? I iskljucivo samo to i nista drugo :mrgreen:

Eto vidis kako pojma nemas. Pa ne govori covek o tome.

Evo ja na primer imam nekoliko ortaka koji su ozenjeni i ljudi rintaju ko stoke na poslu plus i kuci, plus skoro svi kuvaju isto onoliko koliko im i zene kuvaju plus kad dodju kuci sa posla oni preuzmu zajebanciju sa decom....i zene im stalno nesto nezadovljne.
Neverovatno nesto.

pa nemaju jer je balvnu lepse da po splavovima juri silikonke, da bi se lozio pred ortacima,a jesu ekstra narocito neke od njih i to kazem iskreno.

Pa daj ih vamo evo obecavam da ih na splav nikada necu voditi hahahhaaaa

Nego kazes balvanu je lepse da juri silikone po splavovima?? Pa onda je tu pitanje kakvi se momci dopadaju tim tvojim drugaricama.Znaci one se loze na neke balvane ali ti balvani vole da svrljaju po splavovima.Mozda bi trebale da promene ukus i da se ne loze na balvane.

Pa morale su kad Srpkinje nece. Uglavnom, cesto one tako malo dodju kod nas, recimo, na Exit da se narade "domacih poslova" po domacim vedrim nebom. Ponekad dodju da studiraju "domace poslove" ili da se upoznaju sa turistickim "domacim poslovima" ...

Back