gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
au pa lepo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo mi je neprijatno da gledam ono sinoc, katastrofa![]()
Ja se cudim da su Brazilci dovde stigli. Ne zbog ovog veceras, uopste me nisu zadivili igrom celo prvenstvo
Brazil ima ocajnu ekipu. Sramota za fudbal bi bilo da su oni osvojili prvenstvo. U fazi odbrane su zivi ocaj, a u fazi napada nemaju nikakvu kreaciju. Za ovakvu ekipu, polufinale je uspeh.
Brazil ima ocajnu ekipu. Sramota za fudbal bi bilo da su oni osvojili prvenstvo. U fazi odbrane su zivi ocaj, a u fazi napada nemaju nikakvu kreaciju. Za ovakvu ekipu, polufinale je uspeh.
izdajice roda svoga, ovaj ortaka svoga
ono i nije bila odbrana vec kapitulacija,
sramota.
jedno je casno izgubiti a drugo odustati bez bitke.
mislim da ce se interno brazilci jako tesko oporaviti od ovoga, ne zbog toga sto su gajili bilo kakva ocekivanja i mozda cak i predimenzionirane nerealne ambicije, vec zbog toga sto su pokazali jednu odvratnu crtu karaktera, kukavicluk i malodusnost.
oni se sa fudbalom identifikuju i ovo je generalno jako losa poruka i ovako vec klasno uzasno polarizovanoj naciji, narocito onom njenom "nezadovoljnom" delu.
znak da u drustvu i drzavi nista ne funkcionise kako treba.
makar ce biti dobar vetar u ledja onima koji su i pre mundijala trubili (mislim ne bez razloga) o besmisleno utrosenim milijardama itd. da pokidaju po ulicama.
Odbrana im je do juce jos i licila na nesto.
Ali da od Freda i Joa nemaju boljeg spica – to je bruka…
Nisu zvali Ronaldinja, ko ih jebbe. Ronaldinjo car, Bogotac…![]()
Ronaldinjo verovatno ne moze da potrci, pa ga zato i nisu zvali.![]()
Nisi pratio Atletico Mineiro ove zadnje sezone.
Jos uvek je maher i klasa za sve njih...pogotovo za tamo nekog Paulinja, Freda, Joa...
Ronaldinjo na stakama je bolji nego ovi u punoj snazi i formi.
Je li to neka brazilska ocaj liga?
Pa verovatno igra nesto kao sto je Piksi igrao na kraju karijere. I Dejo. Ne moze plejmejker da igra tako na najvisem nivou u fudbalu danas, pogledaj Luku Modrica, moderni plejevi u fudbalu moraju da najvise trce.
Brate, pogledaj Mesija...taj pretrci duplo manje od ostalih u ekipi...ali je najbitniji igrac i resava utakmice sa jednom ili dve akcije.
Genijalni igraci ne moraju da spartaju non-stop. Zato i jesu izuzetni majstori. Nadoknade to sa pregledom igre, genijalnim pasovima, potegnu dva-tri driblinga i rese stvar...sto bi trcao kao konj, nema potrebe.![]()
Pa moram i ja, ali u dusi navijam za Olandjane..Ja moram da navijam za Nemce , hteo ne hteo![]()
ja?
pa zasto...bas sam te se sinoc setila nes mi verovati,
i pomislila kako u ocaju kidas onu svoju majicu sa natpisom brazil, u paramparcad
![]()
Mesi igra sad i jos uvek resava utakmice...ako nisi pogledao statistiku sa ovog SP - nadji i pogledaj. Trci ubedljivo najmanje od svih. Resava stvari drugacije. Zasto? Jer je u mogucnosti.
Znas, moze Mesi da pretrci najmanje na terenu, ali on trci, i tokom cele utakmice ima snagu i kondiciju. Ronaldinjo bi posle 30 minuta i najmanjeg trcanja na tom nivou, verovatno umro na terenu![]()
Brate, pogledaj Mesija...taj pretrci duplo manje od ostalih u ekipi...ali je najbitniji igrac i resava utakmice sa jednom ili dve akcije.
Genijalni igraci ne moraju da spartaju non-stop. Zato i jesu izuzetni majstori. Nadoknade to sa pregledom igre, genijalnim pasovima, potegnu dva-tri driblinga i rese stvar...sto bi trcao kao konj, nema potrebe.![]()
Ajmoo Roben do finala![]()