za koga ce zene navijatí u brazilu ?

ne mogu na poslu da vidim

haben oder sein?

kod mene se to sve zovu möchtegern

Ima i tih medju njima....ali ima i onih koji stvarno imaju. Ma uostalom...provale se burzuji lako, kao da je to umetnost jebbote. Nije ni bitno uostalom...meni samo smesno sto mi kod ovih riba, sto su im nosevi u oblacima, uvek padne "jarac" na pamet i citav taj njihov fazon. :lol:

Odoh sad kuci, pali...

HUP, HOLLAND, HUP!!! :gace::gace:

takoe, pravda za južnoamerikance :D
argentina za svetskog prvaka!

Da je bilo pravde sinoc bi bio Chile ili Kolumbija na terenu da predstavlja latinose. Igrali su mushki i bez pardona i bez sudija...
I da je pravde Argentina ce ispasti jer onaj njihov jajarski stil igre sa onakvim mocnim timom je uvreda i greh protiv fudbala . Sisice jedne. Nisu mi nesto ovi narandzasti prirasli srcu ali od dva zla...

Uz Nemce u finalu ko god da im zapadne.

nemam nista protiv nemacke ekipe dobri igraci dobro igraju
ali sad posle ove pobede su opet poleteli
pre svetskog prvenstva tolki pesimizam vec 27 g od kad sam ovde nisam video
svi pricali nece ni iz grupe da izadju najkasnije osmina finala idu kuci
a od sinoc ne mogu da ih slusam vise

4-1 za argentinu .

- - - - - - - - - -

otisao:bye:

Aj...moj ti usput.

meni žao piva što baca pare :lol:

Ima se, moze se...

ne vidim resultatwetten?

Smotan si. :mrgreen:
Sve ti lepo pise...samo treba da pogledas lepo.

Nego, tri stvari:

1. jel bio koji sut na gol Osim onog slobodnog udarca Mesija koji je golman skinuo bez problema?
2. jel Robben pipnuo loptu vise od dva puta do sad?
3. Kakve sudije sude, krv ti jebbem...onaj Gaucho sutne Sneijdera po nozi opusteno -nista, a posle Mesi glumi ludilo iako nista nije bilo i Holandjaninu zuti karton. Debili sudije, nikad gore sudjenje nego na ovom SP-u.

ne vidim bre

pa sta si ocekivao ja sam reko da je ovo teska utakmica mada argentinci su bili u prosloj utakmici takticki perfektni sad samo malo smetaju igri
pa sta ce roben kad mu argentinci ne dopustaju

Ja sam ocekivao da ce ed-ekspert da nam objasni svima kako cemo opet gledati ono od sinoc (sto se desava svakih 100 godina inace)... :rotf:

Bilo je jasno da ce biti guravo. Holandjani ubacuju u sestu tek posle 70. minuta. Robbena nigde za sad, jebbem ga u celavu glavu. :mrgreen:

Back