za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Sta je s vama gastarbajterima nije mi jasno :aha:

Treba da vam oduzmu vize za ovako nepatriotsko ponasanje :ljutka:

Crtao sam vec X puta, ali moram opet za takve poput tebe:

Gastarbajter je rec koja se sastoji iz dve reci: Gast =gost i Arbeiter = sljaker, radnik. Pod gastarbajter se podrazumeva neko ko je na privremenom radu u inostranstvu. Za nekog, koje studirao u Becu bi mogla bar toliko da znas.

Ja sam rodjen u Austriji, imam 21 godinu vec njihov pasos, sluzio sam u njihovoj vojsci...deca od rodjenja takodje drzavljani Austrije...i ne nameravamo da se vratimo u zemlju, u kojoj mi cak ni majka nije sahranjena. Nadam se da ces konacno ukapirati vise sta je gastarbajter i oladiti vise. :roll:

Gastarbajter je rec koja se sastoji iz dve reci: Gast =gost i Arbeiter = sljaker, radnik. Pod gastarbajter se podrazumeva neko ko je na privremenom radu u inostranstvu. Za nekog, koje studirao u Becu bi mogla bar toliko da znas.

Ja sam rodjen u Austriji, imam 21 godinu vec njihov pasos, sluzio sam u njihovoj vojsci...deca od rodjenja takodje drzavljani Austrije...i ne nameravamo da se vratimo u zemlju, u kojoj mi cak ni majka nije sahranjena. Nadam se da ces konacno ukapirati vise sta je gastarbajter i oladiti vise. :roll:

ona tebe provocira, mora da joj se svidjas, a mozda hoce i papire austrijske

e de je sad dee da da svoj senf na to :lol:

Ne znam sto tako burno reagujes, kad sam samo htela da napravim salu ~~~~

Da, studirala sam u Becu, i nisam bila u gastarbajterskom drustvu.

Gastarbajter je svaki onaj koji je potomak nekih gastarbajtera ( barem i u trecem kolenu),
a ko se nije obrazovao, kultivisao, i uklopio u drushtvo u kom zivi.

Sa takvim se nikad nisam druzila, jer takav soj nisam :hvala:

Ne znam sto tako burno reagujes, kad sam samo htela da napravim salu ~~~~

Da, studirala sam u Becu, i nisam bila u gastarbajterskom drustvu.

Gastarbajter je svaki onaj koji je potomak nekih gastarbajtera ( barem i u trecem kolenu),
a ko se nije obrazovao, kultivisao, i uklopio u drushtvo u kom zivi.

Sa takvim se nikad nisam druzila, jer takav soj nisam :hvala:

ja mislim da si u trecoj generaciji, ove je tako, svaba sa migrationshinergrund a od 4 vec vazis za echt deutsch

ona tebe provocira, mora da joj se svidjas, a mozda hoce i papire austrijske

e de je sad dee da da svoj senf na to :lol:

Hahahaha...moz´ da bude, ali nisam ja njen nivo. Vidis ti koliko je to fino, kultivisano, pametno, lepo i mlado...ne´am ja tu sta da trazim. :rotf:

Pink, gde si ti videla da sam burno reagovao? Pokusao sam samo jos jednom da ti nacrtam neke stvari, koje ocigledno ne kapiras.

Back